De stootwillen en lijnen werden keurig de volgende dag bezorgd

Reactie prima

Bestelling was niet op voorraad en konden niet aan mijn levertijd voldoen, jammer verder normale levering

makkelijk bedienbare marifoon

De service was goed, snel geleverd. De marifoon is prima, deze hadden we op ons vorige schip ook en daar hebben we nu bewust weer voor gekozen. Jammer dat de bezorging niet op het postadres was,maar bij een depot. Daar baalde we echt wel even van.

Goed te woord gestaan en prompt geleverd

Zeer goede service bij aankoop icom marifoon

in de door mij de door mij bestelde icom marifoon IC-M330GE met dsc en atis en gps werd keurig en gratis de Atis code en het mmsi nummer geprogrammeerd en binnen 2 dagen werd hij al bij mij thuis geleverd en dat op het waddeneiland Vlieland , super service , marifoon de volgende dag aan boord geïnstalleerd en hij werkt super ben er erg blij mee en zal een ieder Dekker Watersport aanbevelen !

Alles snel en correct ontvangen

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Ook de communicatie bij iets latere levering was top.

Zeer fijne winkel, uitstekende service

Ttwee keer een bestelling geplaatst online. Zeer tevreden. Tweede keer was het product beschadigt tijdens verzending. Een telefoontje en het was direct opgelost. Klasse! Hier kunnen andere watersport retailers een voorbeeld aan nemen.

Mijn bestellingen was keurig op tijd binnen alleen had ik bij de pela olieextrator even een over doos er om heen gedaan zo dat het artikel niet meet herkend baar is voor de post . Verder was alles prima

goed advies, fijne service en als kers op de taart goed geprijsd!

Voor bootaudio was ik op zoek naar een mooie site. Goed geholpen door Dekker Watersport, spullen besteld, volgende dag in huis en alles werkt zoals beloofd! Ik kan deze mensen van harte aanbevelen!

Lars van Dekker Watersport heeft top geholpen toen het leek dat ons pakketje niet zou aankomen. Een 10 voor service!

Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle bezorging , ook in drukke tijden!

zie boven

Bestelling via website werd keurig afgehandeld en op tijd geleverd.

In een woord: perfect

Uitstekende kwaliteit in spullen en service! Ik koop graag bij Dekker.

Je krijgt wat je bestelt.

Alles is logisch georganiseerd.

super ondersteuning van Lars Hüsslage

Ik bestelde een tiller-stuurautomaat van Raymarine. De vorige was net kapot gegaan in de Zweedse wateren. Het verzenden met DHL leverde een reeks van onplezierige verrassingen op. Maar met de hulp van Lars arriveerde de tiller toch nog redelijk snel.

Prima spullen en snel geleverd

Very good support and friendly staff!

Dekker Watersport heeft alles wat je nodig hebt voor het voorbereiden van je zeiltrip. Erg goed dat ze ook een zeilmaker hebben!

Niet-te-geloven !!

We kregen op het polyester dak van ons 'bolleke' (Eriba Familia) maar geen blank. Al meerdere waxen uiteprobeerd, doch blijkbaar niks aan te doen tot we Epifanes Seapower Super Poly Boot Wax ontdekten. We konden na de eerste minuten onze ogen niet geloven ! Het dank glansde als nooit tevoren met een minimum aan moeite. Het gebruik was bovendien heel eenvoudig en makkelijk ! Werkelijk een aanrader !

Prima geholpen

Prima bedrijf! Zelf de fout gemaakt met bestellen dubbele bestelling geplaatst. Geld volgende dag al terug op mijn rekening en het juiste verstuurd. D3ze mensen doen wat ze beloven.

deskundig/ ervaring/geduld

bestelling altijd keurig ontvangen. bij vragen nemen ze alle tijd om het keurig uit te leggen prima zaak

Snel geleverd, goed product en voor een scherpe prijs

Mooie kijker met opvallend helder en scherpe kijker. Scherpstellen niet nodig!! Ideaal om snel een peiling te doen

Perfecte levering

Juiste omschrijving op de site en een perfect snelle levering

Prima dienstverlening

Ik weet dat als ik iets bestel bij Dekker dat ik altijd wordt geholpen als ik vragen heb over het product.

Altijd goede professionele service

Bij Dekker krijg je altijd professioneel advies en goede, snelle service. Ook als je belt, lopen ze even de winkel in om bijvoorbeeld de precieze maat van een artikel door te geven. Zeilers die zeilers begrijpen.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.