Snelle levering, zelfs sneller dan gepland, vriendelijk personeel

Ik heb al eerder wat gekocht bij Dekker Watersport, goede uitgebreide sortering

als vanouds - vertrouwd en goed

Je weet wat je krijgt als je bij Dekker koopt met prima service en advies.

Snel geleverd tegen de goedkoopste prijs.

Snel geleverd tegen de goedkoopste prijs.

Met jullie heel goed contact juiste informatie en geduld

Nergens zijn ze zo vriendelijk en met veel ervaring behulpzaam tot en op elk moment van de dag. Erg jammer dat de winkel zover is. Gr Henny

Snel geleverd, voor een iets lagere prijs dan elders.

Betreft webasto slangisolatie en verbindingstuk 60 mm. Verzendkosten kon ik vermijden door iin rolletje tape mee te bestellen. Helaas is het assortiment wat beperkter dan elders (geen rvs bouten, moeren etc bv).

Goede zwemvesten

Prima zwemvesten voor een goede prijs

prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending

Prima prijs-kwaliteit verhouding (benzinetank en vlaggenstokhouder gekocht) en zeer snel verzonden. Bij nader inzien bleek de tank niet te passen en de vlaggenstok-houder te klein dus middels retour-sticker in de verpakking weer retourgezonden zonder kosten. Binnen enkele dagen had ik mijn aankoopbedrag weer terug op de rekening. Professioneel, klantvriendelijk en duidelijk. Al met al een zéér goede ervaring en zal daar zeker weer bestellen als ik iets nodig heb voor de boot.

Snelle levering en goed product

Product werd snel en precies volgens afspraak geleverd.

Correcte en snelle levering

De levering was op zich correct. Wat ontbrak bij de website was melding dat deze lijn eigenlijk niet te splitsen is. Hierdoor heb ik een lijn ontvangen waarmee niet het beoogde doel kan worden bereikt. Jammer

Makkelijk bestellen

Heel makkelijk en groot assortiment, uit voorraad besteld. Echter 9 dgn later nog niets gezien......

Eenvoudig besteld en snel en goed afgeleverd

Zoeken op de website is gemakkelijk zonder haperingen. Je vindt snel het gewenst product.

Snel geleverd en voor een goede prijs,erg tevreden met de levering

Fijne snelle service

Blauwe 2x2m boot parasol gekocht, snelle levering, scherpe prijs, in één woord: TOP!

top shop

had online product gekocht wat niet voldeed aan m'n verwachtingen, even een belletje en de volgende dag hadden ze me al een nieuwe gestuurd, met een franco retour zegel, top service, top shop

Ik weet niet wat leuker is, varen of shoppen bij Dekker.

Ruime sortering. Scherpe prijzen. Wat er niet is wordt meteen besteld. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en weet waar ze het over hebben. Goede nazorg, als er een probleem is, bijvoorbeeld met wat ingewikkeldere apparatuur kan je altijd nog om raad vragen. Een aanrader voor iedere watersporter.

Goede expertise van de producten die ze verkopen

Er wordt de tijd genomen voor je vragen en meegedacht hoe zaken aan te pakken. Ook via de webshop altijd snelle levering! Verder ziet de winkel er netjes en overzichtelijk uit. Lekker ruim op gezet.

positief

Na aanvankelijke wat onvolledig advies over aanschaf led ankerlampje toch soepel het juiste lampje verstuurd. Vriendelijke bejegening.

heeft reseve onderdelen voor minder veel voorkomende produkten

Ik was op zoek naar transponders voor mijn Seafarer sonar uit 1970 en heb ze hier gevonden voor een prima prijs. Nu hoef ik geen lelijk modern apparaat te kopen voor mijn klassieke jacht, wat een vijfvoud zou kosten van dit onderdeel

heel goed

alles goed

Zeer goede winkel

Graag kom ik bij Dekker Watersport langs in de winkel. Ik wordt er goed geholpen wanneer ik een vraag heb, iets nodig heb of zelfs iets terug brengen moet. Het aanbod is compleet, dusdanig dat ik bijna al mijn artikelen voor het vaarklaar maken hier gehaald heb. Wanneer ik geen zin heb om langs de winkel te gaan dan kan ik online alles ook vinden. De bestelling komt zelfs met de corona-drukte snel aan.

Goede specialist voor watersport

Dekker watersport is biedt altijd volledig en goed advies, heeft een ruim assortiment en kan bestellen wat niet voorradig is.

Goede service, kwaliteit voor een scherpe prijs in een overzichtelijke webshop

Goede service, kwaliteit voor een scherpe prijs in een overzichtelijke webshop

Snelle levering goed product

Mooie aanvulling voor onze sloep makkelijk te monteren.

Top sevice

Super snelle levering zoals altijd

Zeer snelle levering

Duidelijke site en bestelsysteem, goede terugkoppeling over wanneer het product aan zal komen en zeer snelle levering.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.