Goede telefonische ondersteuning en supersnelle levering!

Wist niet welke onderdelen ik precies voor mijn motor nodig had. Met type en serienummer werd ik snel geholpen. Goederen waren goedkoper dan andere internet shoos en binnen 3 dagen in huis.

Perfecte afhandeling

Vlotte afhandeling van de bestelling. Late namiddag besteld en de volgende dag binnen 24 uur na bestelling reeds geleverd in België, omgeving Antwerpen. Niets op aan te merken en ook een prima prijs voor de goederen.

Snelle levering vakkundig advies

Snel en goed

Had een aantal onderdelen nodig voor het aansluiten van mijn zonnepanelen. Dekker had de juiste onderdelen en ik had ze de volgende dag in huis. Goed werk Dekker.

Sehr schnelle Lieferung , einfache Bestellung

Die Bestellung war sehr einfach und funtionierte sehr schnell , alles Super

Goed advies en fijne website.

Prettig contact gehad over de telefoon voor advies en een goede ervaring op de website om te bestellen. Bestelling was ook snel geleverd. Ik kan Dekker watersport van harte aanbevelen.

Snelle levering, prima producten

Lang gezocht naar kussens voor zeereling, uiteindelijk goedkope oplossing gevonden met kunststof rugsteunen. Een de ideale zeker van Gill, met zekering tegen wegwaaien.

Besteld en geleverd binnen de aangegeven periode.

Repair kit voor stuurautomaat besteld, was niet op voorraad. Verwachte levertijd 7 werkdagen. Kreeg het binnen 5 dagen geleverd.

Snelle levering, compact , prijs kwaliteit goed.

Duidelijk en snel

Geen negatieve ervaring te melden.

Gewoon perfect

Een goed product o erzicht en Makkelijk bestellen Perfect geleverd

Snel geleverd en prijs ook prime vergeleken bij derden

Alles inhoud en goede hulp als je wat nodig hebt

Hele fijne service!

Had een bestelling waarbij een flacon schoonmaakmiddel was gaan lekken. Over gebeld en gelijk een nieuwe fles opgestuurd gekregen. Het kan dus nog wel tegenwoordig, snelle én goeie service! :)

Motortje voor ruitenwisser deed het niet, was roestig van binnen, koolborstsels leken ook gebruikt.

Helaas had ik de verpakking weggegooid, waar overigens ook geen gebruiksaanwijzing bij zat.

Niet best

Vlaggen besteld en betaald. Een vlag bleek niet geleverd te kunnen worden. Niets meer van gehoord. Anderhalve week later nog steeds geen idee of die nog geleverd gaat worden

Fijne parasol maar wel zwaar

Inmiddels 1 maal gebruikt op sloep. Was fijn om in de schaduw te kunnen zitten maar het is wel een zwaar ding. Haringen erbij had ook fijn geweest maar die kunnen we ook zelf kopen.

De stootwillen en lijnen werden keurig de volgende dag bezorgd

Reactie prima

Bestelling was niet op voorraad en konden niet aan mijn levertijd voldoen, jammer verder normale levering

makkelijk bedienbare marifoon

De service was goed, snel geleverd. De marifoon is prima, deze hadden we op ons vorige schip ook en daar hebben we nu bewust weer voor gekozen. Jammer dat de bezorging niet op het postadres was,maar bij een depot. Daar baalde we echt wel even van.

Goed te woord gestaan en prompt geleverd

Zeer goede service bij aankoop icom marifoon

in de door mij de door mij bestelde icom marifoon IC-M330GE met dsc en atis en gps werd keurig en gratis de Atis code en het mmsi nummer geprogrammeerd en binnen 2 dagen werd hij al bij mij thuis geleverd en dat op het waddeneiland Vlieland , super service , marifoon de volgende dag aan boord geïnstalleerd en hij werkt super ben er erg blij mee en zal een ieder Dekker Watersport aanbevelen !

Alles snel en correct ontvangen

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Ook de communicatie bij iets latere levering was top.

Zeer fijne winkel, uitstekende service

Ttwee keer een bestelling geplaatst online. Zeer tevreden. Tweede keer was het product beschadigt tijdens verzending. Een telefoontje en het was direct opgelost. Klasse! Hier kunnen andere watersport retailers een voorbeeld aan nemen.

Mijn bestellingen was keurig op tijd binnen alleen had ik bij de pela olieextrator even een over doos er om heen gedaan zo dat het artikel niet meet herkend baar is voor de post . Verder was alles prima

goed advies, fijne service en als kers op de taart goed geprijsd!

Voor bootaudio was ik op zoek naar een mooie site. Goed geholpen door Dekker Watersport, spullen besteld, volgende dag in huis en alles werkt zoals beloofd! Ik kan deze mensen van harte aanbevelen!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.