gewoon goed.

De bestelling is goed aangenomen en afgeleverd.

Alles perfect geregeld

Snelle levering.

Zeer snelle levering van de bestelde antifouling. Echt top!!

Super uitleg en super snel Verzonden,

De mensen weten waar ze over praten . Had het de dag erna al in huis Super bedankt

correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Wat valt daar nog aan toe te voegen ?

Altijd juist, altijd op tijd!

Menigmaal hier besteld en ik kom steeds terug. Goede service en communicatie :) !

Snelle, correcte service

Webshop die sterk aan te raden valt. Goede prijs, snelle en correcte leveringen.

Goede en snelle service!

Producten snel geleverd, goede service

Deskundig advies

Rotor van mijn windmeter defect en gever zat los Reparatieset snel geleverd met daarnaast deskundig advies over vastzetten gever.

Snelle levering en goed verpakt... Site is duidelijk qua beschrijving als je iets zoekt, foto's kloppen met product.

Vriendelijk geholpen

echter levering duurde even. Is niet erg mits je op de hoogte gehouden wordt.

Snel en goedkoop !

Snelle correcte levering tegen een concurrerende prijs , alles wat een klant maar kan wensen

Geweldig product!

De Maeco DD8L ontvochtiger is elke euro waard. Hij is stil in de normale werk stand en eenvoudig te bedienen, als we de boot achterlaten zetten we hem in de laagste stand met het afvoerslangetje in de gootsteen en als we weer op de boot komen is alles heerlijk droog. Dus geen klam beddengoed of vochtige schimmellucht. Daarnaast is hij super handig om snel een wasje te drogen als het geen mooi weer is. We plaatsen hem dan in de kleine hut en schakelen de speciale wasdroog stand in en de was wordt echt supersnel helemaal droog en blijft fris ruiken, ook als het buiten regent.

bestelling , levering , zoals het hoort

Snel geleverd, zoals beloofd.

Gerecyclede verpakking is sympathiek.

snel en accuraat

Juiste product(en) en zéér snelle levering, méér kan niet!

Correcte en snelle service, en tot nu toe altijd voor een scherpe prijs!

Correcte en snelle service, en tot nu toe altijd voor een scherpe prijs! Ik kijk niet per sé altijd bij Dekker Watersport, maar merk dat ik heel vaak toch weer bij ze uitkom.

Zeer snelle en correcte levering !

Het product voldoet volkomen aan de verwachtingen en werd snel geleverd. Top!

Snel en correct geleverd

Super snelle levering!

Niks aan toe te voegen.Gewoon perfect!

snelle verzending van de juiste delen

snelle verzending van de juiste delen, op de website goed omschreven en netjes verpakt.

Vlotte service en levering

Mijn eerste aankoop bij Dekker Watersport. Een vlotte registratie, login en duidelijk opzoekmogelijkheden. Na bestelling een vlotte en snelle levering volgens afspraken.

Snel goed zoals beloofd

Heel correct, volledig zoals men het zegt. geen enkel opmerking

Een bootshaak gekocht van Hook and Moor. Mooi verpakt en ontvangen in de tijdsspanne zoals vermeld.

Snel en voordelig

International antifouling nodig. Bij Dekker het voordeligst en snel geleverd. Goed verpakt, zodat de blikken niet gaan lekken.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.