Heldere communicatie omtrent levertijd welke ook exact uitkwam. Apparatuur kende ik al. Bestelling is voor vervanging van een Clipper windmeterset.

Snelle nette levering

Ik heb uitgezocht besteld en snel ontvangen

Goed telefonisch advies, scherpe prijs en snelle levering

Ik had een nieuwe Nasa Clipper Duet (snelheid/diepte) nodig als vervanging van de oude. Eerst even gebeld en goed advies gekregen over de montage. Vervolgens via de webshop besteld (Dekker was ook nog eens één van de goedkoopsten) en de volgende dag in huis. Apparaat is inmiddels zonder problemen geïnstalleerd en werkt prima.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering voor een scherpe prijs. Daarnaast is Dekkerwatersport goed bereikbaar om vragen te beantwoorden.

Super in alles

Ik had een paar artikelen nodig voor boot onderhoud. Bij Dekker weet je dat het goed zit. Lekker snel bestellen is daar lekker vlot geleverd. Omdat het zeer mooi maart-weer was verliep het boot onderhoud dit jaar ook vlotter dan verwacht. Tot bleek dat mijn antifouling eerder op was dan gepland. Dus hopen dat het op tijd geleverd werd. En ja hoor op de laatste werkdag werd het binnen 24uur geleverd. Klaar, boot het water in. Nu nog even blij worden van het weer. (dat kun je helaas niet bij Dekker bestellen.

Snel en goed

Mijn bestelling was snel opgepakt en verwerkt waardoor ik gelijk de volgende dag kon ontvangen. Artikel was van uitstekende kwaliteit voor de beste prijs

dik voor elkaar

eind van de dag hebben wij materiaal besteld wat de volgende dag al binnen was, prima op de hoogte gehouden via mail over de status.

Goed en snel

Prima verzorgde levering, goed verpakt en snel. Veel dank!

Snelle levering overeenkomstig de toezegging

Zoals altijd levert Dekker punctueel wat ze belooft. In mijn geval ging het om antifouling waar ik geen informatie over hoefde in te winnen. Maar ook als je wel informatie over een product wilt krijgen, wordt die objectief en deskundig gegeven. Kortom, ik ben blij met Dekker Watersport.

uitstekende snelle service en goede prijzen

prettige winkel en prettige webshop. Goede prijzen en snelle verzending

betrouwbaar

ruime keuze , vlotte service , prijs - kwaliteit in orde . Voor ons DE watersportwinkel .

Snelle levering en goede service

Dekker Watersport heeft een ruim assortiment aan producten voor een goede prijs. Ik kan deze winkel zeker aanraden.

Prima assortiment, en snelle levering.

Ik kan bij Watersport Dekker alles vinden wat ik nodig heb, ook prettig is de snelle verzending/ levering. Topie top alle duimen op.

Super service

Heel tevreden over de bestelde materialen. Werken super.

Goede service en zeer uitgebreid assortiment

Bij Dekker Watersport kun je letterlijk terecht voor álles wat je maar nodig hebt. Het assortiment is zeer uitgebreid, en daarnaast word je ook zeer goed geholpen. Naast mijn ervaringen met de fysieke winkel is mijn ervaring met de webshop ook goed. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze vaak op dezelfde dag nog verzonden!

Prima service!

Bestelling touwwerk, de volgende dag in huis, met extra splitswerk. Goed werk!

geen feedback over openstaande order

6 maart onderdelen besteld, nu 27-3-2022 nog geen bericht gehad waarom het zo duurt.

Snelle levering goede prijs verhouding

Ruim assortiment en prettige service

Slaag altijd bij Dekker Watersport. Ze hebben een ruim assortiment en verstand van hun producten. Blij met de service!

Comprehensive offer, very good service and prices!

Online, via phone and in the shop, very nice and helping people and a very complete product range for all boating/sailing aspects, and this always at competitive/ reasonable prices.

vlotte bediening

duidelijk overzicht en concurrerende prijzen

Goeie service

Goeie uitleg, goeie service en snel geleverd

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreide sortering.

Snelle en juiste levering !

Alles op voorraad en snelle levering en opvolging. Prijzen zeer competatief tov collega's watersportwinkels.

Uitstekende service

....

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.