Goede prijs. En snelle levering

Correcte service

Mijn ervaringen met Dekker watersport zijn enkel positief. Goede service en correcte verzending.

Snelle en keurig verzorgde verzending

Snelle en keurig verzorgde verzending. Watersportwinkel met ruime ervaring, kennis en assortiment. Aanbevelenswaardige webwinkel en showroom / winkel te Zaandam.

Goede service, snelle levering

Tijdens een bezoek aan de winkel ben ik zeer vriendelijk door iemand geholpen. Ik heb een artikel gekocht om thuis na te gaan of dit product was wat ik wilde hebben. Ja, dit was het precies. Via de website meteen nog meer besteld. Levering was snel en goed! Chapeau.

Dekker watersport staat in mijn favorieten

Een professionele en klantvriendelijke begeleiding in mijn zoektocht naar de geschikte instrumenten voor mijn zeilboot. Vlugge verzending van mijn artikelen. Voor wat de toekomst betreft ga ik zeker eerst ten rade bij deze prima zaak!

Top service en kwaliteit!

Snelle levering. Kwaliteit product parasol bimini uitstekend! Lekker genieten in de schaduw op de boot!

Fijne winkel, goede kwaliteit, met fantastisch deskundig personeel

Prima dus. Zowel in Zaandam als vanuit de web-winkel

Vertrouwen bestaat nog!

Bij aankoop van een marifoon wilde ik ook de bijbehorende handset kopen. Deze stond echter niet in de webshop. Na een telefoontje werd de handset met de marifoon op rekening meegeleverd! Dat geeft een ouderwets GOED gevoel! Dekker Watersport bedankt voor deze service!

Goede sercice

- Duidelijke productomschrijving, inclusief foto’s - Snelle levering - Goede prijs / kwaliteit

Er wordt aan het milieu gedacht door verschillende goederen met elkaar te combineren voor verzending. Daardoor kan het wel wat langer duren voor dat de bestelling wordt ontvangen. Dit staat vermeldt op de website. Wij hadden een mail verzonden met de vraag over de levering deze werd snel beantwoord. Bestelde spullen waren OK en netjes afgeleverd door Post.nl

Uitstekende webshop

Goede webshop, duidelijke foto's en beschrijving, snelle verzending, goed op de hoogte gehouden via mail over bezorging

Kussens voor op de boot besteld, echt heel mooi. Ook een mooie buitenbad gekocht van blue performance en deze is echt zeer mooi en goede kwaliteit. Snel geleverd, dus tevreden klant...

Kundig met het juiste produkt geholpen

De bestelling verliep soepel. Genoeg keuze en kwaliteits produkten. Aanrader in de watersport artikelen inkoop.

Product conform en op tijd ingeleverd.

Dekker watersport heeft het product snel ingeleverd met een goede prijs. Wat kan je meer vragen?

perfecte service

Product vertraagd met levering door post nl.na telefonisch contact met Lars van Dekker watersport werd het nogmaals met spoed nageleverd toch nog mooi op tijd ontvangen! goede service

My favorite shope/website for boat equipment

Dekker Watersport has a great choice, knowledgeable stall and competitive pricing, so they are my favorite choice for finding and ordering boat equipment. Only two issues are that it is quite a distance from my home to their shop and that I always buy more than I planned when I visit them. Highly recommended!

perfect

supersnelle levering en alles perfect ontvangen

Beste AIS splitter

Scherp geprijsd en de volgende dag geleverd. Op Dekker kun je echt vertrouwen dat ze het in huis hebben en sta je niet voor onverwachte verrassingen zoals bij veel internet bedrijven. Ze adviseren je deskundig en dat is erg plezierig! Aanrader!

Goede service, zeer snelle levering en zeer bekwame mensen!

Altijd voor overleg bereikbaar en super snelle levering met een zeer groot assortiment en kennis van zaken!

Goede service, snelle levering

Producten goed op voorraad, zeer snelle levering.

Prima levering en service.

De maatvoering die bij de produkten staat is goed. Werd netjes gebeld toen het produkt een langere levertijd bleek te hebben en geld terug was geen probleem.

Meeste op voorraad, snelle levering. Prima zaak.

Retour zonder problemen en aankoop bedrag terug

Vriendelijk geholpen toen ik mijn bestelde trapje terug bracht. Gelijk aankoop bedrag terug. Super mooie zaak !!

Snelle en correcte levering

De bestelde kleding was er in 2 dagen en de prijs kwaliteit zoals verwacht.

Snelle levering, en goed telefonisch advies

Ik had nog wat vragen over het product (na de beschrijving op internet). De winkel gebeld en netjes en goed geholpen. Winkel vol kwaliteit en kennis.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.