uitstekende snelle service en goede prijzen

prettige winkel en prettige webshop. Goede prijzen en snelle verzending

betrouwbaar

ruime keuze , vlotte service , prijs - kwaliteit in orde . Voor ons DE watersportwinkel .

Snelle levering en goede service

Dekker Watersport heeft een ruim assortiment aan producten voor een goede prijs. Ik kan deze winkel zeker aanraden.

Prima assortiment, en snelle levering.

Ik kan bij Watersport Dekker alles vinden wat ik nodig heb, ook prettig is de snelle verzending/ levering. Topie top alle duimen op.

Super service

Heel tevreden over de bestelde materialen. Werken super.

Goede service en zeer uitgebreid assortiment

Bij Dekker Watersport kun je letterlijk terecht voor álles wat je maar nodig hebt. Het assortiment is zeer uitgebreid, en daarnaast word je ook zeer goed geholpen. Naast mijn ervaringen met de fysieke winkel is mijn ervaring met de webshop ook goed. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze vaak op dezelfde dag nog verzonden!

Prima service!

Bestelling touwwerk, de volgende dag in huis, met extra splitswerk. Goed werk!

geen feedback over openstaande order

6 maart onderdelen besteld, nu 27-3-2022 nog geen bericht gehad waarom het zo duurt.

Snelle levering goede prijs verhouding

Ruim assortiment en prettige service

Slaag altijd bij Dekker Watersport. Ze hebben een ruim assortiment en verstand van hun producten. Blij met de service!

Comprehensive offer, very good service and prices!

Online, via phone and in the shop, very nice and helping people and a very complete product range for all boating/sailing aspects, and this always at competitive/ reasonable prices.

vlotte bediening

duidelijk overzicht en concurrerende prijzen

Goeie service

Goeie uitleg, goeie service en snel geleverd

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreide sortering.

Snelle en juiste levering !

Alles op voorraad en snelle levering en opvolging. Prijzen zeer competatief tov collega's watersportwinkels.

Uitstekende service

....

alles in huis en goede service!

Voor wat je ook komt, Dekker heeft vrijwel altijd alles in huis wat je zoekt. Goede kennis ook bij verkopers en prima service! Goed bereikbaar en parkeren. Koffie!

Eenvoudig bestellen op de website, snelle levering en goede berichtgeving.

Heldere webshop en supersnelle levering

Ter voorbereiding op oversteek naar de Engelse oostkust in mei bestelde ik de meest recente uitgaven van Imray East Coast Pilot + de oversteekkaarten C25 en C30. Makkelijk te vinden in de webshop en snel geleverd. De voorpret van planning kan beginnen.

Veel assortiment en goed advies. Online snelle verzending en goede communicatie. De zeilmakerij boven de winkel is een aanrader

Vlot en correct geleverd

Correcte partner,aan te bevelen.

Goede prijs, snelle verzending

Micron LZ Antifouling besteld. Prijs is zeer gunstig, onmiddellijke verzending en de volgende dag goed verpakt in huis!

Goede materialen voor fijne prijzen snel bezorgd!

perfecte service

goede prijs/kwaliteit verhouding en perfecte service

Snel gevonden op de site wat ik nodig had; een cadeaubon. Kreeg een melding dat de betaling niet gelukt was terwijl het wel was afgeschreven. Even gebeld en de bevestiging gekregen dat het goed was doorgekomen. Twee dagen later, mooie cadeaubon in de bus.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.