Vriendelijk, stipt en voordelig als altijd!

'Het enige dat ik mis aan Zaandam is Dekker!' Vroeger in de winkel. nu online kopen en nog steeds zeer tevreden met de vriendelijke en accurate service die altijd 'een stapje extra' zet!

Kundig personeel

Altijd veel keus en veel deskundigheid en zeer vriendelijk

De medewerkers weten waar ze over praten

Ik koop al een geringe tijd mijn spullen bij deze winkel en ik kan altijd vragen om advies , de medewerkers van deze winkel geven me echt het gevoel dat ze weten waar ze over praten.

goed product, en snelle levering naar België

precies wat ik zocht

de stoelen zitten heerlijk en zijn super handig aan boord.

Online verrekijker besteld. Ik vind keuze en informatie op de website goed. Verrekijker was goed verpakt en werd binnen 24 geleverd.

Zeer snelle correcte levering!

Snelle service en netjes bericht als het niet op voorraad is

Makkelijk contact te krijgen, zeer service gericht. Kon het naderhand op een voor mij handiger moment laten leveren.

Fijne webshop, uitgebreid assortiment en snelle levering! Ik zeg.. doen!

Snel leveren mooi product

Ruim assortiment

prima geholpen

Ik had een boeglicht besteld in de webwinkel. Bij aankomst bleek het niet de juiste te zijn maar het omruilen ging heel gemakkelijk.

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Snel ontvangen, producten prima

Product zoals omschreven, goede prijs en snel ontvangen.

Alles voorradig

Snelle levering tegen een goede prijs. Goede service, staan altijd voor je klaar.

Snelle levering, prima product

Het werd heel snel geleverd ondanks de cojona, en het was precies wat ik had besteld. Jas inmiddels gewassen met de zeep en de impregneer, ziet er goed uit.

Goed advies en prima service

Dekker watersport is goed telefonisch te bereiken en de medewerkers geven snel en vakkundig advies. De levering kon worden aangepast. Prima zaak

Prima snelle service

Via internet besteld en de volgende dag afgeleverd!

Snelle levering en fijne communicatie

Drie reddingsvesten gekocht en twee dagen later al thuis bezorgd, netjes verpakt. Top ervaring!

Vlotte correcte levering

Makkelijk bestelproces. Vlotte levering. Goed verpakt. Erg blij met Dekker (ook in de winkel)

Helder en betrouwbaar advies en snelle levering.

Ik heb al meerdere malen bij Dekker om advies gevraagd en een bestelling gedaan. Dekker is altijd bereikbaar en de mensen daar zijn bereid om je om op een goede manier van advies te voorzien. Men weet goed uit te vinden wat ik als klant nodig heb. Geen onnodige verkoop praat maar duidelijk en doelgericht advies. De leveringen zijn altijd op de afgesproken tijd binnen. Proficiat, ga zo door. Een zeer tevreden klant.

Prima!!!!! Wij hadden wat omzwervingen van ons pakket door de post, maar Lars van Dekker watersport heeft heel veel moeite gedaan om het pakket toch bij ons te laten bezorgen. Fantastisch ! Bedankt Lars voor alle moeite!

Correcte snelle levering

Betreft koelunit voor zelfbouw koelbox Zeer duidelijke product-omschrijving op website Snelle levering, compleet en netjes verpakt Duidelijke beschrijving voor inbouw, gebruik en onderhoud

Wat een top bedrijf

Super relexte verkoper Kleur stoel op voorraad Volgende dag al bij ons thuis afgeleverd Echt top

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.