Duidelijke site, snelle en correcte levering

Producten overzichtelijk en met voldoende informatie op de website terug te vinden tegen scherpe prijzen.

Goede service en snelle levering, ik kom zeker terug

Goede service en goed contact met de medewerkers.

Uitstekende service

Na een korte aangename chatsessie, bestelling geplaatst. Na enkele dagen in uitstekende staat in Frankrijk geleverd?

Supersnelle levering.

Veel verschillende soorten producten besteld, maar allemaal met een werkdag geleverd. Bijzonder tevreden!

Perfect alles volgens afspraak en eenvoudig besteld

Perfect alles volgens afspraak en eenvoudig besteld voor een scherpe prijs.

Ouderwetse topservice!

Ik had online een bestelling gedaan die een dag later bezorgd zou worden. Omdat het me toch beter uit kwam om de bestelling op te halen, kon ik een dag later gewoon langskomen. Bestelling lag keurig voor me klaar en ook de verzendkosten werden automatisch teruggestort. Vriendelijke, flexibele topservice zoals je wil van een bedrijf!

Goede service en scherpe prijs

Deskundig personeel, mooie winkel met scherpe prijzen

Erg handig tijdens de corona crisis

Duidelijke site, snel geleverd en netjes verpakt. Bedankt.

Snel en goed geleverd!

Bijna nergens meer te vinden, maar wel bij Dekker Watersport!

Vriendelijk personeel met kennis van zaken!

Perfecte afwikkeling en levering van mijn bestelling

Ik heb via de online shop een verrekijker bij Dekker Watersport gekocht. Het bestel proces en de levering gingen eenvoudig en snel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe verrekijker en de online winkel ervaring.

Watervast

Prima verzorging en op tijd zonder problemen!

uitstekend

een prima winkel met een enorm uitgebreid assortiment. als je het hier niet vind, vind je het nergens

Goed advies en zeer betrouwbaar

Bij bellen krijg ik altijd een goed advies. Medewerkers denken mee. Bij bestellen via de webshop loopt alles correct en soepel.

Snel, Deskundig, Coulant

Meerdere bestellingen gedaan én regelmatig in fysieke winkel geweest. Altijd deskundig snel en coulant als er iets mis is. Een webshop die ook fysieke winkel waar je langs kunt heeft altijd mijn voorkeur.

probleemloos

Bestelling gedaan, volgende dag geleverd en tegen scherpe prijs!

Het artikel werd snel geleverd, echter wijkt het wel af van het plaatje. Op de site wordt een foto van het oude type getoond. Dat type wilde ik ook graag hebben maar het nieuwe type werd geleverd. Waarschijnlijk zal er wel in de kleine lettertjes staan dat de afbeelding enigszins kan afwijken.

Snelle en vakkundige service

Door een zoekopdracht in google kwam ik bij Dekker watersport terecht voor een gunstige prijs voor wat ik zocht. In de chat die ik daarna met een medewerker had werd voor mij nagekeken of alles compleet was. De voorraad werd bekeken en toen ik hem besloot te bestellen via ideal werd gezegd dat hij naar de verpakking werd gestuurd en ik hem de volgende dag zou ontvangen. Dit klopte perfect ik kreeg een veilig verpakte bestelling thuis op de tijd die door track & trace was voorspeld. ( en dat tijdens de corronatijd!) Prijs 5⭐️ Chat 5⭐️ Verpakking 5⭐️ Verzending 5⭐️

Zo als het hoort. Binnen twee dagen alles goed verpakt ontvangen. Het product ken ik al jaren. Hierover geen opmerkingen

Snel en correct

Snel en correct geleverd voor een prima prijs

Super dat er dit soort Watersport shops zijn 👍

Zowel fysieke winkel als webshop zij top, ruime assortiment, scherpe prijzen en meer dan kundig en vriendelijk personeel.

Kom al jaren bij dekker,wordt altijd Prima geholpen.

Aardige zaak, breed assortiment, maar niet echt onderscheidend

Vreemd dat er een klantenkaart is, maar dat die alleen geldt voor winkelaankopen. Ook vreemd dat er nog een ouderwets cadeaubonnensysteem is. Klanten zouden voor beide aankopen punten met daadwerkelijke voordelen moeten kunnen ontvangen (gekoppeld).

Prettig winkelen

Het fijne van winkelen bij Dekker is dat je op je gemak in de rondte kunt kijken. Er staan geen verkopers in je nek te hijgen. De oude web suite was prettiger in gebruik.

Uitstekende service zowel online, telefonisch als in de winkel.

Alle tijd voor een gedegen uitleg, voor welk product dan ook.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.