Gekregen wat er besteld is en in een normaal tijdsbestek alles gekregen

geweldig

goede ervaring ook voor kleine order.

Verbeterpuntje bij altijd prima service

Ik kreeg niet de bekende snelle reactie op verzending van mijn bestelling, daarop stuurde ik een mailtje en daarop werd de bestelling snel verzonden. Echter bleek er een manco levering te zijn. Als ik dat geweten had dan had ik aangegeven best even te willen wachten afh. van de verwachte levertijd, dus graag zou ik voortaan even contact hebben als dit speelt, dan kunnen we bepalen wat gewenst of nodig is. Verder altijd erg tevreden overigens!

Prima service.

Het product was niet voorradig en mij is dat medegedeeld en ik kon mijn geld terug krijgen. Ik heb daar niet voor gekozen en enige tijd later werd het product keurig afgeleverd. Ik mailde later omdat de leverancier er geen afwateringsslangetje bij had geleverd en die werd keurig als service zonder kosten door jullie nagezonden. Kijk... dat is nou een goede service...!!

Foto fout

H/H tas besteld, echter komt de foto niet overeen met de geleverde tas. Verder is Dekker al jaren een betrouwbaar bedrijf.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen. Snel verzonden en goed verpakt. Prima webshop.

buitengewoon supergoed

een zeer uitstekende, vriendelijke klantendienst, Dank u wel LARS , om zo behulpbaar te zijn !! Een echte aanradar voor wie van watersport houdt !

Snelle levering, goed verpakt en goede berichtgeving

Ruime sortering, duidelijke beschrijvingen en goede voorraad

Ze doen wat ze beloven

In de wikel krijg je advies van liefhebbers.

Een uitstekend adres om bepaalde artikel voor ons scheep te bestellen. De gewenste artikel was eenvoudig te bestellen, en te betalen. En ons bestelling is ook op tijd geleverd.

fijn dedrijf snelle levering

Goede prijs duidelijk snel

Gewoon zoals het eigenlijk hoort.

Ben zeer tevreden

Volgens verwachting is alles geleverd

Snelle levering goede informatie over het verloop van de bestelling

Snelle Levering en stevige verpakking

De misthoorn die ik heb besteld was op de geplande dag en tijd bezorgd. De verpakking is stevig en het product is top!

Zeer klantvriendelijk

Prima producten, vlotte levering en goed bereikbaar voor advies. En mocht er iets aan het product niet goed zijn, handelen ze direct en gaan niet in discussie: je krijgt direct een nieuw product.

Prettige winkel en goed assortiment

Prettige winkel en goed assortiment; vriendelijke behandeling.

groot assortiment

Prettig contact en service gericht

Maak een degelijke en betrouwbaren indruk.

Prima ervaring! Product was snel binnen zonder problemen.

Ervaring was goed. Snel besteld en snel binnen, zonder problemen!

Product was uitverkocht en t geld is snel terug geboekt

Kreeg snel bericht dat product was uitverkocht en mijn geld geroutineerd

Snelle levering mooi product

Dekker Watersport is een topbedrijf met goede service

Zeer goede ervaring met uw bedrijf

Snelle en degelijke levering

vakmensen met een geweldige service!!

Afgelopen zomer een Prachtige koelbox gekocht met compressor De koelbox maakte een tik geluid bij het draaien. Terug gegaan naar Dekker Watersport kreeg het probleem niet zo snel opgelost.. Gewoon een hagel nieuwe box mee gekregen!! Top service!

Goed, snel en correct geleverd

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.