Al jaren mijn watersport zaak.

Zoals gewoonlijk: SUPER

Competent en eerlijke

Honderd procent

Nieuwe pomp voor Jabsco-toilet besteld. Zeer vlot geleverd , incl installatiebeschrijving, en zonder moeite geinstalleerd. En voor een goede verkoopprijs. Gewoon top!!!

Perfecte snelle afwikkeling en altijd correct

Ik bestel vaker hier en men levert altijd volgens planning. Bestelling worden correct afgeleverd en men houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen van je bestelling

Goed en snel geholpen.

Snelle levering en goede prijs

Geweldige service

Meerdere mail en telefoon contact gehad om tot een verantwoorde bestelling te komen. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Prettige zaak een personeel. Bedankt

Klantvriendelijk

Wordt uitstekend geholpen bij vragen. Goede service.

Goede en snelle levering

Goede vlotte en nette levering, voldoet aan de verwachting.

Goede vlotte en nette levering, voldoet aan de verwachtingen.

Alles gaat zoals het moet gaan

Super tevreden

prima service, prima begrip voor urgentie.

Mijn schip was deels ondergelopen, waardoor ook de acculader beschadigd raakte. Het drogen en opruimen kostte enige moeite, maar er moest ook nog een weekendwedstrijd gevaren worden. Met alle e-navigatieapparatuur aan boord is voldoende accucapaciteit vereist. Dus er moest snel een nieuwe acculader komen. Die vond ik bij Dekker tegen een concurrerende prijs. Echter, het was al na 16.00 uur, de sluitingstijd van het bezorgingsloket. Toch gebeld en de urgentie uitgelegd. De medewerker hielp me en zorgde ervoor dat de acculader nog dezelfde avond verzonden werd. De volgende dag was hij in huis en konden we die tijdig monteren. Dank voor het begrip dat uw medewerker toonde.

Snel, goedkoop en goede kwaliteit

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie site en een breed aanbod en snelle verzending

Breed aanbod van alles wat watersport gerelateerd is. Snelle verzending nadat de betaling is voltooid. Producten zijn goed verpakt.

Altijd goed!!!

Altijd goed!!!

klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Ondanks teleurstelling doordat het pakket van een andere klant bij mij was afgeleverd ben ik meer dan tevreden over de wijze waarop het is opgelost!

Bij Dekker watersport is het vertrouwd kopen

Victron blue smart 12/20 acculader gekocht ter vervanging van de ingebouwde lader in mijn camper. De blue smart houdt in de komende donkere periode, waar zonnepanelen het niet meer kunnen bolwerken, mijn 2 boordaccu’s op peil.

Zoals gewoonlijk alles volgens afspraak.

De topclimber is geleverd en heb afgelopen weekend prima in de naar geklauterd.

Super snelle levering!

Snel besteld, snelle levering. Goed verpakt.

Kwalitatief goed aanbod

Goed aanbod en goede site

Goed geholpen

Was niet tevreden over het eerder opgestuurde product. Hierover contact opgenomen met Dekker en het werd direct opgelost. Prima service.

Betrouwbaar adres voor mijn bootspullen

en vlotte bezorging.

Snelle levering, duidelijke communicatie

De bestelling werd snel afgeleverd. En we werden per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Goede medewerking info en snelle levering en tot slot leuke prijs

Mijn vragen van het product werden beantwoord door het product gelijk op te meten , Goede kwaliteit /prijs verhouding en de volgende dag aan boord.

Snelle en perfecte afhandeling van mijn bestelling een week geleden.

Via wat heen en weer gezoek op internet belandde ik bij Dekker watersport. Dekker kende ik nog met onze contacten via de ETAP-club. Mijn ETAP was langzamerhand toe aan een nieuwe snelheids-en dieptemeter. Dekker watersport is voor mij het aangewezen adres.

Snel geleverd, top prijs en goede communicatie

Ik heb vaker zaken gekocht bij dekker. Ook in vergelijking met andere Watersport aanbieders zijn de prijzen uitstekend. Communicatie over de levering en het product goed. Rechtstreeks in de winkel is altijd fijner maar daarvoor zit dekker bij mij net te ver uit de buurt.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.