Kuiptas welke tegen zeer scherpe tas in aanbieding was besteld en vlot geleverd.

Top leverancier👍🏻

Zoals vermeld, vandaag besteld - morgen afleveren. Navigatie verlichting besteld, volgende dag in kunnen bouwen. Zeer tevredem.

Onwijs snel en mooi product

Mijn ervarging is zeer goed. Ik was versteld hoe snel het al binnen was. Het product was volledig naar wens.

Netjes en snel geleverd

Bestelling netjes verpakt en snel geleverd.

Goede service, afspraken nagekomen, correcte prijzen

Goede service bij het zoeken naar de correcte onderdelen (technisch). Levertijd en levering volgens de opgave bij het plaatsen van de bestelling en duidelijke track/trace. Prijzen marktconform.

Snelle levering en goede verpakking

Mooi en duidelijk kompas

Goede winkel en behulpzaam

Veel artikelen en kennis van zaken. Bestellen via internet gaat ook goed en snel.

Makkelijk besteld, en ondanks de drukte en verstoring snel bezorgt!

Had een vraag over het product en dat werd ook snel en duidelijk beantwoord, helemaal prima

Goede kwaliteit

Ik kom vaker hier om te shoppen voor zeilen. Laatst ook online besteld en goed en snel aangekomen. Top winkel!

Ondanks de Coronadrukte snelle levering.

Bestelling was goed verpakt. Nalevering vond ook snel plaats.

Prima en snel verzorgd

Snel Perfect verpakt Kortom prima

Top service.

Snel en accuraat.

Ik had een eenvoudig product nodig, waarvoor ook voldoende keuze was.

Daar moet je zijn...

Lekker snel, concurrerend, kwaliteit geleverd...

Goed advies, snelle levering!

Altijd vriendelijk bij vragen. Snelle levering. Jammer dat je niet online punten kan sparen.

Dekker doet wat het belooft, alles op tijd geleverd tegen de juiste prijs

Geweldige hulp en service

Ruilen was geen enkel probleem. Deskundig advies. Heerlijk als klant in de winkel geholpen te mogen worden!

Snelle levering.

Jabsco toiletpomp,prima product en past goed.

Prima reddingsvest, binnen twee dagen ontvangen en goede service.

Perfecte service!

Niets op aan te merken, top.

Zoals altijd prima!

Waardevolle, eerlijke informatie en advies. Volle voorraad en goede prijs

Overzichelijkee site, prima producten!

De bestelde bootschoenen waren niet gelijk te leveren maar daar werd ik gelijk over geïnformeerd. Op de aangeven leveringsdatum werden de schoenen ook daadwerkelijk geleverd, klasse!

Vandaag besteld dag later in huis.

Net als voorgaande bestellingen prima geregeld. Maar zelf naar winkel is leuker, je ziet altijd wel wat leuks.

Netjes geregeld!

Verzending zoals ik verzocht. Alleen beantwoording van emails kan sneller.

Snelle levering van goede producten

Ondanks dat de pakketdienst het in deze coronacrisis erg druk heeft was mijn bestelling alsnog binnen 24 uur in huis.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.