Artikelen besteld en volgens de leveringsvoorwaarden bezorgd, dat is bij andere bedrijven wel anders. Ook een verkeerd artikel besteld en zonder problemen kunnen retourneren. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden, erg prettig.

Prima spul

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer slechte service

Ik wacht al 2 weken op mijn bestelling er is nog niks bezorgd en heb vorig week gebeld het zou de zelfde dag verstuurd worden en is niet gebeurd. Slechte service

Bijna perfect

Ik had een jabsco onderdeel besteld. Levering duurde langer dan ik gewend was. Toen ik daarover mailde vertelde men dat er leveringsproblemen met dit onderdeel zijn en het dus wel veel langer kon duren. Met de optie of ik wilde annuleren. Perfect: dat men annulering aanbod. Minder perfect, men had me ook zelf even kunnen melden dat levering niet binnen gebruikelijke tijd plaats zou vinden.

Blij met onze aankoop en de snelle levering!

Wij hebben kussens voor onze boot gekocht. Ondanks de drukke (zomer)periode hebben wij toch snel onze bestelling ontvangen. Wanneer wij nog eens iets nodig hebben voor onze boot, dan zou ik zeker weer de site van Dekker Watersport raadplegen!

Goed betekent eigenlijk uitstekend Het enige is kijk altijd of het nog beter kan Met vriendelijke Fam van Haalem

Zeer snelle levering en goed advies

Zeer snelle levering en goed advies

Snel en correct

Zoals beloofd Goed

Top winkel!

Altijd goed advies bij Dekker Watersport! Ook als je iets niet alledaags nodig hebt wordt er alle moeite gedaan om het juiste of alternatief te vinden of anders te bestellen. Mooie overzichtelijke winkel, veel voorraad en verkopers met verstand van zaken.

Puike levering

Ondanks de moeilijke levering van een onderdeel heeft Dekker zich ingespannen toch het benodigde onderdeel op te sturen. Veel dank!

Bestelling voor een goede prijs snel en op tijd geleverd.

De accu die ik besteld had is goed geleverd en de berichtgeving betreffende de order was duidelijk en correct.

Snelle en correcte afhandeling

Gesmeerd net als de olie die ik kocht!

Ik was op zoek naar een bepaalde staartstukolie en door de volledige en gebruiksvriendelijke website had ik snel gevonden wat ik zocht. Dank daarvoor!

Goede service, klantgericht

Deskundige informatie, snelle en goede service.

Altijd deskundig en behulpzaam

Regelmatig kom ik in de winkel in Zaandam, daar wordt ik altijd deskundig en behulpzaam geholpen. Ook online maak ik regelmatig een bestelling, altijd goed verpakt en levering is meestal binnen 1 a 2 werkdagen. Iets terugbrengen is nooit een probleem, even iets uit de verpakking halen voordat je het koopt doen ze vaak ook graag voor je. Ik verwacht hier nog lange tijd regelmatig binnen te lopen.

Vlotte en correcte afhandeling van het bestelde artikel en veel goedkoper dan bij de concurrent

Als je zekerheid en kwaliteit wilt

Duidelijke site, goed materiaal en prima levering!

Groot assortiment, lage prijzen en zeer vlotte correcte afhandeling van de bestelling.

Uitstekende ervaring. Zeer grote keuze aan artikelen op voorraad keurig verpakt en op tijd bezorgd. Op verzoek zeer deskundig advies.

Correcte en snelle levering en ontvangen wat ik besteld heb, top!

Duidelijk website, genoeg info en snelle afhandeling! Een aanrader

Heb een reddingsvest gekocht voor onze dochter die niet goed was en kon deze terug brengen (toevallig waren we in de buurt op vakantie) dus dat kwam goed uit.

Super zaak

Super service !!!!

Dekker is altijd goede service

Watersport artikelen zijn altijd prijzig, maar bij Dekker kan je er bijna altijd vanuit gaat dat de prijzen competitief zijn. After sale service en retours zijn altijd mogelijk (dit keer niet nodig gehad) en worden correct afgehandeld. Zoals steeds goede service !

Goed advies goede service

Bestelling snel binnen was wel een verkeerde maar geen probleem gebeld en de volgende dag alsnog de goede bestelling en de verkeerde weer met retour sticker terug gestuurd.

Snelle levering naar Duitsland

Onderweg naar Denemarken bestelling gedaan met postadres in Kiel (Duitsland). Alles is prima ontvangen zodat ik mijn stuurautomaat weer kon gebruiken.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.