Prachtige cadeaukaart & snelle levering

Vaak krijg je cadeaubonnen gemaild, maar bij Dekker Watersport ontvang je het per post in een mooie envelop. Direct leuk om cadeau te geven!

prima service, goede prijs en snelle levering

prima service, goede prijs en snelle levering

Duidelijke site met scherpe prijzen.

Artikel besteld via de site,en binnen redelijke tijd geleverd.zal in de toekomst vaker bestellen..

Prima shop

Duidelijke website, degelijk materiaal, perfecte levering, duidelijke communicatie van bestelling tot en met levering.

Top bv

Goed info over de producten snel levering top bv vaker bestel

De perfecte toon om je boot vast te maken

Een correcte levering, top. Wij kopen terug bij jullie.

Alles perfect geregeld

Bestelling en website overduidelijk

GOEDE SERVICE

Snel geregeld. Ik heb de pump binnen een dag ontvangen. Heel mooi dat de pomp al samen gemonteerd was. Heel makkelijk dus te bevestigen

Prima website en supervlotte levering!

Mooie website, vlotte levering! Een aanrader!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

twee regisseur stoeltjes gekocht. Goede kwaliteit en een zeer snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Super snelle levering

Goed advies en snelle levering

Snel geleverd en het product klopt met verwachting

Ik had een slede nodig voor mijn genuarail. Ik heb bij diverse shops gezocht en bijna nergens gevonden. Bij Dekker stond deze in de webshop en was op voorraad. ik had het product de volgende dag en het was precies wat ik nodig had.

Op tijd en zoals gevraagd

Geen probleem met de bestelling. Snel ter plekke en zoals gevraagd geleverd.

voortvarend geleverd.

Voor kersverse booteigenaar een set reddingvesten besteld. Ruim voor de verjaardag geleverd in een gerecyclede doos. Prima over nagedacht.

Leuke winkel met ruim assortiment

Ineens is Dekker Watersport mijn favoriete webshop geworden want vergeleken met de vaste winkel waar ik altijd heen ga zijn de prijzen meestal beter. Ook een goed assortiment. Tot nu toe erg tevreden, ga zo door.

Zeer vlugge levering.

Zeer vlugge levering.

Service zoals bedoeld...doen wat je beloofd

S morgen bestellen met afhaalinstructie. Netjes bellen dat order niet kompleet afgehaald kan worden ivm voorraad verschil. Naleveren afgesproken en bij afhalen toch alles uitgeleverd krijgen..... Dat is nou klasse service....top gewoon.

Snelle levering van uitstekend product

Zie bovenste regel

Positiv

Ik vond het leuk om hier te winkelen. De prijs was erg goed. Levering ging snel. Alles was goed verpakt en veilig bij mij aangekomen. Ik zou hier zo weer kopen.

klantgericht

klantgerichte communicatie

Ik raad deze winkel aan

Goederen zoals beschreven, zeer snelle levering. Ik raad deze winkel aan!!!!

goede prijs en snelle service…

… voor kwaliteitsproduct. Dank

Snelle levering voor zeer acceptabele prijs

Online deze firma gevonden en meteen een goed gevoel bij Dekker Watersport. Ze hebben wat ik nodig heb, misschien ook voor jouw wel. Bestelling keurig en op tijd afgeleverd.

Online comfort seats besteld, verkeerde kleur gekozen. Naar Zaandam gereden en geretourneerd. Goede kleur was niet op voorraad. Ter plekke besteld en week later geleverd. Top!

vakkundig geholpen top

Vlugge service en werd te woord gestaan door personeel wat kennis in huis heeft ook technisch duidelijk advies top.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.