Geleverd zoals besteld, dus goed.

Uitstekend assortiment, snelle levering

Uitstekende ervaringen. Niet alleen prima levering, maar ook heel deskundig personeel.

Men doet wat men beloofd,en hetgeen besteld wordt snel goed verpakt verzonden

zeer snel en goed

Mijn bestelling werd snel en goed afgehandeld. Over een klein onderdeel was twijfel en daar werd contact over gezocht. Totaal gezien een perfecte afhandeling.

Correct en adequate afwikkeling van de bestelling

Ondanks de drukte in "online bestellen en bezorgen" bestelling snel in huis. Keurig verpakt.

Een uitstekende opvolging en levering

Vlotte afhandeling op de webshop en een snelle afhandeling, correct tot en met de aflevering.

Snel en compleet geleverd

Ervaring is uitstekend: goed assortiment, snel geleverd.

Ik heb uitstekende ervaring met de service bij Dekker Watersport.

Ik werd snel, vriendelijk en geduldig geholpen door Sander. De andere medewerkers zijn overigens ook prima.

Prima levering

Blij met de bestelde verrekijker, hij zat goed verpakt en ondanks de drukte met de pakketten toch binnen een redelijke termijn ontvangen.

Prima !

Vlotte punctuele service, snelle levering.

Doen wat ze beloven en snelle levering. Topper en aanrader!

Zie opmerking

Goed, optijd, etc.

Er is niet iets negatiefs te schrijven; bestellen, betalen en de volgende dag in huis. (ook telefonisch contact voor uitleg navigatie electronica was top)

Altijd prima passend advies en scherpe prijs

Sinds ik een eigen boot heb altijd prima geholpen in alle opzichten.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld en bezorgd

Als je eigen vertrouwde winkel ook online de voordeligste is...

Tijd voor een nieuwe toiletpot. Het is winter dus geen haast en alle tijd voor een online oriëntatie. Voldoende aanbod, ook van leveranciers die ik niet ken. Wel/geen verzendkosten. Oud of nieuw model. Wanneer je dan bij je eigen vertrouwde winkel het laatste model tegenkomt voor de scherpste prijs en zonder verzendkosten, dan is de keuze snel gemaak. Levertijd: per ommegaande ;-)

Makkelijke en duidelijke site, goede informatie en service; snelle levering

Vanwege Corona is een bezoek aan de winkel nu niet mogelijk, maar bestellingen via de webwinkel natuurlijk wel. Ondanks dat de gasslang die ik wilde hebben niet op voorraad was, heb ik er niet lang op hoeven wachten en is hij snel geleverd. Top!!

Goed te vinden producten

Snelle levering van de raam rubbers

Groot assortiment, snelle leverering, goed geholpen.

Groot assortiment, snelle leverering, goed geholpen.

Gewoon zoals het moet: duidelijke webwinkel; duidelijke track & trace en goed verpakt.

1 van de betere watersport webwinkels. Duidelijk, snel en niet duur

Perfecte winkel.

Altijd bereid om mee te denken als je een probleem hebt.

Professioneel advies en snelle leverng

Bij de keuze van de electronica werd er veel tijd genomen om de beste keuze te kunnen maken.

Vrij snel geleverd en alles naar verwachting

Snel gevonden wat ik zocht en snel thuis.

Snel, goedkoop en precies volgens afspraak.

Vlak voor Oud&Nieuw ging onze toiletpomp kapot. Via Dekker een nieuw exemplaar besteld en af laten leveren bij een ophaalpunt bij de haven. Volgende dag aanwezig. Perfect, en goedkoper dan andere aanbieders.

Bijzonder kundig personeel

Diverse materialen aangeschaft zowel in de winkel als online. Je wordt goed en snel geholpen. Ook online werkt fantastisch. Snel en goede service

besteld, binnen een dag bezorgd

Als je weet wat je wilt hebben, is online bestellen een makkie. Ik bestelde een zeiljas en binnen een dag ondanks feestdagendrukte bij de bezorgers had ik hem in huis.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.