Professioneel bedrijf met ruim assortiment

Wij komen al jaren bij Dekker Watersport omdat zij een ruime assortiment hebben en professionele advies kunnen geven. De mogelijkheid online te bestellen maakt het allemaal makkelijker.

Uitstekend geholpen met vragen en snelle berzending

Snelle levering, duidelijke productomschrijving.

Redelijke gebruikerservaring. Fijn dat het niet nodig een account aan te hoeven maken. Jammer dat er niet nog wat relevante aanbevelingen bij het gekochte product, zoals een herlaadset voor het reddingsvest dat ik heb gekocht.

Gewoonweg super !! 👍🏻👌🏻💪🏻👊🏻

Super service en vlotte levering zoals beloofd op de homepage . Na bestelling meteen een bevestiging en track&trace van post.nl . Effectief de volgende dag geleverd aan enorm scherpe prijs (raymarine st2000+)

Adequaat geholpen en afgehandeld

Gelijk gekeken of niet voorradig artikel al besteld was. Dat bleek het geval en ook de datum van levering. Levering na bestellen via de website prima.

Werkelijk alles in een keer goed!

Na lang zoeken naar schaduwmogelijkheden voor onze sloep, kwamen we bij Dekker terecht. De bestelling verliep snel en zonder haperingen. In 2 dagen geleverd keurig verpakt.

Binnen een dag een vervangend anker op Ameland. Super!

Tijdens onze zeilvakantie anker verloren. Bij aankomst op Ameland rondgevraagd of we op Ameland aan een anker konden komen. Helaas. Dus toe via Dekker Watersport geprobeerd. Eerst gebeld of het kon en het was geen probleem. We bestelden rond 16u via internet. Ongelofelijk maar de volgende dag 's middags een nieuw anker op Ameland. Super! We konden weer zeilen!

Victron lader besteld, netjes de volgende dag in huis.

Bij googelen naar de prijs van de Victron lader 12/30-1 kwam Dekker als goedkoopste naar voren, hier dus de lader besteld, keurig verpakt de volgende dag afgeleverd, 5 sterren dus.

Snelle afhandeling, goed product

Zie boven

Goed product en volgens afspraak geleverd

Goede behandeling, snel geleverd en voldoet aan de kwaliteit. Informatie was netjes en correct

Top zaak

Super snelle levering. Blij met de bootstoelen.

Perfecte levering.

Ook in de winkel, waar ik graag kom, word mee gedacht naar oplossingen.

Uitstekende service

Prima prijs, snelle verzending, goede service

Goed zit comfort en handig

De comfort seat classic is een prima zetel. Zit goed en is praktisch. 2 min punten / ter verbetering: 1) Geen draag beugel aan de hoes voor makkelijk transport. 2) Bij recht klappen zitting heeft de stoel de neiging om weer in zit positie te gaan. De stoel gaat dus steeds in scheef stand tijdens transport / opbergen. Een blokkeer optie zou dit kunnen oplossen.

Snelle levering met uitstekende communicatie.

Keurige informatie over betaling en levering. Keurig verpakt, helemaal goed.

Super service en snelle levering

Twee sets reddingsvesten gekocht. Zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd. Vlotte levering en vriendelijke bediening. Zeer tevreden, ook met de reddingsvesten 👌

Vlotte service

Website duidelijk Bestelling volgende dag geleverd

Top! Goede service

Duidelijke site, waar ik gelijk alle informatie kon vinden over het product. Snelle levering! Heel tevreden.

Eenvoudig bestellen en snelle correcte levering, zeer tevreden

Altijd heel blij met de klantvriendelijkheid van Dekker.

Ik ervaar de Dekker medewerkers als meedenkers. Laatste aankoop was een update voor mijn Navionics kaart. Hier vanzelf het kleine zetje gekregen dat het installeren weer makkelijk maakte. Beste ervaring is ouder: ik heb enige jaren terug in uw haventje gelegen om advies ter plekke te krijgen bij het inbouwen van mijn stuurautomaat (bij u aangeschaft). Luisterend oor en zeer deskundig advies. Ook vanaf het water wel eens gebeld voor een probleem, ook dan tegemoetkomend als steeds een reactie. Daarbij komt dat uw prijsstelling ook niet verkeerd is.

Vlot geleverd materiaal ok

Snell, easy great price

Super fast delivery as promised next day,

Zeer positief

Voor de geurdichte slangen heb ik niets te veel betaald. Dus een zeer concurrerende prijs. Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Tussendoor prettig contact gehad met een medewerker.

Keurig geleverd. Netjes verpakt.

Duidelijke website. Nette prijzen en geen gedoe.

Goede snelle service met aardig en behulpzaam personeel

Ik had problemen met de verzending omdat ik het naar een postnl locatie wou verzenden maar dit kan niet bij dekker watersport maar ondanks dat dat fout is gegaan heb ik nogsteeds snel, binnen een aantal werkdagen, mijn bestelling ontvangen.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.