top bedrijf

Ruime keuze veel merken goede kennis van zaken. En niet te vergeten; leuk personeel . Voor mij geen andere watersport winkel dan Dekker watersport

Super service!

Ik heb recentelijk online een marifoon gekocht. Op de verpakking stond per ongeluk een andere prijs op dan dat ik betaald heb. Ik heb dat aangegeven dat ik dat vreemd vond. Eén dag erna ben ik gebeld met de mededeling dat dat een foutje was aan Dekker zijde en dat het verschil meteen terug gestort werd. Super service natuurlijk!

Goede service en supersnelle levering

Prima service!

Levering op tijd en goed te volgen, Groot assortiment en bijna altijd de goedkoopste.

Heel veel op voorraad, behulpzaam personeel met veel kennis van zaken, gezellige winkel en lekkere koffie

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijke online winkel, goede omschrijving van de produkten. Na bestelling levering vaak de volgende dag. Kortom prima

Unieke aanbieding en perfecte levering

Een zeer goede en voordelige aanbieding gevolgd door een perfecte en snelle levering

Groots aanbod

In 1 dag het bestelde in huis, prima product ( navpod ) en duidelijke voorwaarden.

Alerte klantenservice

Een duffelbag besteld en de volgende dag al een telefonische reactie dat de betreffende duffelbag in de bestelde kleurstelling niet voorradig was. Na een andere keuze gemaakt te hebben, werd er in de winkel gekeken of deze overeenkwam met de kleur op de site. En deze werd direct opgestuurd. Helaas moest ik het eerste telefoontje wegdrukken, maar men deed er alles aan om contact op te nemen. De duffeltas, Helly Hansen 90liter, is lekker ruim en robuust. Kan lekker klein opgevouwen worden en in een aparte hoes opgeborgen worden.

Gewoon Dekker.

Zoals altijd; Bellen, vragen, advies, goed antwoord, Keurig netjes te woord gestaan, bestellen via site, Andere dag, Tring....., "Goedemiddag, pakketje voor u", "dankjewel" Dank je wel Dekker. Tot de volgende..

Perfect!

In eerste instantie was een verkeerde artikel geleverd. Omruilen was zonder problemen. Vervangende artikel was binnen één dag. Ben heel tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Correcte en snelle levering

Besteld en de volgende dag in huis. Perfect.

Geweldige snelle service

Geen gedoe met wachtwoorden en super snel in huis wat je nodig hebt

Bestellen en de volgende dag in huishelaal

Kan niet beter

Top kwaliteit, snelle levering

Goed assortiment, indien geen voorraad eerlijke levertijden

Prima shop, snelle levering!

Goede keuze en beschrijvingen. Betalen is wat ouderwets maar werkt wel. Levering modern, snel en traceerbaar.

Snelle levering en scherpe prijs

Top service!

Snelle afhandeling, snelle levering...

Goed gespecialiseerd advies inz. automatische besturing zeilschip

Na (goed) advies bestelling gedaan van onderdelen voor een automatische besturing voor mijn zeiljachtje. Levering geheel correct en snel ontvangen.

prima spul

goede snelle levering van hetgeen besteld is

Snelle verzending, prima service, groot aanbod en heel correct

Dekker is mijn favoriete shop voor mijn bootspullen, ik ben al klant vanaf 1976, toen Dekker onze Drifter gebouwd heeft.

Top ! vlotte correcte levering !

Vlotte levering netjes verpakt met nog zakje strooigoed ! Duidelijke beschrijving en maattabel op de site.

Snelle levering voor een nette prijs

Supersnel geleverd! Mooie set met borrelglazen in een teak houten kistje. Het kistje rook naar pepernoten en na even grabbelen tussen het verpakkingsmateriaal vond ik een zakje pepernootjes in mijn pakketje! Klein gebaar, maar grote glimlach! 👍🏼

Snelle levering voor een nette prijs

Prima, snelle levering

Goed verpakt

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.