Ruim assortiment en goede service - perfect om zo met onze nieuwe zeilboot weg te varen

Helder product overzicht maakt keuzes maken eenvoudig om onze nieuwe zeilboot volledig uit te rusten. Daarna een eenvoudige afreken procedure en spullen kwamen goed ingepakt thuis. Ook nog plezierig contact voor het ruilen en naleveren van één van de producten.

Artikel zoeken op website, bestellen en zeer snelle levering

Zeer goed service.

Compressie slang niet zo makkelijk te krijgen maar bij Dekker op voorraad. super.

Vele bestellingen op tijd en correct geleverd. Chapeau!

Op de overzichtelijke website is bijna alles te vinden wat de watersporter kan wensen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Heerlijk op het 8terdek zitten binnen een week nadat ik ze besteld heb, de comfort seat. Goed op de hoogte gehouden van de levering en verzending. Zit heerlijk!

Prima site, snel Gevonden

Goed geholpen levertijd was kort en de juiste bestelling op het juiste adres geleverd.

bestelling optimaal uitgevoerd

Het doen van de bestelling via de site ging vlot. Daarna levering conform toegezegde levertijd en goed verpakt.

prima prijs en vlotte levering....

zie boven

Deskundige advies, snelle levering van mijn bestelling

Zeer goede watersportwinkel, overzichtelijk en compleet assortiment

Levering duurde te lang.

Geen status info over leveringstijd gekregen. Fijne winkel met goed assortiment maar online niet zo goed georganiseerd.

Snelle levering, perfect product

Prima levering, goed verpakt en kwalitatief precies wat ik er van verwachtte.

Winkel en online prima!

Bij de bestelling van een AIS-transponder verliep alles vlot. Toen ik een vraag had werd er direct telefonisch opgenomen en wist de medewerker ook direct de juiste informatie te geven.

Alles volgens afspraak

Duidelijke website

Zeer tevreden over de service.

Na aankoop van een plotter liniaal bleek dat deze beschadigd was. Een flinke ster in de kunststof van de liniaal. Bij telefonisch contact werd dit onverwijld geloofd en toegezegd dat een nieuwe liniaal zou worden toegezonden.

Snelle levering / goede kwaliteit

Al meerdere malen iets besteld en telkens werden de spullen zeer snel geleverd in een goed verpakte verpakking. Zeer te spreken over de winkel!

Prima advies en verzending conform afspraak

Prima reactie, deskundig, vriendelijk en snel bij vraag naar extra informatie of advies. Keurige afhandeling conform afspraak

gelijk antwoord en oplossing aangeboden

Ik had een vraag/opmerking over het al dan niet functioneren van een pomp, kreeg gelijk inhoudelijk persoonlijk antwoord en aanbieding om product terug te zenden (wat overigens waarschijnlijk niet eens nodig zal blijken).

Snel het bestelde ontvangen

Het bestelde voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Prima spullen en super snelle levering.

De bestelde spullen waren zoals verwacht en de levering volgde de volgende dag in de ochtend. Goede kwaliteit en een levering binnen 24 uur!

Online bestelling geplaatst

Great service and super quick delivery

Very easy to use website and delivery was very fast and much appreciated. Good prices too :)

Waar ik om vroeg heb ik gekregen.

Simpel, ik heb een bestelling geplaatst en die is naar tevredenheid geleverd. Zo heb ik het graag :)

Mijn bestelling is zeer snel en compleet afgeleverd voor een scherpe prijs.

Prima deal.

De bestelling is vlot verstuurd en precies wat ik nodig was voor een concurrerende prijs

Prima gegaan

Good experience with shopping

Found a product via search engine. Got the products in time and very good packaging. The products are up to expectations. Very good!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.