is positief er werd zelfs gebeld omdat de kleur er niet was

Snelle correcte leveringen. Mooie spullen.

Duidelijke site. Kwaliteitspullen. Snelle correcte levering.

Ik ben zeer tevreden over Dekker Watersport

Schoenen en zeilhandschoenen besteld. Schoenen warden achteraf niet leverbaar. Geld werd per omgaande teruggestort. Zeilhandschoenen zijn prima. Duidelijk via mail gecommuniceerd. Produkt werd volgende dag ontvangen.

Alles prima verlopen

Goed te vinden, voorraad en snel geleverd.

Snel en ecovriendelijk verpakt

Mooie en accurate website, eenvoudige betalingsmodaliteiten (ook voro Belgen), en snelle levering ... geen lucht of milieu-onvriendelijke chip of opgeblazen foliezakjes, maar een kartonnen doos op maat en lengte. Zo moét het!

uitstekend advies en sevice

Staan altijd voor je klaar en een groot assortiment

Al jaren een vertrouwd adres.

Altijd prima voor elkaar.

Dekker vind ik betrouwbaar.

Verschillende keren iets besteld. Alles en altijd klopt.

Helemaal goed

Ik had een bestelling geplaatst, waaronder 5 liter motorolie. Toen ik na drie dagen nog niets gehoord had over de bestelling, stuurde ik een mailtje met de vraag wanneer ik de motorolie kon verwachten. Ik kreeg direct een persoonlijk mailtje van Lars terug met de mededeling dat 1 artikel niet op voorraad was maar dat ze de motorolie alvast direct zouden opsturen. De volgende dag had ik de olie al binnen! Heel goed gedaan van Dekker. Dat geeft vertrouwen. Ik ga zeker nog meer bestellen.

Zeer gemakkelijk en snel

Na bestelling meteen een bericht en de volgende dag in huis. Super fijn en een bedrijf waar je van op aan kan.

Zeer snelle service , erg makkelijk te bestellen via de site

Goede producten, nette prijs, veel aanbod. Kortom: perfecte water sportwinkel!

Erg groot assortiment met scherpe prijzen. Ik heb het idee dat ik bij een winkel ben waar men echt verstand heeft van de producten, dat vind ik erg fijn. Ik raad Dekker Watersport zeker aan!

Altijd deskundig advis

Plezierige mensen daar die je met raad en daad bijstaan

Deskundige helpdesk en snelle levering.

De site is duidelijk en overzichtelijk. Bij de keuze van een hand-held marifoon kreeg ik telefonisch een uitgebreid deskundig advies. De levering was gelijk de volgende dag. Een aanbeveling!

Goed en snel geleverd

Onderdeel van mijn toilet besteld uit 1993 binnen twee dagen geleverd en het juiste onderdeel.

Bestellen, betalen en de volgende dag in huis

Dat is precies wat ik verwacht van een webshop en dekker watersport kwam deze verwachting 100% na. De volgende dag in huis, geïnstalleerd en helemaal goed. Dekker watersport heeft er een klant bij.

Solide, goed gemaakt product

Ik moet het nog installeren, maar het maakt een hele stevige indruk. Ik verwacht daarmee een veel nettere bedrading te hebben.

perfecte reactie en communicatie

Snelle levering en als er iets mis gaat wordt daar niet moeilijk over gedaan maar gewoon ook goed en snel opgelost !

Precies wat ik nodig had

Goed, snel en precies wat ik nodig had. Ding werkt perfecte was nog in de aanbieding ook nog!!!! Dus de goedkoopste en de snelste, wat wil je nog meer!!!

goede winkel ruim assortiment en deskundig personeel

fijne winkel, zowel online als offline,

excellent

uitstekend

Goede service, uitgebreid assortiment.

Uitgebreid assortiment. Goede en snelle service. Zeer goede en duidelijke communicatie over eventuele latere levering.

Goede webshop met compleet assortiment.

Goede webshop met compleet assortiment.

Dekker Watersport is een heel fijne winkel

Dekker is een vriendelijke en accurate winkel. Ik koop er veel online omdat ik niet in de buurt woon en vind het fijn dat wanner ik iets besteld heb dat niet past ik het eenvoudig als ik weer eens naar de winkel zelf ga kan omruilen.

Excellente service

Al vaker onderdelen voor mijn boot besteld en telkens wordt alles zeer snel geleverd in mooi beschermende verpakkingen. Bij vragen per mail wordt er snel geantwoord.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.