prima afgehadeld onze bestelling.

Goed overzicht om bestelling te plaatsen.

Snelle levering, prima prijs

De productomschrijving is niet helemaal juist en daardoor wijkt het product af van wat ik verwachte. Het assortiment is echter heel uitgebreid, de site is overzichtelijk en de levering is snel. Zeker aan te raden!

Uitstekende service

Zeer tevreden over de service en de bezorgtijd

scherpe prijs en supersnelle levering ondanks het coronavisus

Victron zonnepaneel gekocht voor een scherpe prijs. Volgende dag keurig verpakt in huis. Voorbeeld voor veel webshops

Goede service, prijs en kwaliteit

Altijd goede service met goede kwaliteit , advies en prijs

TOP bedrijf.

Bedrijf is bijzonder mooi gelegen, zodat je met boot bij de winkel uitkomt, en eigenlijk altijd een ligplaats aanwezig. Goed geordend bedrijf, waar je , net als een snoepwinkel, altijd zou willen rondlopen. Fantastisch personeel die je met raad en daad bij staat. Online verkoop is ook perfect, kortom, een bedrijf om jaloers op te worden. Ga zo door.

Snelle en goede afhandeling!

De bestelling is makkelijk te plaatsen en de juiste producten worden snel geleverd!

Ik wens dat elke internetbestelling zo behandeld wordt .

Topbedrijf

Top zaak

We worden altijd goed geinformeerd, super klantvriendelijk en een groot assortiment.

Super snelle levering de volgende dag

100% goed en snel

Prima spullen, faire prijs en snelle levering

Het ging om een benzineslang en motoraansluiting, inclusief slangklemmen. Alles de volgende dag in huis en het paste perfect, dankzij de goede productbeschrijving. Veel dank voor de service.

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en de volgende dag afgeleverd. Alles keurig verpakt.

zeer uitgebreide collectie en mensen met vakkennis

Je wordt hier altijd prettig geholpen en met kenis van zaken. Ze nemen de tijd om je vragen goed te beantwoorden.

goed advies en snelle levering

Ik weet niet waarom geen 10, o ja, er zat geen roer houtje bij de primer...

Deskundige, snelle en betrouwbare service!

Ik ben goed geholpen bij de aankoop van een kaartplotter en systeemapparatuur. Door een en ander in de winkel voor te bereiden was het op de boot een kwestie van (na goede voorbereiding) in elkaar zetten. Van windmeter, snelheidsmeter, temperatuurmeter, aisB, marifoon en GPS aan toe. Daarnaast is het ook een prima winkel voor de kleine spullen, van antifouling tot en met liferaftmount. Echt top!

goed en netjes behandelt en snel geleverd

Overzichtelijke site snel geleverd ben er super blij mee

CORRECT UITGEVOERD EN SNEL GELEVERD

ZELFS HEEL KLEINE BESTELLINGEN WORDEN GEACCEPTEERD.

Altijd correct info, prijs en levertermijn

Beste chandlery van Belgie en Nederland

Zeer snelle levering

prima service

Aangezien we niet naar de winkel wilden in deze periode. Dus maar online besteld. Zelfde prima service zoals in de winkel. Ga zo door !!

snelle correcte service

Eenvoudig bestellen en snelle levering

snel, correct, goed verpakt

Zeer prettig zaken doen. Concurrerende prijzen.

Zeer snel en accurate levering.

Snel geleverd en scherpe prijs!

Dekker had bestelde product niet op voorraad, maar werd goed geïnformeerd en kreeg toch snel geleverd!

Goede zaak met prima prijzen

Gezocht naar een vervangend 3 kleuren toplicht met ankerlicht. (Aqua Signal type 34 LED) Dekker watersport was de goedkoopste die ik kon vinden. De levering was niet heel snel maar dat was voor mij geen probleem. Heb de unit intussen op de mast gemonteerd. Ziet er prima uit en is behoorlijk compacter dan de originele.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.