goede professionele service, mooie promoties en een zeer mooi productengamma

ZEER GOED

easy!

Heel makelik

Uitstekend. Snel de juiste spullen voor goede prijs

snelle en accurate levering

Uitmuntende Service

Dekker watersport levert een meer dan uitmuntende service. Ik had een navigatie systeem aangeschaft maar dat beviel niet goed. Ondanks activatie van de software mocht het artikel retour en volgde prompt volledige terugbetaling. Op die manier shop je met heel veel vertrouwen. Naast deze service, ook uiterst vriendelijke medemwerkers aan de telefoon. Ik ken Dekker Watersport al een paar jaar. Een absolute aanrader

Uitgebreid assortiment, deskundig advies

Fijne winkel met goed assortiment. Heel vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben. En de prijzen zijn vriendelijk.

Duidelijke website, bestelling netjes verpakt en vlot geleverd

Ik koop al circa 8 jaar zo nu en dan iets bij Dekker Watersport, soms ter plaatse in Zaandam, soms via de webshop, net hoe het uitkomt. Altijd netjes geholpen, ik ben heel tevreden.

Echt laagste prijs,snel ontvangen.Je zeker niet af laten schrikken omdat t een Watersport bedrijf is.Meestal zijn boot onderdelen echt belachelijk duur.Hier worden echt eerlijke dus minimale prijzen gehanteerd,super !!!

Vlotte levering en goede service

Paar goede zeillaarzen gekocht die ook binnen 1-2 dagen al thuis geleverd werden. Super, ook tevreden over de kwaliteit!

Fijne zaak.

Alles gaat correct.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Aanrader!!!!!

Zijn zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht!!!!!!

perfect

Goede uitleg

De bestelde goederen waren snel binnen. Echter 1 artikel was niet op voorraad. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het binnen kwam. Ik kon ook mijn geld terug krijgen. Na een paar weken kwam het binnen op de afgesproken datum. Prima!

Goede kwaliteit en snelle levering. Alles was goed verzorgd. Dus 1 woord TOP

Pijnloos bestelling en snel geleverd

Ik heb een blikje Epifanes verf besteld en die werd heel snel geleverd.

Je wordt altijd prima geholpen door alle medewerkers

Top service!

Ik had zelf een verkeerd product besteld,kreeg een retour label toegestuurd en het geld stond binnen een week weer op de rekening. Ik ben telefonisch zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Goede levering en ook teruggave ging prima

Veel kennis en super service zoals je als klant mag wensen.

Je kunt als klant altijd terecht met vragen. Mocht er toch iets niet in het zeer complete assortiment aanwezig zijn, dan wordt het toch voor je geregeld. De service is geweldig, ik ben nog nooit teleurgesteld als ik met een probleem(pje) te maken kreeg.

prima, Hebben ze het niet op voorraad melden ze dit keurig en leveren even goed nog super snel.

In bestelling was niet alles op voorraad, dit werd keurig gemeld en aangegeven wanneer de volledige leverering geleverd zou worden. Prima en de levering werd ook keurig volgens afspraak geleverd.

Perfecte winkel

Service altijd goed

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Uitstekend!

Goede hulp, snelle verwerking, heel klantvriendelijke medewerkers!

goede prijs/prestatie, vlotte levering

comfortseats; goede prijs en vlot geleverd

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.