Levering op tijd en gekregen wat we besteld hadden.

Omdat nog niet bekend is wanneer en of het sanitair in de havens geopend gaat worden hadden we behoefte aan CareBag toiletzakken. Gelukkig bij Dekker verkrijgbaar.

De service en afhandeling perfect.

Door de corona virus ben ik via u website gekomen om niet in de winkel maar online te kopen. Met een duidelijke site en snelle levering met ik zeer tevreden.

Prima producten en snelle accurate levering.

Prima producten en snelle accurate levering.

Dikke prima

Goed geprijsd, goed verpakt, vlot verzonden!

Prima producten ,goed verpakt.

Zeer snelle levering

Ondanks dat het product niet op voorraad was,toch heel keurig ingelicht per e-mail,En toch nog snel kunnen leveren,en het was keurig verpakt. Ik ben heel tevreden,zal er zeker weer wat bestellen in de toekomst.

Makkelijk, snel en compleet

Ik heb naar volle tevredenheid bij Dekker Watersport een Victron acculader gekocht. Niet de eerste keer dat ik hier iets koop: de website ziet er goed uit, de prijzen zijn realistisch en ze hebben een compleet assortiment.

Zoals altijd was de bestelling prima in orde

Bestelde producten werden keurig op tijd thuis bezorgd of konden in de winkel worden afgehaald.

Prettig zaken doen met Dekker Watersport!

Perfecte service, zowel in de fysieke winkel als in de webwinkel. Snelle levering en netjes geprijsd. Deskundig advies en meedenkend personeel. Wel gevaarlijke winkel voor mij: neem altijd meer mee dan ik van plan was. 😁

Uitstekend.

Snelle en correcte levering van bestelde producten.

correctheid pus sang

Ik heb een Marifoon online besteld, bestelling ging makkelijk, betaling eenvoudig en juiste productlevering met twee dagen. alles conform belofte. helemaal tevreden.

Uitstekende service

Goed advies, meedenkend, prettige en snelle communicatie, snelle reactie en levering.

Er was een verwisseling geweest van bestellingen, waardoor het verkeerde product geleverd werd. Telefonisch contact gehad en het probleem werd per direct keurig opgelost.

Super service

Ondanks de coronavirus netjes afgeleverd, nu wachten op het mooie weer.

Voorraad item online niet aanwezig, toch goed geholpen.

VHF antenne besteld vanuit "voorraad" (online) Bleek toch niet aanwezig (voorraadverschil in 2020??). Vervelend want m'n mast ligt nog maar heel even plat, dus stress/paniek. Duidelijke terugmelding gekregen en er werd nog dezelfde dag een alternatief verstuurd, zodat ik goed en tijdig ben geholpen. Thanks @ Lars!

Al meerdere malen wat besteld, snelle levering, prima zaak

Goede afhandeling bij bestelling en ondanks waarschuwing dat hij tijdens de corona periode toch wat langer kan duren toch de volgende dag binnen.

IK ben zeer tevreden

Duidelijke web site, snelle levering, telefonische vragen werden prima beantwoord.

Deze score waard.

Steeds volledig naar mijn zin.Service en materiaal. perfekt.

Zeer snelle levering

Een snelle levering van mijn pakket, Dank hiervoor. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Klantgericht

Goed advies door medewerkers en snelle levering.

Vlotte service

Vlotte service. Keurige communicatie. Geen overbodige informatie. Kortom prima

Levert snel, altijd de juiste spullen, concurrerende prijzen

Zeer prettige winkel welke ook telefonisch goed bereikbaar is.

Correct en snel afgehandeld. Goede verpakking, ergo top.

Gewoon echt goed.

Ik bestel. En werd meteen geleverd en verzonden !

Maximale service met minimale klantinspanning

In Coronatijd bestelling on-line gedaan, wat prima werkt. Alle producten zijn makkelijk op de website te vinden. Gebruiksvriendelijke website met goede zoekfunctie. Prompt advies gekregen via chatsessie en bestelling is vlot geleverd. Hulde Dekker Watersport.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.