Allereerst goed, maar een prijs beloven waanneer ik een revieuw geef....

Het gaat om deze slagzin: Plaats een review en maak kans op € 50,- shoptegoed! Zoiets is toch niet meer van deze tijd??! Bij deze geef ik door dat ik geen reclames wil en niet gebeld wil worden. We staan ingeschreven in het Bel Me Niet Register.

Ben al jarenlang tot volle tevredenheid klant bij Dekker Watersport.

Groot assortiment en indien niet voorradig kan het direct besteld worden!

Snel ontvangen

Duidelijke website, snel ontvangen.

De gebruikelijke top service en snelle levering

Ik was op zoek naar nieuwe handheld marifoon en weer bij Dekker watersport besteld. Snelle levering, goeie prijs en als er iets mis zou zijn dan helpen ze je uit de brand. Geen poespas gewoon top.

Snelle levering goede service

Zocht iets anders en vond iets anders bijzonders voor de boot ga zeker nog is bestellen.

Altijd prettig

Als ik online of in de winkel iets koop bij Dekker is het altijd met een glimlach. Ze helpen je goed aan de telefoon en Face to Face. De kundigheid van de verkopers is hoog en denken altijd mee naar oplossingen

Prima snelle service

Via website besteld, voorraad gegevens klopte en snelle service.

Redekijk

Beter lezen wat er op de bestelbon staat

reddingsvesten voor een nette prijs

Een set reddingsvesten besteld, omdat de prijs en levertijd beviel.

Alles prima geregeld

Eerst gebeld voor advies , daarna via webshop besteld. Alles goed geregeld.

Uiterst doeltreffend

Simpel bestellen en keurig op tijd klaar om op te halen. No nonsens.

Prima online service

Vrijdagmiddag online een bilgepomp besteld vanuit Vlieland en zaterdagmiddag werd de bilgepomp al bij het havenkantoor op Vlieland afgeleverd

Heb al vele jaren goede ervaringen met Dekker Watersport ... staan altijd klaar om te helpen. Deskundig advies met behulpzaam en ter zake kundig personeel.

Snelle levering....volgende dag al ....super blij

Bestelling geplaatst bij Dekker om de boot weer zomerklaar.... te gaan maken Snelle levering . Goede bescherming van de bestelde producten . Compliment voor firma Dekker Gr Jacquelien

Goed georganiseerd

En heel veel op voorraad

goede web site produkten met uitleg mooie prijs

goede en heldere website met goede "linken" erin je hebt snel gevonden wat je zoekt

Altijd vlot en correct

altijd zeer vriendelijk geholpen, zeer goede info bij vragen, kortom een top winkel.

Goede service en duidelijke aanbieding

Snelle adequate afhandeling van de bestelling en een stipre levering

Alle artikelen waren binnen 24 geleverd. Verder heeft Dekkerwatersport een duidelijk gestructureerde internetsite.

Hulde aan de geweldige service

Super servicegerichte afhandeling van mijn bestelling. Gelijk response en aangeboden aan post.nl en volgende dag afgeleverd. Ben zeer onder de indruk waarvoor dank. En het product wat u aan biedt op de site is ook beschikbaar. Veelal ga je er van uit, maar kom je na aankoop er achter dat het een back order betreft en weet je niet hoelang eea gaat duren.

goede service en snel bezorgd

Spullen op de website uitgezocht en besteld. Waarna keurig thuis afgeleverd.

Eigenlijk is hier niets aan toe te voegen.

Iedere februari waardebonnen kopen

watersporters in mijn familie. En wat geef je ze ieder jaar? Kaarten van de Waddenzee.. alleen die kan je nog niet kopen in februari.. Dus met een beetje hulp van Lars en een beetje van mijzelf: wederom de waardebonnen laten versturen aan blije zeilers

Goede en snelle service.

Vlotte levering en service, dus ik ben daarover heel tevreden.

Overzichtelijker on line shoppen

Snel bezorgd,goede aflevering . Vwb.2x een zibro Foetsie besteld voor een goede prijs

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.