Een mooie snelle levering

Een mooie snelle levering

Prima ding!

Zojuist op de boot geweest lint is mooi warm, gemeten met een infrarood thermometer 18 graden. Heb er nog 1 van een ander merk, die is beduidend minder.

Super snelle levering

Al verschillende keren wat besteld voor de boot. Nette prijzen en altijd zeer snel geleverd.

Super service

Heel fijn dat ze mij aanboden mijn bestelling te komen halen. Daardoor kon ik gewoon doorgaan met reparatie en Refit van onze Gateway

Winkelen, even in Corona modes, met een verlangen naar fysiek.

Plaatjes kijken op de webshop is een mooie basis, de bestellingen zijn correct afgehandeld, maar het verlangen naar de winkel geur heeft toch de voorkeur, dank voor de service

Altijd weer supertevreden :-)

Zowel de klantvriendelijkheid als de kennis en de bereidheid je verder te helpen; heerlijke winkel. Ook nu met bestellen, volgende dag in huis. Zeker met antivries heel belangrijk!

Super! Snelle levering en zoals altijd vriendelijk contact (telefoon)

Super! Snelle levering en zoals altijd vriendelijk contact (telefoon)

Hele goede ervaring en snelle levering

Antifouling nodig midden in de winter? Ja reparatie aan het roer dus lekker bij de kachel. Prima geleverd.

Perfecte en zeer snelle levering.

De materialen waren degelijk verpakt en in goede staat ontvangen.

Goede en snelle service

In deze tijd is advies geven in de winkel niet mogelijk. Gelukkig gaven de medewerkers van Dekker Watersport een goed advies via de mail en telefonisch. De bestellingen zijn snel en keurig afgeleverd.

Op tijd geleverd en supergoed verpakt

Omdat jammer genoeg een bezoek aan de winkel niet mogelijk was online antifouling, tinner en wat kit besteld. Het bestellen op de website werkt perfect. De bestelling werd keurig op tijd geleverd en was supergoed verpakt.

NA GOED ADVIES SNEL BESTELD

KUNDIGE ADVISEURS EN COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE WATERSPORTER

Super service en deskundigheid

Altijd vakkundig advies met een glimlach. Goed meedenken naar beste en kostenbesparende oplossingen.

PERFECT

Binnen 15 uur is de bestelling bezorgd. Telefonisch is een kleine onduidelijkheid( mijn fout) perfect opgelost. Ook bij vorige bestellingen kreeg ik een geweldige service.

Super geholpen

Top service. Top levering

Betrouwbare en professionele watersportzaak/webwinkel

Zowel bestelling als levering is gemakkelijk en vlot verlopen. Ruime keuze aan producten en goede toelichting.

Goede service, maar geen beloofde levering de volgende dag

Maar verder zeer tevreden

alles perfect in orde

zeer snelle levering en goed product

Duidelijke site en snelle levering

Correcte en vlotte afwikkeling en levering

Dekker watersport is van alle markten thuis met een ruim assortiment . Online aankoop zeer eenvoudig te bestellen en een vlotte aflevering met prima prijzen . Zeer zeker een aanrader

Heel persoonlijk!

Ik kwam anti-vries afhalen bij de deur aan de straatkant. Het rolluik gaat open en Sander zegt: " Hallo meneer van Cortenberghe. Net op tijd he?" Ik was blij verrast en verbaasd dat ik bij naam werd herkend. Helemaal goed! Ed

Dé drijvende kracht achter elke booteigenaar.

Super aardig en pofessioneel personeel. Uitgebreid assortiment. De winkel is een feest om in rond te lopen. Ook de service in deze moeilijke corona-tijd is fantastisch.

snel geleverd voor een goede prijs

niet te duur en snel geleverd

het artikel was verkeerd besteld, het retour formulier van de website werkt niet

Uitstekende service

Een medewerker kwam de bestelling dezelfde dag nog thuis afleveren.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.