De website is makkelijk, de bestelling was snel geplaatst, jammer dat je niet met credit card kunt betalen. Ook jammer dat je geen spaarpunten krijgt, bij bestelling op de site. De artikelen, waren niet allemaal op voorraad, daarvan werd ik per telefoon op de hoogte gebracht. Super. Alles was netjes verpakt en snel verzonden, precies zoals afgesproken.

Alles ok

Snel geleverd en top kwaliteit

Ervaring is geweldig bij Dekker, zeker hun ervaring !

Reeds jaren trouwe bezoeker als ik weer in Zaandam ben, of thuis via de Webshop. Snelle levering dankzij hun enorme voorraad, goede adviezen en nazorg indien nodig.

Prima snelle levering!

Snel geleverd en degelijk verpakt.

Supper geregeld alles!

Volgende bestelling plaats ik weer hier!

Duidelijke informatie op de website en snelle levering.

Binnen 1 dag had ik mijn juiste bestelling ontvangen en dat voor een scherpe prijs.

Goed, maar nauwkeurigheid kan verhoogd worden.

De levering en het aanbod zijn top, helaas verkeerd product gehad. Echter was dit binnen 24uur opgelost! Kortom super!

Goed en kundig geholpen en zeer snelle afwikkeling

Top afhandeling.,voor herhaling vatbaar

Fantasties, zeer snelle levering.

De accu was prima verpakt en van zeer goede kwaliteit. Mijn hartelijke dank !!!!

Beste watersport bedrijf wat ik ken problemen worden opgelost ,vakkundig personeel

Veelzijdig vakbekwaam goede prijs ,ik

Zoals het moet zijn, vlot en transparant.

De bestelling ging vlot, overzichtelijke webwinkel. Betaling ging vlot evenals de levering naar België. Één minpunt is de extra vergoeding van 10€ die je moet betalen bij levering naar België. Ik woon op 500 meter van de Nederlandse grens, dat voelt niet goed.

Pico bello

Interessantste prijzen, snelle levering met stevige en veilige verpakking.

Fast delivey and best price in the marked

Thanks for your service I am very happy with Dekker Watersport on booth webshop and in the shop ! Uitstekend!!

top

zeer vriendelijke bediening en correcte levering!

Met Dekker vaar je lekker.

Het juiste spul in een correcte verpakking met vermelding van de inhoud en op tijd geleverd.

Goed geleverd, maar grote vraagtekens bij Watcheye

Bij Dekker een Watcheye splitter en AIS transponder besteld. Beiden waren keurig netjes de volgende dag thuis geleverd. De spullen waren snel gemonteerd een aangesloten met de bijgesloten handleidingen, montagematerialen en kabels. De splitter werkt naar behoren en de AIS was ook snel aan de praat. Tot zover alles prima. Maar ik had de AIS transponder gekozen vanwege de mogelijkheid nog een NMEA signaal te "multiplexen". Deze functie werkte echter niet. Het gekke is: ik heb twee weken lang geprobeerd contact te zoeken met Watcheye, via email, via het support formulier op hun website maar ook telefonisch. Aan de telefoon werd ik steeds keurig te woord gestaan, maar niet verder geholpen dan "ik laat een terugbel notitie achter". Ik ben echter nooit teruggebeld en via email heb ik alleen een keer een niks zeggende reactie gehad, "we zijn er mee bezig" of zoiets. Ondertussen heb ik het opgegeven en heb alsnog de windmeter via een extra omzetter aan mijn systeem gekoppeld. Een erg teleurstellende ervaring, ik had juist die spullen gekocht van een Nederlands merk in de verwachting dat het dan wel goed komt.

Goede servies.

Goed persoonlijk geholpen.

Bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Wij bestellen wel vaker bij Dekker Watersport omdat de levering en het product voldoet aan onze wensen.

Altijd behulpzaam en met kennis van zaken

Wat mij betreft de beste watersportwinkel van Nederland. Men is hier altijd behulpzaam, de medewerkers weten waar ze het over hebben - met elk hun eigen expertisegebied, en als iets toch niet naar wens is doet men niet moeilijk over retourneren. Ga zo door!!

supersnel geleverd

snel geleverd precies als getoond op site.

Goede prijs/kwaliteit

Alles was naar verwachting.

goeie producten en goeie prijs

Je kan soms genieten van degelijke kortingen en als je een vraag hebt wordt er via mail wel goed geholpen. Spijtig is wel de zeer beknopte (technische) info die op de site beschikbaar is. Lastig soms als je iets wil kiezen waar geen afmetingen bij staan.

snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen

De bestelde producten voldoen ruim aan de verwachtingen. Snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Andere bedrijven rekenen een paar euro meer voor hetzelfde product.

Overzichtelijk website, snelle levering

Ik had nieuwe zwemvesten nodig. Op meerdere websites gekeken, maar wat ik nodig had vond ik het beste bij Dekker. Besteld, antwoord, track and trace binnen. Binnen een paar minuten! Alleen jammer dat daarna Post.nl het grandioos laat afweten. Krijg melding dat de levering niet is gelukt. Tja, als je als bezorger niet eens komt ( zelfs beveiligingsbeelden van terrein bekeken) dan lukt het niet.

Goede service en snelle levering

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.