Met Riwax metalpolish mn rvs weer superglanzend gemaakt

Mijn rvs buizen van het zwemplateau waren behoorlijk uitgeslagen door kalk en algen aangroei. Eerst met antikalk en sop het ergste verwijderd en toen met Riwax metal polish insmeren en poetsen met een doek. Als je dan met een droge doek opwrijft weet je niet wat je overkomt. het lijkt wel een spiegel zo gaat het rvs ineens glanzen. Heel tevreden mee en ga de rest van het rvs werk ook maar poetsen.

Zeer goede service en alles beschikbaar

Fantastische service!!

meedenkend en klantgericht

online nieuwe gasinstallatie besteld. Via de telefoon technische ondersteuning gekregen en daarmee ben ik enorm geholpen.

Snelle levering, goed prijs

Heb antifouling besteld snelle levering, scherpe prijs en gratis geleverd ... top

Ik had een vraag over een uitlaat flexibel, werd super snel op gereageerd. Uitlaat flexibel besteld en meteen de volgende dag bezorgd. Dus mijn beoordeling is een dikke 10.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgt

Ondanks de drukte in deze tijd, de spullen snel bezorgt. Kunnen we het weekend weer klussen ;-)

Snel en correct

Overzichtelijke site, snel gevonden wat ik nodig had en razendsnel geleverd.

Site oogt betrouwbaar en verwachting wordt waar gemaakt.

Het is altijd maar weer afwachten hoe het uitpakt bij online bestelling. De website van Dekker Watersport heeft een betrouwbare uitstraling en de verwachting wordt waar gemaakt. Goede respons per email (met goede 'toonzetting') over status bestelling en uitlevering. Prima, van mij krijgen jullie een cijfer 10.

Groot assortiment, snelle levering.

Heel tevreden. Producten zijn allemaal zoals omschreven, snel geleverd. Doos was wat groot maar er zaten producten van verschillende maten in, dus prima. Was wel netjes verpakt.

Weer precies goed en snel geleverd

Dit keer paar kleine dingen besteld. Zoals altijd weer supersnel verzonden, goed verpakt en snel ontvagen. Ondanks de lock down!

Snel, goed en duidelijk

Telefonisch geholpen, advies was snel, goed en duidelijk. De uiteindelijke bestelling is de volgende dag geleverd.

Veel kwaliteit In huis voor deskundig advies.

Goed advies en snelle levering. Ook geven ze een zeer goede service.

Perfect zoals ik gewend ben van Dekker Watersport

Ondanks de drukte was mijn bestelling op tijd en juist

Zonder problemen geleverd

Elke stap wordt gecommuniceerd Verpakking is top!

Snelle, adequate levering. Artikel ook prima

Duidelijke website en snelle levering

Goede eerste ervaring

Prijs en snelheid leveren goed. Doos van led lamp was beschadigd in de omdoos en niet netjes verpakt

snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Prima service, laagste prijs

Ik zocht een Led toplicht en vond deze hier voor de laagste prijs. Ik bestelde gelijk nog wat artikelen waaronder antivries. Er bleek een artikel uit mijn lijst niet op voorraad te zijn, maar omdat het ging vriezen werd mijn order opgesplitst om de voorradige spullen meteen te kunnen versturen. Heel fijn! Uiteindelijk kwamen de overige spullen slechts 1 dag later bij mij thuis aan!!! Top

snel geleverd

duidelijke webside, makkelijk bestellen, ook voor mensen met wienig comp. ervaring.

Ongevraagd werd extra service bij mijn bestelling gegeven, échte professionals!

Bij mijn bestelling werd door de ordervoorbereider opgemerkt dat ik met mijn bestelling samenhangende artikelen niet/niet van de juiste maat had besteld. Ik werd gebeld om mij daarop te wijzen en de ontbrekende artikelen zijn alsnog aan het pakket toegevoegd! Echt top-werk, en het scheelt mij weer een extra bestelling en verzendkosten! Mooie actie van Dekker Watersport!

Mooie winkel, fijn personeel en geven ook goede adviezen.

Mooie winkel, fijn personeel en geven ook goede adviezen. Er blij mee als ik spulletjes nodig hebt voor mijn boot. Bijna alles is op voorraad en anders wordt het meteen besteld en heb je het binnen een paar dagen.

gewoon goed

Alles wat besteld is is netjes binnen de afgesproken data geleverd. Prima ervaring.

Helemaal top!

Ik had verteld dat het een cadeau was voor mijn man en tot mijn verrassing was het super mooi ingepakt! Echt een verrassing, bedankt!

Vanwege de lockdown konden we (helaas) niet naar de winkel, de spullen online besteld en betaald en deze keurig verpakt toegestuurd gekregen. We hebben ook nog producten nodig die niet verzonden mogen/kunnen worden, zodra de winkel weer open is rijden wij graag even naar Zaandam.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.