Laden reviews...
246 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen Dekker Watersport om snelle leveringen en professioneel advies. Zowel online als in de winkel wordt de service als vriendelijk en betrouwbaar beschreven. De reviews benadrukken een breed assortiment en duidelijke informatie over voorraden en prijzen. Tot slot blijft de ervaring overwegend positief.
Bestelling kwam op de afgesproken tijd, prima verpakt en helemaal compleet.
28 March 2026
Willem
Loenen
Precies het product waar ik naar op zoek was had Dekker Watersport op voorraad. Binnen 1 werkdag in huis!. Top
28 March 2026
Eric
Cromvoirt
Geweldige winkel met veel verschillende productgroepen, relaxed winkelen en personeel is duidelijk herkenbaar en neemt de tijd voor vragen.
26 March 2026
J. Veenman
Amsterdam
Snel.en concurrerend
26 March 2026
G.J.
Weesp
Snel correct goede uitleg perfecte product
24 March 2026
Michel
Nijkerk
Ik ben erg tevreden over de levering van mijn bestelling. Het pakket kwam precies op tijd aan, wat voor mij erg belangrijk was. Daarnaast was alles zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor de inhoud perfect beschermd was tijdens het transport. Toen ik het opende, voldeed het product volledig aan mijn verwachtingen – precies zoals beschreven en van uitstekende kwaliteit. Het hele proces verliep soepel en professioneel, wat mij veel vertrouwen gaf in de service van deze winkel. Dankzij deze positieve ervaring zal ik hier zeker opnieuw bestellen en raad ik deze winkel aan anderen aan.
24 March 2026
Paulo
Den Haag
Needed to repair cracked wood defects. Ordered a small West System epoxy kit, it was delivered fast and worked great! Will come back to these guys if I ever need more epoxy
V
NL
Van uit dekker ging alles uitstekend. Maar PostNL maakte er weer een zooitje van.
Brian
Rotterdam
Kundige mensen en behulpzaam. Écht vaklui. Snelle levering.
Peter
Kampen
Perfecte levering alles volgens afspraak. Absolute aanrader.
18 March 2026
Jan
van Velzen
Ik moest mijn antifouling bijwerken en bij Dekker Watersport vond ik precies wat ik nodig had. Bestellen ging heel gemakkelijk en de levering was binnen een paar dagen. Helemaal goed!
16 March 2026
Henk
Ugchelen
De aangeboden spullen (met name antifouling) zijn goed voorzien van product-informatie. Verder snelle en goede levering. En de prijzen zijn niet verkeerd. De nitril-handschoenen zouden een wat langere schacht mogen hebben: nu zaten mijn polsen alsnog vol met spetters.
13 March 2026
Frank
Waalre
Producten op tijd en volgens specificaties ontvangen. Prima
12 March 2026
Michel Vromen
Kruiningen
Het meeste bestelde ik vlot via de website (eerlijk gezegd: waar het vinden van items soms wat lastig is; maar dan gebruik ik gewoon een externe zoekmachine met als zoekterm dekkerwatersport.nl en een omschrijving van het item), Voor een enkel onderdeel vervolgde ik mijn web-bestelling met een telefoontje. Waarop ik vlot geholpen werd door een winkel-medewerker, die kans zag het item bij de bestelling te voegen. Achteraf kwam ik erachter dat ik nog een kleinigheid over het hoofd gezien had. Via een mailtje liet ik dat weten. Waarop Dekker me dit onderdeeltje nastuurde; gratis!
11 March 2026
Fred
Hilversum
Ik gebruik de zeilhandschoenen bij het sloeproeien. Ze gaan ongeveer 1500 km mee, de stof is dan nog niet versleten maar de naden laten los. Ik heb nu de Musto essential sailing short finger 2.0 besteld. Deze zijn qua lengte precies goed en vallen niet over mijn sporthorloge. Voor de maat gebruik ik de maattabel van Musto, werkt uitstekend. https://www.musto.com/en_nl/inside-musto/size-guide/gloves Enkele roeimaatjes heb ik overgehaald om ook deze handschoenen te nemen. Een maatje was in de buurt van Zaandam en heeft ze in de winkel gepast en gekocht.
10 March 2026
Ysbrand
Hollum
Perfect.
8 March 2026
Libbrecht
Viroinval
Snelle levering van goed produkt. Ook het feit dat de produkten in hergebruikte dozen verstuurt worden vind ik een pluspunt
6 March 2026
Rick
Rotterdam
Goede ervaring met dit bedrijf, online besteld volgende dag al in huis, toppers
3 March 2026
Jeroen
De Meern
Tevreden met stipte en snelle levering.
2 March 2026
S
Hasselt
Collega’s bij Dekker Watersport nemen echt destijds voor je om te helpen. Voor mij een belangrijke reden om daar m’n zeilartikelen aan te schaffen!
Xander de Bruine
Amsterdam
altijd een oplossing en erg snel geleverd, heel fijn voor ons nautisch dienstverlenend bedrijf. Tijd is geld voor ons beide, jammer emoticons moest ik weg halen
groen waterwerken
sint pancras
Vanaf het bestellen tot de levering wordt je op de hoogte gehouden. De eenvoud hoe de webshop werkt maakt het voor mij heel duidelijk. Ook de begeleiding in de winkel zelf spreekt me erg aan, ga zo door.
Rob Polman
Doetinchem
Goed advies en plezierig en betrokken medewerkers.
C.M.Emmer
Badhoevedorp
Cadeau besteld en keurig geleverd. Kennis van zaken van de sector
22 February 2026
Louis Lieve
Haarlem
Staan altijd open om vragen deskundigen te beantwoorden je kan merken dat het zelf ook watersporters zijn.
21 February 2026
Jan
Tolkamer
Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.
Pieter Ghijsenlaan 4
1506PV Zaandam