alles zoals het hoort !

Alles zoals het hoort, snel opgestuurd.

Super service, snelle levering en prettig telefonisch contact

Ben gewoon blij met de service, het meedenken en de levering

Transparant

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst voor een bogrip. Omdat de bogrip niet voorradig was belde een medewerker na een e-mailcontact mij op om uitleg te geven. De medewerker heeft er alles aan gedaan om de bogrip op tijd te kunnen leveren. Erg prettig. Jacques

Top reddingsvest

Divers aanbod Goed produkt Betaalbaar Snel geleverd

Levering volgens toezegging de volgende dag. Nog een tip: het uitprinten van de Nederlandse gebruiksaanwijzing gaf wel wat haken en ogen. Is uiteindelijk wel gelukt maar zou gebruiksvriendelijker kunnen.

Bestelling snel geleverd.

Koelunit besteld op Texel volgende dag geleverd en kunnen inbouwen.

perfect !

Geen opmerkingen !

Service is top!

Ik heb via de webshop “Comfort Seats Classic regalar burgundy” besteld. Het beloofde “voor 16:00u besteld = de volgende dag in huis” klopte. Op de pagina van het te bestellen product stond dat er genoeg voorraad was. Het zou handig zijn als het precieze aantal van het op voorraad zijnde product vermeld zou zijn. Ik heb voor deze bestelling gebeld om te vragen of er genoeg voorraad was (omdat ik 3 Comfort Seats wilde bestellen) zodat ik zeker zou weten dat de producten de volgende dag in huis zouden zijn. Ik ben keurig te woord gestaan en er werd tijdens het bellen gelijk gekeken of het aantal dat ik wilde bestellen aanwezig was. De service was top!

Eenvoudig bestellen, direct een bevestiging, en de andere dag binnen, top!!

Op de site, is het eenvoudig selecteren, bestellen, bestelling volgen, en wordt de bestelling snel verstuurd. Meer is er niet te wensen, oh ja de prijzen zijn zeker ook goed te noemen.

Ik vroeg om mijn uitlaad buis op maat te zagen dat was geen probleem.

Snelle levering!! Prima prijs kwaliteit verhouding. Mooi op tijd voor de vakantie binnen gekregen. In een woord TOP!!

Bestelling correct afgehandeld en geleverd

Bezorgkosten Duitsland veel te hoog.

Bezorgkosten een onaangename verrassing op het einde van de bestelling.

Prettige en snelle service

Na een telefonisch gesprek over een vervangend kompas van mijn contest 100 krijg ik de volgende dag de 101 al thuisgestuurd. Zoals de man aan de telefoon al vertelde paste deze precies over de oude en was het installeren een eitje. Binnen 30 minuten konden wij met een nieuwe koers de haven uit!

perfect, snel geleverd, goede prijs, heel tevreden

wij zijn zeer tevreden over Dekker Watersport. Snel bestellen is een ding, maar daarna willen wij de spullen het liefst gisteren in huis. De Stoelen moesten mee naar frankrijk en dat is door de snelle levering perfect verlopen.

Goede service, snelle levering & tracking info

Vakkundige telefonische informatie inzake werking & levering bestelde produkten. En een correcte/snelle levering met nauwkurige tracking info geven een vertrouwd gevoel bij deze leverancier.

Goede service, fijn product

Fijne website, leuke en goede producten en snelle levering! Goede kwaliteit.

Alles was zoals je van een goede webshop verwacht

goede ervaring met bestelling snel binnen en goed op de hoogte gehouden waar pakket was

Prachtige winkel, vakkundig personeel, goede prijzen

Enorm fijne winkel!

Zie onderstaand

Bestelling op di 30 juli voor 1600 geplaatst. U zegt volgende dag bezorgd,dit klopt niet, bestelling wordt pas do 1 aug bezorgd. Dit is geen goede reclame voor Dekker!!!!

Snelle levering en kwalitatief goed product.

Ik was op zoek naar elastiek, bestellen per meter in verschillende kleuren, gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Zéér tevreden!!

over service en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

Correct en professioneel.

Vriendelijke bediening en alles ok en op tijd. Post NL was wel een dag te laat maar daar kan Dekker niks aan doen.

Heel goed en wat een top Service!

Ik moest voor mijn Mercury optimax 6 cilinder twee takt outboard dsi power olie hebben ik overal in mijn eigen omgeving gezocht maar niet te vinden ik had de olie met spoed nodig en ik bestelde bij dekker watersport voor 16;00 besteld volgende dag in huis en dat gebeurde top Service!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.