Top ervaring

Prima klantenservice, prima materiaal! Zou aan iedereen aanraden.

Goed....

Goede overzichtelijke site, bestellen ging makkelijk en ik werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Producten goed, info op website minder

Geleverde goedere ben ik tevreden over, goede prijs alleen de informatie op de website was niet correct. Volgens de website was het door mij bestelde op voorraad maar de dag nadat ik het besteld had kreeg ik mail dat het niet op voorraad was waardoor het een stuk langer duurde voordat ik het in huis had dan waarop ik gerekend had.

Prima! Snelle service.

Prima! Snelle service.

Ze hebben alles en personeel is vriendelijk en denkt graag ( kundig) met je mee.

De winkel waar je je bijna nog meer schipper voelt dan op je eigen boot! Ik kom er graag, loop als een kind in een snoepwinkel. Door het grote assortiment krijg je ook weer inspiratie voor de volgende klus of aanschaf voor je boot. Het personeel is kundig en vriendelijk en neemt de tijd voor je, zelfs toen ik laatst alleen voor info voor het aansluiten van een AIS kwam (die ik daar niet een had gekocht, maar op marktplaats). Als budgetkoper mag de koopjeshoek van mij groter.

Helder, snel, betrouwbaar en behulpzaam waar nodig

Gemakkelijk on linw winkelen als aanvulling op het bezoeken van de fysieke winkel. Altijd moeglijk om ook nog even te mailen of bellen bij vragen. Betrouwbare afhandeling en snel, ook als het product niet in voorraad is.

de stuurautomaat die ik nodig had was snel geleverd

Ik heb de raymarine st 2000, welke kapot was gegaan, weer opnieuw gekocht. omdat deze goed communiceert met de afstandsbediening en gps.

Aanbevelingswaardige leverancier

Goede service en snelle leverantie

Juiste artikel voor een redelijke prijs en snel geleverd.

Gewoon goed

Snelle service en levering.

Gekeken op de website, duidelijke omschrijving en meteen gekocht. Uitstekende kwaliteit.

Super snel

Keurige levering en super snel, geen woorden voor.

snel geleverd en tegen concurrerende prijs

Dekker heeft een groot arsenaal aan artikelen en levert snel aan.

Overzichtelijke webshop

Makkelijk shoppen en snel geleverd.

Keurig verpakt en volgens verkoop geregeld.

Een klein minpuntje, Post NL kwam wel een paar dagen te laat!

Prefect!

Snelle levering prima afhandeling totaal niets op aan te merken

Aankoop en levering verliepen vlot.

Aankoop en levering verliepen vlot. Informatie over het product (Em-trak AIS) op dat site was minder volledig dan wenselijk waardoor ik achteraf nog 2 keer heb moeten bellen voor oplossingen.

Prettige ervaring ondanks omissie

Prettige ervaring ondanks het feit dat er een besteld onderdeel ontbrak. Dat is kosteloos nagestuurd.

zoals het hoort

De zondag besteld dinsdag geleverd, zoals verwacht

goede service

boiler element besteld stond niet goed op de site opgebeld voor ander element was iets duurder besteld, retour sticker zou met volgende zending mee komen helaas sticker ontbrak boiler element was nu wel goed. foutje??

Altijd uitstekend!

Snel verzonden, goed verpakt, kwaliteitspeoducten. Meer hoef je niet te weten. Gewoon goed!

Telefonisch advies en snelle levering. Top geregeld.

Snel, duidelijk en compleet

ok

prima!

Wat wij besteld hadden was even niet op voorraad, werden daar meteen van op de hoogte gebracht! Vervolgens een dag later een mail, dat ze het hadden opgestuurd....Top!!!

Scherpe prijs en snelle levering

Bij Dekker Watersport was het Garmin Quatix 6 horloge te koop voor een zeer scherpe prijs, een van de goedkoopste op internet. Er stond bij dat er een paar dagen levertijd zou zijn. Maar toen ik de bestelling had gedaan en betaald kreeg ik al dezelfde avond de melding dat het horloge was ingepakt en verzonden en ik had het de volgende dag in huis. Prettige verrasing

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.