Prima advies

Problemen met mijn oude wc. Pomp defect Foto gestuurd voor herkennen welk wc ik had. Advies nieuwe 69 pot. Paste perfect op de zelfde plek.

Perfecte levering

Mijn bestelling is, zoals altijd, op tijd en volgens afspraak geleverd. Website is overzichtelijk en na het aanmaken van een account, vorig jaar, heb je met weinig stappen de bestelling geplaatst

Snelle levering overeenkomstig afspraak.

Heldere website met gevarieerd aanbod voor concurrerende prijzen.

Zo als altijd prima!

Kinderen ook weer blij met de accu-asnsluiting. Kunnen ze mooi varen in deze nare weken. Normaal in de winkel. Prima service! Vlotte levering. Vriendelijke groet, Angelina Dusseau

Zoals altijd prima service

Goed advies en snelle levering. Prima!

Super service. Laat op de dag nog verstuurd en de vlgnd dag in huis. Top!!

Ik belde of een sensor voor een brandstof tank op voorraad was en ze hadden hem gewoon. In de middag heb ik hem besteld. Ze hebben hem nog geprogrammeerd en verstuurd en de volgende dag had ik hem in huis en gemonteerd. Alle lof

Uitstekende keuze in de webshop en snelle afhandeling en bezorging van de bestelde producten

flexibel en snelle levering

Epirb besteld en vergeten MMSI etc. door te geven. 1 belletje en alles opgelost. Mooie service en daarna snelle levering!

Aandacht en service voor de klant.

Het verkeerde artikel was mij toegezonden. 1 belletje en de zaak werd prima gecorrigeerd zonder verdere kosten. Geeft vertrouwen voor een volgende keer.

Snelle verzending

Snelle verzending en goede communicatie (order bevestiging en verzendinformatie). Product voldoet aan beschrijving.

Dekker, grote keus, deskundig personeel, en levert kwaliteit

Al enige jaren ben ik klant van Dekker watersport. De medewerkers zijn deskundig (ervaringsdeskundigen) en hulpvaardig. De service is wat je mag verwachten van een zaak met de reputatie die Dekker heeft: uitstekend.

Jammer dat kado bonnen niet kunnen verrekend kunnen worden, misschien een idee om bonnen onder nummer uit te geven. Met vriendelijke groet G.Finnema

Gewoon heel goed!

Geweldige service in de winkel! Maar ook online prima geregeld met goede voorlichting. Artikelen zijn vaak niet goedkoper elders te verkrijgen.

betrouwbare webshop

Reeds meerdere malen materiaal besteld, uitstekend Prijs/kwaliteit met daarbij een perfecte en betrouwbare lervering( termin)

ik bestelde en ontving.

Precies wat ik verwachte.

Prima service, goed assortiment.

Dekker watersport is een fijne winkel met een voldoende assortiment en veel specialistische kennis.

goed meedenkende service

Hartelijk dank voor het meedenken. Het telefoontje met de suggestie om een kleine wijziging door te voeren zodat de totale bestelling in een keer snel geleverd werd stel ik erg op prijs.

Had een fiets gekocht bij dekker, waar eigenlijk van alles aan mankeerde, dit is heel goed opgepakt en kreeg bericht dag er een nieuwe voor me klaar staat, deze heb ik helaas door de vreselijke Corona crisis nog niet kunnen ophalen, maar dat komt later wel, mannen bedankt!

Geweldig!!!

Prima service en een snelle levering. Alles was zeer goed ingepakt waardoor de spullen onbeschadigd zijn aangekomen. Echt een aanrader.

Goede prijs, snelle levering

Ik heb de mercury 3,5 pk besteld in de webshop, afgehaald in de winkel. Goede snelle levering en service.

Order netjes ingepakt en op tijd geleverd.

Vanwege de gevraagde "social distance" ivm besmetting door het Coronona Virus en omdat ik als oudere +70 tot een risisicogroep behoor helaas niet fysiek naar de winkel kunnen gaan. Bestelling via online shopping gedaan. Vraag gesteld via het chatten en direct een adequaat antwoord ontvangen. Bestelling gedaan en de order netjes stevig ingepakt (met oa 2,5 liter Antifouling) ontvangen. Top

De bestelling was vlot in huis en ik werd goed geïnformeerd over de voortgang. De afhandeling is zakelijk en professioneel, zo zie ik dat graag.

Snelle levering, top

Overzichtelijke site, bestellen en levering snel en correct

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering!

Zelfs supersnelle levering tijdens corona-crisis!

De dag na mijn bestelling was het pakket al binnen!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.