Pluspunten

service met een grote S. Altijd vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel. Grote voorraad

Pluspunten

de keren dat ik bij Dekker watersport kom hebben ALLE medewerkers altijd alle tijd voor me om vragen te beantwoorden en om zeer gedegen advies te geven. ik denk dat dit voor alle diensten en goederen geldt. helemaal TOP!!

geen enkele. men kan haast geen betere service bieden.

Pluspunten

Prima service. Goede voorlichting op technisch gebied en allerlei andere zaken de watersport betreffende. Ongelooflijke grote keuze.

Vaker kunnen profiteren van de klantenkaart.

Pluspunten

Veel in huis

Pluspunten

Behulpzaam en oplossingsgericht

Pluspunten

groot assortiment, professionele bediening

geen

Pluspunten

Denken mee, snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De verzameltekte punten kunnen bewaren zeker voor klanten die niet in de buurt wonen

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel. Complete assortiment

Pluspunten

altijd vakkundig geholpen door personeel

(vaker op zondag open????)

Pluspunten

Dekker Watersport heeft heel veel artikel voor onderhoud en vervanging van mijn zeilboot. Je kunt,indien nodig, 1-3 dagen bij de winkel liggen met je boot voor onderdelen. Heb ik in 2018 gedaan. Heerlijk en je bespaard veeel reistijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment op voorraad en snel (volgende werkdag) geleverd

Zoekfunctionaliteit op de website is niet altijd logisch "computer says no"

Pluspunten

Zeer adequate en snelle service. Zeer betrouwbaar.

Pluspunten

Zeer snelle levering Duidelijke communicatie Uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk wanneer artikelen weer beschikbaar zijn in de nieuwste versie.

Pluspunten

Telefonische contact gehad en een prima uitleg gekregen . Daarna het produkt besteld en dat was de volgende dag al in huis . Kortom een super bedrijf .

Pluspunten

Goede en tijdige communicatie

Geen, ging helemaal prima, levering was iets vertraagd door voorraadverschil maar dat was geen enkel issue en tijdig geïnformeerd.

Pluspunten

Kundig en vriendelijk personeel. Toen ik vertelde dat wat ik wilde bestellen een verjaardagskado voor mn man was, regelde de verkoper dat de bestelling mooi ingepakt zou worden. Dat zijn toch de kleine dingen die het doen.....

geen

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Geweldige service. Veel kennis. Kwalitatief assortiment. Top

Website is goed maar zou nog veel beter kunnen, het beste voorbeeld vind ik is SVB (bv handleidingen bij producten, reacties van gebruikers.) De vorige website had linken naar de leveranciers, die mis ik soms. Ik zoek het toch wel maar moet diverse handelingen doen, voelt als onnodig.

Pluspunten

snelle levering. snelle en duidelijke reactie op vragen.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.