Ruime keuze en supersnelle levering

De keuze aan producten is zeer groot, zeer overzichtelijk en met prima prijzen. De levering vond ik supersnel, volgende dag in huis, zoals beloofd.

Mooie winkel om in rond te lopen met prachtige en professionele spullen.

Altijd leuk en fijn om bij DEKKER WATERSPORT te zijn!

100% specialist in watersport, qua staff en assortiment zowel online als in de winkel

100% specialist qua watersport, qua staff en assortiment zowel online als in de winkel

Prachtige Winkel - Enorm Assortiment - Behulpzame Mensen

Ben nu verschillende keren in de prachtige winkel geweest en heb bijna altijd kunnen vinden wat ik zocht. De brede voorraad A4/316 RVS boutjes/moertjes/schroefjes/... is ook erg handig. Ook de keren dat ik online bestelde ging alles prima. De spulletjes waren de volgende dag in huis. Als iets niet leverbaar was wordt je direct ingelicht en worden handige opties geboden. Ik ben de zeer grote chandleries in de buurt van Southampton gewend en maakte me al zorgen of zoiets wel in Nederland te vinden was. Dekker Watersport heeft die zorg volledig weggenomen. Oh ja, de prijzen van bijna alle artikelen zijn ook erg goed. Soms bestelde ik toch gewoon bij Dekker Watersport als er een enkel artikel net ietsje duurder was dan elders.

Altijd goed en prettig advies en een gezellige winkel met breed assortiment

In de winkel is het assortiment echt groot en is alles wel te vinden. Ook hulp & advies van het personeel is erg fijn. De webwinkel is duidelijk en goed met aflevering. Dit kan in de fysieke winkel verbeterd worden. Helaas een paar keer iets besteld wat niet op voorraad was, geen reactie meer op ontvangen.

Goede producten en snel ontvangen

Goede producten en eerlijke prijs. Ik had de producten snel nodig en ze waren binnen een dag in huis!

prima product snelle levering mooie prijs.

Prettig telefonisch contact maakt beloften waar zeer tevreden.

Duidelijke website met goeie service

Producten zijn goed te vinden op de website en bestelling wordt snel verstuurd.

vriendelijke en deskundige voorlichting

Heb een tijd geleden aantal dingen aangeschaft; joy-stick, reddingslicht en nog een paar zaken. Meeste gevonden op de site, voor één artikel naar de winkel gegaan. Aldaar dus vriendelijk en deskundig geholpen.

Mooi panel, snelle levering

mooi zonnepaneel, goed formaat past achterop de reling. Makkelijk aan te sluiten en je kunt er ook de NOA Paneelhouder bij bestellen (aanrader!). Denk nu een 2e exemplaar bij te bestellen maar wil nog zien hoeveel en hoe snel enige opgewekt wordt. denk eraan om na te gaan of je meer of minder dan 130W wil aan sluiten i.v.m aan te schaffen laadregelaar.

Helaas niet goed geholpen, wel mooie nazorg!

Artikel besteld op website en betaald. Er stond niet dat hij niet op voorraad was. Na een week gebeld. Sorry, hij was niet op voorraad (geen terugkoppeling gehad wat volgens verkoper wel hoort). Antwoord: Levering op 17/9/21 bij leverancier Lankhorst, 20/09/21 bij Dekker en 21/09/21 bij mij thuis (als het mee zit). 21/09/21 nogmaals gebeld. Nee! wordt op ze'n vroegst 3/10/21 geleverd. Te laat voor mij (mijn kado voor iemand op 24/09/21). Elders poging gedaan en deze zeggen overmorgen de fender bij mij thuis te hebben. Dat is mooi! Besteld en bestelling bij Dekker gecancelled. Antwoord Webshop Dekker (Wouter?). Geen probleem, draaien we terug. Belangrijk dat u uw kado op tijd heeft! Mooi antwoord, daarom : aanbevelen" toch JA. Dank

heel goed en snel

fijne winkel duidelijk snel en goed

Snelle levering en goede service

Mijn offshore zeiljas was er heel snel en de maatvoering was precies zoals op de website! Ook heb ik de jas nergens goedkoper kunnen vinden. Kortom betrouwbaar adres!

Alles is perfect

Alles is perfect. Bestelling snel verwerkt. Artikel op zondag besteld en dinsdagmiddag ontvangen. Goede radio, werkt perfect. Waar voor je geld.

uitstekend

een schakelaar besteld snel en goed verpakt bezorgd

super

snel en goed

Pakket niet te traceren, verkeerde info

Pakket niet te traceren, daarna bevestiging van levering terwijl dit niet geval is. Niet correct als je het in gaat plannen voor werkzaamheden

Easy to install and works perfectly

Very happy with the toilet. Was easy to install, good price and and it works like a charm.

Grote klasse.

Bij mijn bestelling zat één foute slangtule bij. Gebeld en de volgende dag al een goede in huis top.

Na telefonisch contact met vriendelijke medewerker over beschikbaarheid, product besteld. Snelle en veilige levering (goed verpakt) Zeer tevreden.

Gewoon zoals het hoort….

Duidelijke informatie via de mail… Zeer vriendelijk aan de telefoon. Keurig verpakt en snel bezorgd.

Goede service en levering

Ik wilde een reddingsvest bestellen en had een mooie gezien. Toen Dekker gebeld en netjes de info gehad die ik wilde. Direct de bestelling geplaatst en de volgende dag al binnen. Dekker staat nu in de favorieten op de computer. Ben heel tevreden!!!

Snelle klantgerichte bediening bij alle leden van Dekker W-team!

Heb je een vraag? Krijg je een antwoord! Kopen? Altijd goed. Nog even niet(s) kopen? Oók goed.

snel en correct geleverd

zeer goede prijs kwaliteitsverhouding

Goede overzichtelijke site en in de winker goede en deskundige hulp.

1. Ik koop regelmatig onderdelen en andere boot benodigheden bij de winkel via de site. 2. Bij bezoek aan de winkel wordt ik altijd vriendelijk en goed geholpen door deskundige personen.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.