Wat mij betreft de beste watersport zaak in NL

Ik kom al zo’n 40 jaar in vele watersportzaken. Voor mij is het belangrijkste dat ik voor al mijn zeilbenodigdheden in 1 keer klaar ben in 1 winkel. Dekker heeft praktisch alles in voorraad, heeft er ook nog een goede internet winkel bij en dat alles met goede persoonlijke service voor zowel de winkel als de webshop. Ik rij er graag een uurtje voor om.

Wat werd verwacht, gekregen.

Bestelde zaken zijn van goede kwaliteit en juist prijsverhouding.

Al jaren bestel ik en het gaat altijd goed

Via internet, gaat altijd goed

Zoek, vind, bestel een snel geleverd =top

In een woord, vakmanschap!

Het bestelde werd vlot geleverd, eerder zelfs dan vermeld stond bij het artikel. Werd per mail goed op de hoogte gehouden wanneer het werd verstuurd en zou komen, verder was het product goed verpakt

Klantvriendelijk en flexibel

Een gedeelte van mijn bestelling kon niet direct geleverd worden. Ik heb ze gebeld en daarvoor in de plaats een ander artikel besteld. Hoefde niet opnieuw via de webshop een bestelling te doen. Werd keurig verrekend op de factuur en de andere dag had ik mijn spullen binnen.

Ok

Prima zaak snelle levering maar let op de prijs

Zoals omschreven ook zo ervaren

Heb een zeilpak gekocht en het voldeed aan alle verwachtingen. Ook de levering was prima. Had een vraag en die werd via de telefoon snel beantwoord. Heel prettig.

Snelle afhandeling

Duidelijke info over het profijt en snelle levering.

Perfect service

Quick shipment and great slection

Prachtige zaak met deskundig en vriendelijk personeel; ik kom graag in de winkel voor advies en voor de goede watersportsfeer. Daarnaast is de site ook prima voor elkaar; overzichtelijk en goede prijzen!

Super service

Zo als het bij iedereen zou moeten gaan Supersnel verzonden Duidelijke site Product zo als omschreven

denken met je mee

Goed geholpen in de winkel. Ze denken met je mee en proberen je niets aan te smeren.

Heel tevreden

Bestelling was snel binnen en gemakkelijk gemaakt. Altijd tevreden over assortiment en klantvriendelijkheid.

Precies zoals aangekondigd is uitgevoerd.

Gewoon doen zoals gezegd is.....dat heet kwaliteit!

goed advies, men begrijpt waar het over gaat

Op mijn vraag werd correct gereageerd. Het advies was nuttig.

snelle correcte levering

snelle en complete levering van wat besteld was

Echte service is zeldzaam

Nadat PostNL het pakketje kwijtraakte, heeft Lars er alles aan gedaan om het te regelen. Uiteindelijk hebben ze de order opnieuw aangemaakt. Dat is gewoon top service! Bedankt Lars!

Vriendelijk

Met Sander gesproken en deze is kundig en behulpzaam.

Bestelling liep vlekkeloos het product is zoals beschreven

Zeer snelle levering conform bestelling

Goed en snel!

Antifouling besteld en snel geleverd. Dekker heeft het goede assortiment en ook een goede prijs.

snel bezorgd

wat ik nodig had was makkelijk te vinden het werd snel bezorgd

goed te bestellen en snel in goede orde thuis ontvangenzie boven

zie hierboven

prima en snel

Degelijke industrieele kwaliteit.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.