Super snelle levering

Voor de boot o.a. een antifouling schraper besteld met extra mesjes. Ondanks de Corona tijd werd het een dag later keurig verpakt al bezorgd. Klasse!!

Snelle levering met als cadeau een nummer van Zeilen. Top!

Mijn ervaring bij Dekker is uitstekend. En als er eens iets is, dan wordt het opgelost.

Snelle levering en goede communicatie

Bestelde product was niet leverbaar in normale levertijd en alternatief werd geboden die prima voldoet.

Redelijk,

Ik vind het niet juist dat een "stoel" geleverd wordt zonder zitting en rugleuning. In dit geval mankeerden twee zeildoeken kleedjes. Het geleverde is dan slechts een "zitframe". Een of meer kussens kunnen inderdaad beschouwd worden als een extra. Door u inderdaad als zodanig benoemd. Maar wel prijzig !

top snelle levering

goede en snelle levering

zeer behulpzaam bij `t telefonies bestellen

ik ben zeer te spreken over de behandeling. het bestellen via de website was rampzalig omdat ik een andere bank moest gebruiken, die zeer traag is in `t bijschrijven van mijn overboeking. ik begrijp `t nut niet van zo`n tussenbank. groet, fred,

Snel geregeld, direct geleverd , goed verpakt

Top ervaring juiste aandacht , besteed aan het inpakken , fijne communicatie en een fair price

Met een leuke verrassing!

Shop is prima, soms spullen niet direct te vinden, maar eenmaal in je winkelwagen en afgerekend, is de afhandeling en levering vlekkeloos. Heel fijn. En in de doos dan nog een verrassing, dat is extra gezellig shoppen (als je tenminste geen abonnement op het blad hebt ...). Leuke attentie.

Snelle afhandeling van mijn bestelling en goede service

Vanwege het formaat van mijn bestelling moest ik de Joon ophalen bij Dekker Watersport. Dat gaf mij meteen de gelegenheid nog wat meer te vragen over mijn bestelde product en andere producten die ik in de winkel zag. Was onder de indruk van de kennis van de mensen die in de winkel werken.

Snel en goed

Goed geregeld en snel

Snel en goed geregeld.

top geregeld

Op de website waren de onderdelen makkerlijk te vinden. Bestellign verliep gladjes en de spullen waren snel geleverd.

Bestelling geplaatst via de website .Product RVS kwam keurig verpakt binnen twee dagen binnen ,Communicatie perfect. Duidelijke website ook, volgende keer weer als het nodig is top.

Veel keuze, snel geleverd, top!

Ruime keuze, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Jammer dat er niet via Paypal En/of creditcard betaald kunnen worden. Mvg Martin

Enorm klantvriendelijk en meedenkend

Artikel bleek niet meer voorradig, maar die kennis overdragen duurde door omstandigheden wat langer. Vervangen door andere attribuut. De vertraging werd heel sportief weg gegumd door verzendkosten over te nemen. Dat is klantenbinding!

Zeer goed geregeld zoals altijd

Ik kan echt iedereen aanraden gebruik te maken van Dekker Watersport. Ik doe dat al tientallen jaren en ben nooit teleurgesteld. Goede service prettige sfeer en goede artikelen. Top geregeld.

Product conform verwachting. Snelle.levering

Zoals het hoort.

Typisch Dekker watersport doet wat het belooft

Als je wat besteld komt het ook meestal ook op tijd binnen. Kan niet anders zeggen prefect geregeld bij Dekker

goede producten en juiste prijs

Goede producten voor de juiste prijs. Ook de service is goed.

Uitstekende service, ruime selectie. Niet voor niets hofleverancier!

Ik kom al minstens 7 jaar bij Dekker. Uitstekende winkel. Ze nemen de tijd voor je, hebben veel kennis van zaken en hebben een ruime selectie. Niet voor niets hofleverancier!

Bij alle bestellingen altijd een zeer tevreden gevoel over de afhandeling

Reeds enige jaren klant bij Dekker watersport met aankopen online en ook winkelbezoek met aankopen. We zijn zeer tevreden over de persoonlijke service in de winkel en ook de online bestellingen worden keurig afgewerkt. Eersteklas service.

Meestal uit voorraad en tegen een scherpe prijs

Met een jacht uit de jaren 80 valt er wel eens iets te vervangen of verbeteren. Ik oriënteer me breed, maar meestal kom ik toch bij Dekker Watersport uit.

Watersport artikelen waar je zeker wat aan hebt.

De artikelen die ik heb besteld zijn degelijk en tegen een acceptabele prijs. Het bestellen is eenvoudig en laten bezorgen is naar tevredenheid. De artikelen zijn goed verpakt aangekomen. P.S.: Hartelijk dank voor het meesturen van een recent nummer van het watersport tijdschrift Zeilen. Top. Hartelijke groeten, Arnold

Snel geleverd,goed verpakt en een goed product en een prima contact had ook niets anders verwacht,heb bij Dekker al veel besteld.

Tevredenheid

Voor de eerste keer een artikel bij Dekker Watersport bestelt en het is tot mijn tevredenheid afgehandeld en geleverd.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.