Pluspunten

deskundig en behulpzaam. Breed assortiment. Goede kwaliteit

Pluspunten

Altijd deskundig advies en indien niet direct een antwoord wordt het goed uitgezicht. Altijd prettige ontvangst. Brede collectie en indien niet aanwezig wordt het opgelost. Ik vind jullie gewoon de beste watersportwinkel.

Zou het niet weten

Pluspunten

Goed en groot assortiment, goede prijs/prestatieverhouding, verstand van zaken, geduldig om dingen uit te leggen, leuk/gezellig om in de winkel te zijn.

Soms super druk waardoor mankracht tekort komen. Afhandeling bij kassa kan soms beter / vriendelijker. Vaak jonge meisjes die beter moeten worden begeleid / ingewerkt. De laatste indruk blijft vaak beklijven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site en makkelijk te doorzoeken. In de zaak komt men soms wat afstandelijk over.

Vrouwen weten soms ook wat van techniek. Probeer ook hun vragen serieus te beantwoorden!

Pluspunten

Zeer hulpvaardig personeel, klantvriendelijk, ruime winkel en ruime keus. Iets niet op voorraad dan wordt het besteld en snelle levering of ophalen.

zou het echt niet weten!

Pluspunten

verstand van zaken, ruime keuze.

Pluspunten

breed assortiment en deskundig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam en terzake kundig personeel helpt perfect bij je zoektocht.

Kan ik niet bedenken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk en behulpsaam. Geven goede raad aan echtgenogen die iets bestellen voor echtgenoot.

Geen.

Pluspunten

Veel kennis m.b.t. De Watersport aanwezig Vriendelijke bediening Grote keuze aan producten

Moet ik lang over nadenken. Ruimere keuze aan luxere assesoires als servies, interieur artikelen

Pluspunten

klantvriendelijk goede outillage uitgebreid assortiment goede voorlichting en uitleg

Pluspunten

Volledig pakket voor de watersporter. Service gericht en veel kennis aanwezig.

Pluspunten

Erg vriendelijk, klantgericht en prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment

Kassa afhandeling traag

Pluspunten

-Groot assortiment -goede hulp en indien nodig informatie

Op drukke (zater-) dagen duurt het soms lang voor er personeel beschikbaar is. Misschien aangeven op welke tijdstippen er de meeste tijd is voor uitgebreide informatie verstrekking.

Pluspunten

Goed advies, nooit gezeur over garantie oid. Set kaarten navionics even tijdelijk gehad omdat ik op vakantie ging en nieuwe niet beschikbaar waren

Meer op zondagen open.

Pluspunten

groot assortiment scherpe prijzen deskundig personeel vriendelijk personeel

geen

Pluspunten

Altijd goede uitleg, en voldoende voorraad wij komen er graag als we in de buurt zijn.

2e zaak beginnen in Zeeland en dan ook openen op zondag.

Pluspunten

Er is veel kennis aanwezig met een groot assortiment aan watersport spullen wat prettig winkelen is.

De prijzen moeten wel concurrerend blijven wat nu niet altijd het geval is, in het verleden was dat juist de reden van een groot publiek.

Pluspunten

Professioneel, klantvriendelijk, verstand van zaken, goeie aanbiedingen, behulpzaam en goede service.

Houden zo!

Pluspunten

Vakbekwaam vriendelijk personeel, goed assortiment

Alternatief voor de spaarkaart, wordt vergeten en gaat verloren in het grote aantal dat men al bij zich heeft

Pluspunten

Het personeel neemt alle tijd voor jou

Never chance a winning team

Pluspunten

veel kennis van zaken, behulpzaam personeel

Pluspunten

Nemen alle tijd die nodig is om je alles uit te leggen, of om op te zoeken wat je nodig hebt.

Zou het niet weten

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.