Pluspunten

Goed en prima gesorteerd waterspot bedrijf. De medewerkers zijn goed met de producten die verkocht worden op de hoogte. Ook telefonisch worden vragen over producten goed inhoudelijk beantwoord.

Als je de winkel niet regelmatig bezoekt is ondanks de navigator in de auto de juiste straat niet in één keer te vinden. Bijv. een naambord naar Dekker Watersport op een hoek van een straat zou handig zijn.

Pluspunten

Makkelijke website. Snel in huis. Top

Pluspunten

Heel attent dat er een zakje pepernoten bij mijn bestelling zat. Prima verpakt en goed materiaal.

Geen idee

Pluspunten

Pluspunten

super servicegericht, werd keurig gebeld over het feit dat een deel van m'n bestelde artikelen niet op vooraad waren, met de vraag of ik wilde wachten op de complete bestelling of dat ze het in tweeën moesten sturen.

Pluspunten

duidelijk

geen

Pluspunten

Correcte levering wanneer ik iets bestel. Aanrader

Pluspunten

Aanschaf raymarine EV200 autopilot hydraulische besturing, prima service, ondersteuning en nazorg. Top personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen maar als je vraagt om in een bij hun gekochte marifoon de atis te zetten geven ze niet thui!

Pluspunten

Een snelle levering

Pluspunten

Snelheid bij internetbestellingen Veel kennis aanwezig in de winkel Pooie winkel met uitgebreid assortiment

Internetbestellingen als briefpakketje tegen lager tarief berekenen. Ik bestel een reservemesje voor €5.80 en krijg daarover €5,00 verzendkosten terwijl het in een envelop past.

Pluspunten

Goede communicatie, vlotte afhandeling. Mooi producten.

Info over Btw naar buitenland toe om geen btw plichtige landen om misverstanden te voorkomen bij het afrekenen.

Pluspunten

overzichtelijke indeling winkel en aanbod, ook op de site

Pluspunten

Kennis van zaken/ persoonlijke benadering/ruimhartig als het gaat om service/ Prijzen OK/afspraak is afspraak. Kortom........prima!!

Blijf snappen dat de meeste bootjesmensen zichzelf expert vinden. Laat ze in die waan en speel het spelletje gewoon mee! Dan is je business een lang leven beschoren. (gratis marketing advies!)

Pluspunten

Top service, ik heb voor het eerst bij Dekker Watersport online besteld, en is perfect afgeleverd.

Pluspunten

Goede vlotte levering van hetgeen besteld was.

Pluspunten

Zeer kundige medewerkers! Goede service.

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Veel op voorraad, deskundig

Pluspunten

Duidelijk en snel, en ook nog eens een goede prijs.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer kundige medewerkers, en klantgericht.

Pluspunten

Super service! Mijn marifoon had het nieuwe kanalen pakket niet, even naar Dekker en hop kosteloos de nieuwe kanalen er in. Uitermate vakkundig en gemotiveerd personeel, met een no nonsens hands on mentaliteit. Jammer dat je geen 10 sterren kan geven.

een uurtje langer open, zodat je na het werk op weg naar huis nog langs kan komen.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.