Ondanks een onoplettendheid mijnerzijds keurige afhandeling, mijn dank hiervoor.

Ik had de gebruiksaanwijzing van de SD-card niet gelezen waardoor ik de microcard niet zag.

Kussens besteld en mogelijk foutje gemaakt met het bestellen van de kleur. In overleg en zonder enig probleem geruild

Vriendelijk, quick delivery, prima prijs

Duidelijk, goed en snel!

Duidelijke website, goede service (goed op de hoogte gehouden) en levering was snel.

Snel en accuraat

prima website, snelle en efficiente bestelprocedure en vlotte levering

Snelle juiste levering

Goede productomschrijving Correcte snelle levering

Nog niet alles ontvangen

Mijn bestelling is nog niet compleet. Ik heb nog niet alles ontvangen. Ik hoop dat de rest nog wordt nagezonden.

Goede levering en toegankelijk

In eerste instantie werd de plotter geleverd zonder de geheugenkaart. Na 1 telefoontje waarin direct excuses werd aangeboden werd het kaartje de volgende dag al thuis bezorgd. Super geregeld dus !

Goed en Snel

Netjes verpakt, snel verzonden en voordelig

service gericht en met verstand van zaken

Inmiddels diverse bestellingen geplaatst en goede en snelle service ontvangen. Daarnaast hebben zij ook een service nummer om een vraag te stellen. Dat zie je nog maar weinig in webshop land. Een voorbeeld voor andere webshops.

Kei goede service!

Goede kwaliteit snelle levering

Overzichtelijke site, heldere info, goede kwaliteit en snelle levering.

Keurig netjes bezorgd

Snel geleverd en goed ingepakt

Snelle levering, goed geholpen door de telefoon

Na lang zoeken hier mijn omvormer voor de laagste prijs gevonden en super snel in huis. Op voorraad betekent hier ook op voorraad. Ik zat erop te wachten dus zoals beloofd gelijk verzonden. Goeie service.

Perfect,bestellen en leveren

Snel verzonden, product als verwacht, niet altijd de goedkoopste.

Prima winkel, ruim assortiment voor jachtspullen. Bestelling werd op tijd verzonden en ook voor vragen zijn ze telefonisch bereikbaar.

Zeer snelle levering.

Artikel is binnen 1 dag geleverd. Perfect!

Snel en goed

Snelste en best gesorteerde website.

Vast adres voor goed advies

Fijne winkel met ruim assortiment. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

Bestelling snel en goed geleverd Zeer tevreden

SUPER 5 STARS

Super scherpe prijzen met snelle en perfecte bezorgservice. De voorraad is echt en de bestelling sleept niet voort, zelfs voor Frankrijk, bovendien reageert het personeel zeer goed en reageert het altijd op e-mails. Nogmaals bedankt

zo eenvoudig , zo goed

duidelijke website , bestellen , en zonder problemen een paar dagen later in huis. goeie prijzen

Nog steeds geweldig

Prima zaak om af te meren en te bevoorraden

levering conform afspraak

Geleverd wat ik vroeg. snel. compleeet. Goede prijs. Montage compas ging soepel. plek oude compas had exact zelfde afmeting!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.