verrassend goed

product besteld (waarde EUR 6,50), had iets langere levertijd, word ik gewoon netjes gebeld.

Goed en snel geleverd

Ik was op zoek naar wc zakken. Overal uitverkocht maar Dekker watersport had ze nog en tegen een goede prijs

Snel geleverd, keurig ingepakt, top

Snel geleverd, goed ingepakt, top

Prima bedrijf voor de watersport in brede zin.

Goede voorlichting en snellle levering voor wat ik nodig had.

Goed, door te weinig voorraad op de hoogte gebracht door e-mail contact

Bestelling geplaatst op de website, van de 8 anodes die ik besteld had waren er maar 7 in voorraad, dmv e-mail op de hoogte gesteld en is deze 2 dagen later alsnog verstuurd zonder verzendkosten. Bedankt!

Prachtige bootkussens via webshop

Vandaag besteld, morgen in huis. Perfecte koopervaring. Nieuwe bootkussens fleuren de hele boot op. Ik kwam al lange tijd met veel plezier in de prachtige winkel in Zaandam, maar ik weet Dekker Watersport nu ook online te vinden.

Snelle en correcte levering!

Duidelijke site, snelle afhandeling.

zeer goed

Artikelen besteld maar een bleek niet op voorraad. Contact opgenomen en betreffende artikel is van de bestellijst afgehaald waarna ik de volgende dag alles in huis had. Tegoed van niet geleverde artikel werd diezelfde dag nog teruggestort

Snelle levering en eenvoudig retour proces. Het retour proces is niet duidelijk te vinden.

Top product en snelle levering ook in deze tijden

parasol was een cadeau voor mijn vader van 76, nu kan hij heerlijk in de schaduw varen. Super service... paps helemaal blij

Goede prijs kwaliteit snel geleverd

vrijdag een bimiparasol voor de boot besteld zaterdag geleverd zondag opgezet en heerlijk in de schaduw gezeten. Top kwaliteit snel geleverd topwinkel en Webshop

Snel contact en heldere informatie gekregen na een mail over een webbestelling

Doordat het product wat ik bestelde (een verrekijker) niet meer leverbaar was, én het als verjaardagskado gegeven zou worden, werd ik telefonisch op de hoogte gesteld van dit probleem. Er werd naar een snelle oplossing gezocht. Dank voor deze prettige en klantgerichte service!

Professioneel

Alles is vlot en prima geregeld . Op een vraag via mail ben ik snel gebeld en hebben ze me een duidelijke uitleg gegeven. Kwalitatieve artikelen aan schappelijke prijs.

Snelle service en scherpe prijs. De verpakking van een kwetsbaar product had beter gekund (doos ipv envelop)

Prima en snelle service

Ik had een servies besteld, de bestelling is snel en op een goede manier verzonden.

prima klantgerichte service

Ik had een bestelling van 2 items waarvan er 1 niet op voorraad bleek te zijn. Aangezien ik het andere item snel nodig had hebben ze deze vast opgestuurd zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.

Behulpzaam, goed en snel

Eerts even gebeld en zeer behulpzame werknemenr aan de telefoon gekregen welke direct één en ander ging nakijken. Vervolgens in deze tijd de spullen binnen 2 dagen in huis.

vlot, snel en goede collectie.

Ruime collectie, en snelle en correcte afhandeling.

juiste product snel geleverd

eenvoudig en snel bezorgd

website gebruiksvriendelijk en bezorging op tijd

Alles keurig verlopen, werd netjes op de hoogte gehouden van m'n bestelling! Chapeau!!

Snelle service, goed aanbod!

Ik kwam bij Dekker Watersport uit door het zoeken naar één welbepaald onderdeel. Dit werd tijdig en volgens afspraak geleverd en dit aan een correcte prijs. Prima!

Geweldig geholpen

Tijdens onze vakantie was door een ongelukje was ons tentdoek gescheurd. Na mailcontact ‘s morgens op 9.00 uur konden we met onze boot langs komen. Om 11.00 uur waren we bij Dekker, waar je prima met de boot kunt liggen, en om 14.00 uur was ons tentdoek weer gerepareerd en konden we onze vakantie weer voortzetten. Grote pluim voor deze geweldige service.

Superservice op zaterdag eind van de middag

Fantastische service; we wisten niet of we nog op tijd zouden zijn voor winkelsluiting op zaterdagmiddag. Gebeld en te horen gekregen dat ze het artikel eventueel zouden brengen. Maar dat was niet nodig. Om 16.50 lagen we voor de schiethavenbrug en we werden net na 17.00 uur welkom geheten in de winkel. Het kompas lag al klaar. We werden supervriendelijk te woord gestaan over nog wat andere vragen. En we konden zelfs overnachten voor de winkel. Dat moesten we nu overslaan omdat we nog verder moesten. Maar dat houden we tegoed. Dan komen we eerder op de dag om langer te winkelen en te genieten van het rustige plekje zo vlak aan het Noordzeekanaal. Fantastisch een watersportwinkel waar je voor de deur met je boot kan komen.

Snelle levering van de bestelling

Makkelijke bestelling via website en daarna snelle levering. Prima.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.