levering volgens verwachting

Ik heb nu meerdere bestellingen gedaan en ze zijn allemaal naar tevredenheid afgehandeld.

Snelle levering van noodzakelijk product

Zeilboot weer in de winterstalling in deze tijd van jaar. Hoewel het klimaat moeilijk te voorspellen is, is het voor de veiligheid verstandig om de motor en het drinkwatersysteem te beschermen met antivries. Voor het drinkwatersysteem een niet giftige antivries genomen en voor de motor de gangbare. Verpakt in twee grote 5 liter containers met handige schenkdop. Prima product, just in time en snel geleverd.

Zeer snel weer geleverd

Bestelling is weer snel opgestuurd. Prima service

Echt een fijne service

Belde of ik het artikel kon laten wegzetten. Daarna toch maar laten versturen. Twee verschillende medewerkers gesproken. Heel erg vriendelijk en de volgende dag in huis. Top kacheltje gekocht superblij mee !

Zoals altijd een prima zaak.

Op onze boot wilde ik een nieuw anker. Na veel zoeken viel de keus op een Rocna. Alle maten van internet gehaald en kijken of hij past op onze ankerrol. Dat leek te kunnen. In de webshop van Dekker besteld en de volgende dag was het anker in huis. In de twee weken daarna bezig geweest om te kijken op de boot of de boel goed bij elkaar zou passen. Ik vond toch dat ik teveel veranderen moest en besloot het zware anker in de auto te laden en terug te brengen naar Dekker. We moesten toch in de buurt zijn. Dekker nam het aan met de opmerking: “Jammer dat het niet past” . De volgende dag stond het aankoopbedrag op mijn rekening. Prima service.

Artikel had een klein defect maar kon het zo via post omruilen zonder zelf retour kosten te betalen. Prima webshop!!

Vlotte afhandeling

Bestelling ging makkelijk en levering was goed geregeld.

Prima en snel geleverd!

Prima en snel geleverd!

Betrouwbare leverancier die niet teveel doekoes vraagt.

Mijn bestelling kon ik adequaat op de site uitvoeren, waarna het product op tijd en zonder mankementen bezorgd werd. Men kan in dat opzicht op Dekker rekenen! Prijs-kwaliteitverhouding is zonder meer naar behoren. Zetten, Joop van Vliet

Snel geleverd, houden zich aan de afspraak. De verf was goed verpakt en het blik was niet beschadigd.

super snelle levering volgens afspraak. En prima verpakt.

snelle levering en goed product

Ik kocht Challenger HMPE, ik ben verrast door de goede prijs / kwaliteit verhouding.

Goedkoop en goed

Snelle levering doen wat ze beloven,tevreden tot de volgende bestelling

Top winkel

Ruim assortiment, goede kwaliteit en vakkundig advies.

Fijne webshop met veel producten en snelle service.

Gewoon goed

Alles verliep vlot van bestelling tot levering. Overzichtelijk en goed.

Makkelijk en goede service

Ok.

Prima geen niks op aan te merken.

Zeer snelle service

Keurig op tijd binnen

Goed maar kan beter

Ik bestelde 3 items. Helaas bleken er na de bestelling maar twee op voorraad. Jammer, kan gebeuren. Levering daarna was snel en duidelijke communicatie over bezorging. Teveel betaalde bedrag ook snel teruggestort. Producten zijn verder als verwacht.

Altijd deskundig, hulpvaardig en goed producten in het assortiment tegen redelijke prijs.

Als LT klant alleen maar goede ervaringen.

Perfect uitgevoerde bestelling

Alles prima verlopen van bestelling tot aan levering thuis

super ervaring

snelle afwikkeling na bestelling

Echt helemaal super. Wat een service

Wij wilden een nieuwe wind set en wel de Garmin. Na even bellen bleek dat er nog één op voorraad was. Die apart laten leggen en s avonds de order via de webshop geplaatst. Gelijk even er achteraan gebeld en gevraagd of alles goed was gegaan. De medewerker in kwestie vroeg nog of er beloofd was dat de set de volgende dag bezorgd zou worden , dit omdat de post afdeling al naar huis was. Dit was niet beloofd en in de loop vd week was wat mij betreft ook goed. Blijkbaar heeft er toch iemand nog moeite gedaan zonder dat daar om gevraagd is want de volgende dag was het pakket al bij ons thuis. Leuke verassing en super geregeld.

Zer goed

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.