Laden reviews...
252 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen Dekker Watersport om snelle leveringen en professioneel advies. Zowel online als in de winkel wordt de service als vriendelijk en betrouwbaar beschreven. De reviews benadrukken een breed assortiment en duidelijke informatie over voorraden en prijzen. Tot slot blijft de ervaring overwegend positief.
Goed te vinden, voorraad en snel geleverd.
6 October 2020
GJ
V
Mooie en accurate website, eenvoudige betalingsmodaliteiten (ook voro Belgen), en snelle levering ... geen lucht of milieu-onvriendelijke chip of opgeblazen foliezakjes, maar een kartonnen doos op maat en lengte. Zo moét het!
5 October 2020
Dirk
EKEREN
Staan altijd voor je klaar en een groot assortiment
5 October 2020
Michael Goedhart
Groningen
Altijd prima voor elkaar.
3 October 2020
Jan
De Krim
Verschillende keren iets besteld. Alles en altijd klopt.
2 October 2020
Gerard
Steenbergen
Ik had een bestelling geplaatst, waaronder 5 liter motorolie. Toen ik na drie dagen nog niets gehoord had over de bestelling, stuurde ik een mailtje met de vraag wanneer ik de motorolie kon verwachten. Ik kreeg direct een persoonlijk mailtje van Lars terug met de mededeling dat 1 artikel niet op voorraad was maar dat ze de motorolie alvast direct zouden opsturen. De volgende dag had ik de olie al binnen! Heel goed gedaan van Dekker. Dat geeft vertrouwen. Ik ga zeker nog meer bestellen.
2 October 2020
Frans
Zoetermeer
Na bestelling meteen een bericht en de volgende dag in huis. Super fijn en een bedrijf waar je van op aan kan.
Rob tijs
Schijndel
Zeer snelle service , erg makkelijk te bestellen via de site
Richard
Leiden
Erg groot assortiment met scherpe prijzen. Ik heb het idee dat ik bij een winkel ben waar men echt verstand heeft van de producten, dat vind ik erg fijn. Ik raad Dekker Watersport zeker aan!
Christine
Leiden
Plezierige mensen daar die je met raad en daad bijstaan
Geert
Amsterdam
De site is duidelijk en overzichtelijk. Bij de keuze van een hand-held marifoon kreeg ik telefonisch een uitgebreid deskundig advies. De levering was gelijk de volgende dag. Een aanbeveling!
Dick
Wijdemeren
Onderdeel van mijn toilet besteld uit 1993 binnen twee dagen geleverd en het juiste onderdeel.
Wout
Schiedam
Dat is precies wat ik verwacht van een webshop en dekker watersport kwam deze verwachting 100% na. De volgende dag in huis, geïnstalleerd en helemaal goed. Dekker watersport heeft er een klant bij.
Ton
Haarlem
Ik moet het nog installeren, maar het maakt een hele stevige indruk. Ik verwacht daarmee een veel nettere bedrading te hebben.
28 September 2020
J
Zevenaar
Snelle levering en als er iets mis gaat wordt daar niet moeilijk over gedaan maar gewoon ook goed en snel opgelost !
28 September 2020
Willem
Haps
Goed, snel en precies wat ik nodig had. Ding werkt perfecte was nog in de aanbieding ook nog!!!! Dus de goedkoopste en de snelste, wat wil je nog meer!!!
27 September 2020
Pieter
Den Haag
fijne winkel, zowel online als offline,
26 September 2020
roger
den oever
uitstekend
26 September 2020
gijs kempen
rotterdam
Uitgebreid assortiment. Goede en snelle service. Zeer goede en duidelijke communicatie over eventuele latere levering.
25 September 2020
Robert
Eindhoven
Goede webshop met compleet assortiment.
25 September 2020
Lc Van Den Boogaard
Uden
Dekker is een vriendelijke en accurate winkel. Ik koop er veel online omdat ik niet in de buurt woon en vind het fijn dat wanner ik iets besteld heb dat niet past ik het eenvoudig als ik weer eens naar de winkel zelf ga kan omruilen.
24 September 2020
Rob Teisman
De Waal
Al vaker onderdelen voor mijn boot besteld en telkens wordt alles zeer snel geleverd in mooi beschermende verpakkingen. Bij vragen per mail wordt er snel geantwoord.
24 September 2020
Koen De Kruijf
HAARLEM
Ik had de gebruiksaanwijzing van de SD-card niet gelezen waardoor ik de microcard niet zag.
B
Ridderkerk
Kussens besteld en mogelijk foutje gemaakt met het bestellen van de kleur. In overleg en zonder enig probleem geruild
Wim
Almere
Vriendelijk, quick delivery, prima prijs
Susanne
Düsseldorf
Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.
Pieter Ghijsenlaan 4
1506PV Zaandam