Zeer positief

Zeer positief,snelle verzending en bij een aanvullende bestelling alles netjes geregeld dat dit er nog bij gedaan werd. Voor herhaling vatbaar

Bestelling werd weer adequaat opgepakt.

Heldere website, vlotte afhandeling en weer geleverd zoals verwachtz

Positief correct en snel

Fijne webshop makkelijk te bestellen en snelle levering dat is wat ik wil !!

Aanbod is bij Dekker natuurlijk prima. Kwaliteit voor prima prijzen. Pakketje zag er keurig uit en zeer snel geleverd. Leuk dat er nog een verrassing bij zat.

Altijd blij met Dekker watersport

Deskundig, snel en compleet.

Nette webshop snelle levering en goede bereikbaarheid bij eventuele vragen.

Heel behulpzaam

Ik was iets vergeten bij mijn bestelling te doen en Dekker Watersport heeft mij toen prima geholpen zodat het toch samen als één pakket verzonden kon worden. En ik maar één keer verzendkosten hoefde te betalen.

Korte levertijd en precies gekregen wat ik besteld heb, keurig verpakt

Online net zo goed als in de winkel

Verwachtte betrouwbaarheid van leverancier waargemaakt.

Bestelling van een EM-Track R100 AIS ontvanger met een Scout KS-30 AIS Antenne geplaatst op 17 januari 2021 (een zondag). Ontvangen op 19 januari 09:00. AIS ontvanger met antenne getest en in prima orde bevonden. Antenne werd geleverd met een losse PL 259 Connector. Het feit dat de connector niet gemonteerd is aan de antenne wordt niet vermeld op de website (en diverse andere sites). Dit was geen probleem aangezien ik een soldeerbout met soldeer heb. Instructies voor het monteren zijn prima te vinden op het internet, mocht dit benodigd zijn. Zeer tevreden met mijn aankoop.

verrassend snel met topkwaliteit product

We bestelden twee ronde, koperen ventilatieroosters bij Dekkers en tot onze stomme verbazing stond de koerier al twee dagen na de bestelling voor de deur. Top!

Perfecte service erg netjes en snel geleverd

Zeer snelle service

Direct verstuurd , keurig verpakt.

Duidelijke webshop met gedetailleerde omschrijving van de producten. Zeer snelle levering.

Dankzij de volledige en gedetailleerde omschrijving van de producten, was het makkelijk om de juiste producten te bestellen.

Topservice

Had een rubber nodig voor mijn handpomp. Via heen en weer mailen de goede gekregen. Binnen een dag thuis.

Bestelde artikelen waren snel binnen.

Prima website en groot assortiment.

Fantastische service en compleet assortiment.

De website is zeer gebruiksvriendelijk en het assortiment van de winkel is heel compleet. Nadat ik mijn spullen had besteld kreeg ik al heel snel bericht dat mijn bestelling al was ingepakt en verzonden werd. Pakketje was heel snel bij ons thuis bezorgd en was heel goed verpakt zodat het niet kon beschadigen. Heb nu een paar keer al spullen besteld en het gaat perfect. Grote klasse Ik kom gauw eens kijken in de winkel als de lockdown voorbij is

Prima service, snelle levering

Eerst de winkel gebeld, later via de webshop besteld, na 1 dag levering! Jammer dat er geen producten afgehaald kunnen worden aan de deur (scheelt verpakking en verzendkosten).

Compleet en snel geleverd.

Alle onderdelen werden keurig verpakt en snel geleverd.

Super winkel

Kom er al 25 jaar, je wordt er altijd goed geholpen. En heel belangrijk er wordt meegedacht en (goed) advies gegeven. Top winkel!!

precies op tijd en volgens afspraak thuis bezorgd

ik heb een zeer goede ervaring met Dekker watersport.

Verkeerde en niet complete onderdelen

De Sprenger genua slede 25 mm op het plaatje van de internet shop hadden een kunststof binnen geleiding De gene die geleverd zijn hebben dat niet en er is daardoor erg veel speling tussen de genua rail en slede. Ik had ook twee genua eindstukken besteld voor een rail van 25 mm. Ik heb twee eindstukken ontvangen voor een rail van 32 mm dus deze zijn te groot. Kortom geen goede indruk en slechte ervaring met Dekker Watersport

Net als in de shop, correct en snel.

Het aanbod is goed te beoordelen en na bestelling in één dag in huis.

Top winkel

Mooie winkel waar je goed geholpen wordt door het personeel. Vakkundig advies en ruim assortiment. Top zaak

s'middags 1630 besteld / volgende dag 120 in huis

Klopt gewoon

Prijs en kwaliteit zijn prima, heb goed vergeleken maar Dekker springt er gewoon uit

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.