Altijd snel en precies

Elke bestelling komt op tijd aan, altijd correct en heel erg prettig om als klant op te kunnen rekenen. Verbluffend !!

Kwaliteitswinkel, alles voor je boot

Groot assortiment watersportartikelen en medewerkers die weten waar ze het over hebben. Goed advies en goede service. Aanrader.

De juiste spullen voor de juiste prijs

Ik kom al jaren bij Dekker uit als ik uitgebreid via het internet kijk en vergelijk

Fijne winkel en webshop

Dekkerwatersport is een heerlijke winkel om rond te neuzen. Veel keus en scherpe prijzen. Ook de webwinkel werkt snel en punctueel. Maar vooral het personeel is fantastisch. Altijd bereid om te helpen, iets uit te zoeken of staan klaar voor een gezellig praatje.

Super winkel, snelle levering, goed advies.

Ik ga altijd naar Dekker, tenzij het prijsverschil te groot is bij een andere aanbieder.

Vlot en betrouwbaar

Ruime keus en een overzichtelijke site.

Eerlijke prijzen, snelle levering/ophaling

Watersport specialist maar zeker ook veel materialen die evengoed te gebruiken zijn in een camper

Zeer goede service

Goede en snelle aflevering!!!

Nette prijs / kwaliteitsverhouding.

En af en toe mooie aanbiedingen. De levering was weliswaar na 5 dagen, maar in deze tijd zeer acceptabel.

Vakmanschap

Behulpzaam en tijd nemend

perfecte behandeling en bestelling

hele goeie ervaring en advies over het product, en verzending.kan wel een heel verhaal ophangen maar goed is goed .

Goed snel en duidelijke site

Als vermeld is de ervaring goed snel en duidelijke. Correcte afhandeling en dat is wat je graag wil als klant.

Fijne winkel, to service

Al jaren lang mijn watersportwinkel!

Niets slecht op aan te merken.

alles prima uitgevoerd

Alle producten die ik zocht waren op voorraad en werden, keurig verpakt, per omgaande verstuurd en de volgende dag afgeleverd. Niets op aan te merken !

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Naast groot assortiment ook advies op maat

Voor veel dingen kan je online goed uitzoeken wat je nodig hebt. Als je dat weet dan kan je zoeken naar de juiste prijs. Maar soms is dat uitzoeken het probleem en dan is het handig om langs Dekker Watersport te gaan om advies op maat te krijgen.

snel en goed

Zeer correcte en snelle levering van de bestelde onderdelen. Geen mankementen. Keurig verpakt. Doen wat je zegt.

Snelle levering, goed ingepakt, mooie spullen

We gaan de spullen in het voorjaar gebruiken en hebben er nu al zin in! Het zijn degelijke spullen, van goed stevig materiaal. Alle vertrouwen dat we lekker een drankje kunnen doen op de boot!

prima, altijd tevreden naar huis.

Geduldig, vriendelijk, ruime kennis , aandacht en je grijpt nooit mis.

Super behulpzaam

Wij hebben zowat 80% van de volledige nieuwe uitrusting voor onze boot bij Dekkerwatersport gekocht. Het bestellen, het leveren afhalen en nabestellingen verliep van een leien dakje. Door de grote hoeveelheid hadden we 1 contactpersoon, hij volgde onze bestelling op de voet op. Dekker Watersport is een echte aanrader, een ruim aanbod en zeer competitieve prijzen. Ook een zeer goede productkennis en advies van de medewerkers. Vriendelijk en concreet !

Super goed geregeld

Na een bestelling te hebben geplaatst bleek dat die niet op voorraad te zijn. Maar bij Dekker gaan ze alle zeilen bij zetten om het product toch snel bij mij thuis te krijgen. Nog maals dank firma Dekker voor jullie vertrouwen en inzet. Met vriendelijke groet. Toon de Leeuw.

Supergoed!!!!! :-)

Mijzelf een Wempe weerstation gegund, in de deksel bleek een grote kras te zitten. Dit per mail gemeld en meteen supergave reactie: in afspraak met Wempe wordt per direct een nieuwe achterplaat geregeld. TOP! Echt supermooi weerstation, ik geniet er iedere dag van, Cees

Goed advies zeer vlotte service

Na 2 keer telefonisch contact gehad te hebben heb ik een marifoon met antenne gekocht na zeer vriendelijk en deskundig geholpen te zijn door de betreffende verkoop medewerkers. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. die tot mijn verbazing (kerstdrukte) de volgende dag al arriveerde. Al met al perfect geregeld en een blijde klant!

Een waar eldorado voor de watersporter

Prachtige ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Vakkundig personeel die je vragen beantwoorden en goed adviseren. Kortom een echte aanrader voor u en uw schip.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.