snel en goed

na een bestelfoutje van mij,door medewerker snel opgelost

Snelle service en goede prijzen

Prijzen zijn scherp. Bestellen gaat eenvoudig en vlot, de bestelling is -net als altijd- snel bezorgd. Prima!

Materiaal eerder geleverd dan bij aankoop voorspeld ! Compleet en netjes verpakt.

Levering keurig en snel geleverd

Mooi aanbod met een super snelle levering. Top

D.W. heeft een gevarieerd aanbod waar elke watersporter zijn keuze kan maken. Kers op de taart is de super snelle levering.

helderheid snelle levering

Nu verschillende keren wat besteld en je wordt goed geïnformeerd en er wordt snel geleverd. Prijzen zijn ook goed. Prima winkel!

Een prima ervaring

De maat was niet goed. En wat een service,wij konden het in de winkel vanDEKKER WATERSPORT ruilen en ook daar is de persoonlijke hulp Uitstekend! Kwaliteit van Dekker Watersport is al jaren zeer goed.

Super geholpen

supergoede service en bestelling snel geleverd

Wij zijn ontzettende tevreden met de supersnelle levering van ons produkt. Produkt was heel goed verpakt en zijn er heel erg blij mee.

Correct

Correct ,en snel;ook bij eventuele fouten.

kundig en vriendelijk personeel en ruime keuze

Super service, ook als de post niet mee wil doen.

Laat ze bij Dekker watersport maar een pakketje versturen. Ook als postnl het bij de buren bij de bulk afleveren weten ze het weer tevoorschijn te toveren. Dat is het voordeel van aangetekend en verzekerd. Het antislip tape is super. Zacht en Rubber achtig. En blijft ook goed op polyethyleen plakken RS feva. Nu op het wk goede resultaten boeken.

Bestelling goed verzorgd

Bestelling goed verzorgd, snel verzonden engheden communicatie.

Snelle goede communicatie.

Veel op voorraad. Snelle levering.

Snelle levering en veel op voorraad.

Heel blij met de ruime voorraad van spullen en ook echt snel in huis. Ook de site bent je snel naar wat je zoekt.

Zeer vlotte en nette levering.

Snel en keurig verpakt.

Deskundig en vriendelijk

Prima zaak die van wanten weet en met je meedenkt. Winkel en webshop vullen elkaar mooi aan. Klasse!

Fijne winkel, goede service

Dekker watersport is een fijne winkel. Bereikbaarheid is prima. Mensen in de zaak zijn vriendelijk en kundig. Prijzen zijn scherp.

Perfekt!

zeer snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Keurige telefonische advisering (winkel) en snelle levering (webshop) !

Het ging om de levering van een Navionics card update en de procedure via een MacBook.

Zeer goede klantendienst

Aanpassingen aan de levering was heel makkelijk te regelen met de klantendienst. De houten pluggen kwamen direct van pas toen een afsluiter brak, er is nog geen water binnengekomen.

Betrokken, Meedenkend, Plezierig en Snel

Zeer klantvriendelijk, betrokken, meedenkend, plezierig en snel. Mijn spulletjes precies op tijd kunnen krijgen. Was even spannend maar door de snelle service, snelle levering goed gekomen. Fijn kunnen varen een paar dagen later! Dank Lars! Top service!

Super goede ervaring

Goede webshop, snelle levering, alles keurig geregeld.

Snelle levering en de goedkoopste in watersport artikelen

Mijn wc pomp was kapot,dekkerwatersport had de juist pomp voor mij, Besteld op dinsdag, woensdag binnen Woensdag avond gemonteerd en alles was weer in orde en konden wij onze vakantie voort zetten geweldige service met groet JC

Perfect gegaan!

In eerste instantie telefonisch informatie gevraagd en een uitstekende uitleg gekregen, de bestelling werd de volgende dag geleverd met nog een extra uitleg. Prima!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.