Snel en correct tevens denkend aan het milieu door versturen in gebruikte doos

Snel en correct tevens denkend aan het milieu door versturen in gebruikte doos.

Zoals altijd, snel geleverd en van goede kwaliteit.

Ik bestel graag bij Dekker Watersport vanwege het enorme assortiment en de snelle levering.

Gewoon top!

De benodigdheden waren gemakkelijk te bestellen en werden keurig correct op tijd afgeleverd! Ik ben zeer content!

Super snelle service !

Perfect gewoon precies wat ik nodig had niet duur en zonder extra handelings kosten en binnen twee dagen in huis :) Een aanrader dit bedrijf. Mvg Martijn S

Snelle en correcte levering

Onderdelen voor Webasto werden goed geleverd. Prima prijs.

Flexibel, meedenkend, topservice!

Lijm besteld die helaas toch niet op voorraad was. Na een mailtje hierover kwam het bedrijf met de oplossing een setje te sturen waar onder andere dezelfde lijn bij zit. Geleverd zonder meerkosten. Topservice dus, want als er iets mis is, wat altijd kan gebeuren, zie je vaak pas hoe goed een bedrijf echt is!

Keurig op tijd

Scherpe prijs.

Top.

Snel geleverd, goed verpakt. Hergebruikte verpakking, goed voor mij!

Vriendelijk, makkelijk, snel en goede prijs

Er valt weinig te vertellen wanneer alles gewoon goed en soepel loopt bij een aankoop in een webshop.

Prettige medewerkers, goede producten

Eerst gebeld voor advies over knie hoge laarzen en daarna besteld. Prettige medewerkers en fijne laarzen gekocht, precies wat ik zocht.

Mooi product lage prijs en snel verzonden

Snelle levering, duidelijke website met goede productinformatie

Product was online snel te vinden. Zeer goede prijs, snelle afhandeling en goede administratie verwerking.

Het juiste geleverd op juiste moment

Voor mijn Volvo Penta heb ik materiaal voor onderhoud besteld. Dat heb ik hier gedaan omdat de prijs het gunstigst is. Het materiaal werd geleverd zoals verwacht.

Gemakkelijk en efficient

De zoekfunctie werkt goed, items bestellen gaat vlot, betaling eenvoudig plus snelle en juiste levering van de order. Wat wil een mens meer.

snel geleverd en goed verpakt

Goede service en vriendelijk personeel

Ze nemen de tijd om je goed te adviseren.ik bestel ook regelmatig online en is binnen twee dagen geleverd.

Goede informatie

Doen wat ze zeggen

Duidelijk, snel en betrouwbaar!

Mijn bestelling was eenvoudig geregeld, en binnen enkele dagen in huis, terwijl alles via mail op de hoogte gehouden werd. Een voorbeeld voor vele anderen. Dank!

Overzichtelijkheid op de site brengt een prettige winkel dichtbij.

Altijd als ik iets voor de boot zoek via het internet popt Dekker Watersport op in mijn scherm en weet ik dat ik het door mij gewenste product goed omschreven zal vinden, waardoor een verkeerde bestelling mij bespaard zal blijven.

Ze hebben uitstekende productkennis en leveren een topservice.

Ik kocht een gps toestel dat niet goed was voor mijn toepassing, kon zonder probleem retouren. Verder kreeg ik een duidelijke uitleg over VHF AIS en installatie de mogelijkheden voor stroomvoorziening de zeilen en de tuigage.

Afdeling verzending heeft goed gewerkt

Afdeling verzending heeft ervoor gezorgd dat mijn nabestelling zonder extra kosten meegezonden werd, omdat ze goed bereikbaar zijn en snel zagen waar het om ging. Dus een bedrijf dat weet hoe je snel kunt communiceren. Perfect

Prima service en vriendelijke mensen.

Na diverse transacties is mijn ervaring zeer goed. Ook bij een enkele retour ben ik prima te woord gestaan en behandeld. Ga zo door.

Top!!!

Snel geleverd, top product. Alleen jammer dat jullie Kiyoh als reviewplatvorm gebruiken, dit is een onbetrouwbaar bedrijf. Als topbedrijf zoals jullie, zo ik persoonlijk gelijk overstappen op Trustpilot.

Prima bezorging maar ik fronste mijn wenkbrauwen....

Ik kreeg een gebruikte doos ivm hergebruik, helemaal top natuurlijk. Maar daar zat een plastic sticker op om aan te geven dat ze de doos hebben hergebruikt. En binnenin een stuk of wat reclamefolders .. Top dat jullie hergebruiken maar zo doe je de goede bedoelingen natuurlijk teniet. Ik ben verder tevreden hoor!!

Prima en snelgeleverd

Had snel een goede reddingsvest nodig en na bestellen meteen de volgende dag in huis.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.