alles in huis en goede service!

Voor wat je ook komt, Dekker heeft vrijwel altijd alles in huis wat je zoekt. Goede kennis ook bij verkopers en prima service! Goed bereikbaar en parkeren. Koffie!

Eenvoudig bestellen op de website, snelle levering en goede berichtgeving.

Heldere webshop en supersnelle levering

Ter voorbereiding op oversteek naar de Engelse oostkust in mei bestelde ik de meest recente uitgaven van Imray East Coast Pilot + de oversteekkaarten C25 en C30. Makkelijk te vinden in de webshop en snel geleverd. De voorpret van planning kan beginnen.

Veel assortiment en goed advies. Online snelle verzending en goede communicatie. De zeilmakerij boven de winkel is een aanrader

Vlot en correct geleverd

Correcte partner,aan te bevelen.

Goede prijs, snelle verzending

Micron LZ Antifouling besteld. Prijs is zeer gunstig, onmiddellijke verzending en de volgende dag goed verpakt in huis!

Goede materialen voor fijne prijzen snel bezorgd!

perfecte service

goede prijs/kwaliteit verhouding en perfecte service

Snel gevonden op de site wat ik nodig had; een cadeaubon. Kreeg een melding dat de betaling niet gelukt was terwijl het wel was afgeschreven. Even gebeld en de bevestiging gekregen dat het goed was doorgekomen. Twee dagen later, mooie cadeaubon in de bus.

price/customer service

One of my go to online chandleries in the Netherlands - good prices and fast delivery.

Duidelijk advies en leveringstijd en voordelig.

Telefonisch goed en vlot geholpen naar aanleiding van webshopartikel met langere levertijd.

Super seevice

Keurige afhandeling van mijn bestelling, zoeken naar alternatieven voor niet beschikbaar onderdeel. Pluim voor het team !

vlot en in orde

duidelijke omschrijving van het produkt, verf in dit geval, zodat de keuze voor jullie bedrijf was.

Goede service en zeer snelle levering

Zeer snelle levering en bij service bij het omruilen van het artikel

Flexibel en prettig in de omgang

Meerdere artikelen besteld. Ze wachten tot ze alles in 1 X kunnen verzenden ( milieu & kosten) Het duurde alleen wat langer. Geen probleem de reeds aanwezige artikelen werden gelijk de zelfde dag na telefonisch contact verzonden.

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

super, snelle en correcte service!

super, snelle en correcte service!

Perfecte levering

Snelle levering , goede website.

snel en correct

eenvoudig vinden wat je odig hebt, snel en corect geleverd.

Prima levering en afhandeling

Snelle en goede levering

Snelle levering, retouren geen probleem

Enkele artikelen besteld via internet, welke artikelen snel geleverd werden. Achteraf had ik iets teveel besteld. Terugbrengen en geld terug ging probleemloos. Kortom, goede service!

Snel, correct geleverd

Snelle levering, correcte product, goed ingepakt, niks op aan te merken. Prijs goed.

goed product

De cuddle bag is handig als extra kussentje of steuntje en vormt zich heel makkelijk naar het lichaam. Het vntileert ook nog goed dus het wordt niet broeierig.

Snel geleverd voor een goede prijs

Even gezocht, deze site gevonden, besteld, gekocht. Nog snel geleverd ook.

Deskundige hulp en goede service

Ik heb goede voorlichting gekregen over de beste optie voor mijn reis, de zending is meteen dezelfde dag verzonden. Één item paste niet goed, retour werd snel afgehandeld.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.