Top winkel

Uitstekende service en leuk personeel.

Goeie prijs kwaliteit. Duidelijke beschrijving van producten

Product wat ik heb besteld was elders een stuk duurder.

top product

zeer goede service

Zoal het zou moeten zijn

Alles altijd op tijd verzonden, goed verpakt professioneel bedrijf. Absoluut een voorbeeld voor veel andere watersportwinkels. De voorraden zijn goed en compleet. TOP!

uitstekende service, zowel in de winkel als online

Na een paar bestellingen online, hebben we toen we door het Noordzeekanaal kwamen met de boot, de winkel zelf bezocht. Afmeren voor de deur. Ze komen naar buiten om een landvastje aan te pakken! In alle gevallen zijn we keurig geholpen, ook bij retourneren (waterkaart) na een per abuis verkeerde bestelling. Als ze een onderdeel niet hebben, wijzen ze je op andere opties (clutch Raymarine stuurautomaat).

Een fijne watersportwinkel met groot assortiment en deskundig advies

Al meerdere malen online en in de winkel producten gekocht. Altijd naar tevredenheid en zeker een aanrader!

Snelle levering, en duidelijke communicatie. Perfect!

Keurig op tijd geleverd

Besteld, was wat levertijd op, maar vlotjes op tijd geleverd

Als altijd: correct, vlot en meedenkend.

Toen ik nog in A’dam woonde ging ik langs in de winkel. Nu sturen ze op naar het hoge noorden op een manier die mij het gevoel geeft dat ze soort van een plaatje bij m’n wensen hebben. Fijne zaak, fijne mensen.

Snel, en kwaliteit

Ankerlicht/mastje besteld van Perko deze paste precies in de fitting.

Korrekt en vlug

Efficiënte site , snel en korrekt geleverd .

Groot assortiment nette levering

Het klokje wat ik bestelde waren de maten niet helemaal duidelijk hierdoor moest ik 2 keer bestellen.

Net bedrijf

Spullen die ik had besteld waren volgens opgave, en één retour die ik had snel en correct afgehandeld.

goede info en snelle levering

De 'linear power unit' van mijn stuurautomaat was kapot. Het was nog een autohelm, dus bij de importeur van Raymarine geïnformeerd of daar nog iets mee gedaan kon worden (uiteindelijk leek het op de plaatjes dat de drive van Raymarine en Autohelm eigenlijk dezelfde zijn. Alleen, klopte dat ook?). Het enige antwoord was "Autohelm bestaat niet meer". Toen ik met de winkel van Dekker belde kreeg ik direct de info, die ik zocht. "Autohelm is nu van Raymarine en uw kapotte drive kan door de drive van Raymarine vervangen worden. Het is n.l. dezelfde drive". Van zo'n antwoord word ik blij en als je hem per omgaande ook nog in huis krijgt is het helemaal mooi. Mijn automaat doet het weer vlekkeloos.

Goed geleverd en goede prijs

Niks op aan te merken

Snel geleverd.

Prima Firma, alles wordt vlot en stipt geleverd zoals afgesproken.

Snel besteld en snel bezorgd netjes verpakt.

Ik was op zoek naar een set zeekaarten en gevonden via de website van Dekker Watersport. snel besteld snel bezorgd en netjes verpakt, aanrader

Prima service en correcte prijs.

Toen ik mijn bestelling plaatste stond er duidelijk vermeld op de site dat er op één artikel een leveringstermijn ging zijn van 2-3 dagen. Ik kreeg de voorradige artikelen de dag nadien al toegezonden en het laatste artikel werd een paar dagen netjes nagezonden en dit zonder extra verzendingskosten. Prima service!

Mooi product en snelle levering

Ik had Sicagel nodig en besloot daarbij zeilhandschoenen te kopen om gratis levering te krijgen. Alle geleverde zaken waren er binnen twee werkdagen en geheel naar wens.

prima gekregen wat ik besteld had,

ik werd gebeld met de vraag of het twee dagen later geleverd mocht worden omdat e.e.a. niet voorradig was. telefonisch contact hierover wordt door mij zeer gewaardeerd

Vlekkeloos

Alle handelingen, vervoer en aflevering in goede staat en op tijd verliepen vlekkeloos.

Top ervaring: Mooi Garmin zeil horloge per omgaande geleverd!

Voor een cadeau op zoek naar een nieuw uitgebracht Garmin zeilhorloge kwam ik bij Dekker watersport terecht. Waar de importeur weinig kans zag om dat op tijd in huis te krijgen, leverde contact met een medewerker van Dekker en aansluitend de aankoop het gewenste resultaat, super. Cadeau is met veel enthousiasme ontvangen inmiddels. Klasse.

Snel en goed.

Na een vlotte levering van de bestelde spullen, ook een uitstekende afhandeling van een retourzending plus een snelle terugbetaling. Een zeer tevreden klant.

geen levering, geen/foute informatie over wanneeer product geleverd wordt.

Geen levering van product op de in de website gegeven datum. Geen informatie over datum levering en zelfs foutieve informatie bij navraag. Ik zit nog steeds te wachten op juiste info wanneer product geleverd gaat worden.

Erg goed

Marifoon gekocht. Binnen 1 dag geleverd. Veel keus.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.