Snelle verwerking van de bestelling

Deugdelijk ingepakt en goede prijs kwaliteit verhouding.

Vragen aan de Telefoon netjes en snel beantwoord. Pakket snel verstuurd

Correcte levering

Ik ben telefonisch zeer goed geholpen toen ik extra informatie nodig had.

zeer goed

is altijd perfect en word vlug opgestuurd via post nl en zeer goed prijzen

Goed advies

Goed advies en ontspannen sfeer

Snelle levering Antwoord op vragen gekregen

super!

goede service en het pakket snel in huis.

Always interested. Always helpful.

Always interested. Always helpful. Reasonably priced.

Fijne winkel, kundig personeel.

Je wordt bij Dekker Watersport geduldig en vakkundig geholpen. Personeel is zeer vriendelijk en het assortiment zeer uitgebreid.

Helemaal zoals verwacht

Het product voldoet aan mijn verwachting en de levering ook. Kortom: ik ben helemaal tevreden!

Snel geleverd en goede kwaliteit

De bestelling is snel geleverd. En als extra een gratis magazine

zeer behulpzaam

hallo dekker, dit soort enquettes is flauwekul en dient alleen maar om jezelf te kietelen. `t is toch te lang geleden om me nog precies de mindere en goede momenten te herinneren. troost je: er zijn nog ergere waarin ik alleen maar sterren kan invullen. vraag `t aan de jongens met wie ik te maken heb gehad hoe zij denken dat ik `t kontakt heb ervaren. als de atmosfeer goed is in `t bedrijf moeten zij ook kunnen vertellen waar een kontakt even haperde. groet, fred.

Vriendelijk en snel zaken doen.

De info op internet of de door mij te bestellen navigatieverlichting LED lampjes had stond niet aangegeven. Tel. contact gaf me de verkeerde info, er waren gloeilampen toegepast hetgeen ik na ontvangst vaststelde. Ik kon mijn bestelling gratis terug sturen en het te verrekenen bedrag stond binnen 1 week op mijn rekening. Deze kleine tekortkoming weerhoudt me niet om weer opnieuw bij Dekker watersport zaken te doen.

netjes en snel geleverd en goede kwaliteit .dank jullie wel! geleverd

perfect

snel en wel

Altijd goed

Al meerdere keren besteld bij Dekker Watersport. Ik heb alle keren dezelfde goede service mogen ervaren. Deze keer genuarails voor een scherpe prijs vlot geleverd.

Snelle correcte adafhandeling handeling

Keurig geinformeerd dat ik een aankoop heb gedaan. Snelle bezorging

uitstekend

overzichtelijke site en snelle bezorging

Zie hieronder

Snelle en correcte afhandeling en zelfs met bruikbare adviezen bij niet gehele tevredenheid. Dank!

Snelle levering en prima aftersales

Bestelde Luchtontvochtiger binnen 24 uur in huis en het ontbrekende slangetje werd snel nagestuurd.

Prima bedrijf, scherpe prijzen en zeer goede service.

100 %

Perfecte levering, op tijd en juiste levering

UItstekend

Ik had een verkeerde kleur kussens besteld. Gaf geen enekele discussie, zeer snel opgelost!

goede service en reactie op mijn mail

Levering duurde langer dan aangegeven ie meer als 5 werkdagen ie een of meerdere items niet op voorraad. Bij navraag bleek dat er een item ie splitpen te laat was binnengekomen. Er kwam snel een vriendelijke reactie en ik was daardoor tevreden gesteld, pakket kwam daarna in goede orde met goede verpakking aan. Wellicht is het een idee om klanten op de hoogte te brengen als een of meerdere items vertraging oploopt van meer dan 5 werkdagen om ongeduldige klanten niet op de proef te stelllen. al met al erg tevreden over afhandeling

Goed verpakt en snelle levering

Goede prijs kwaliteit voor de luchtontvochtiger. Bestelling werd netjes en snel geleverd.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.