Goede services en betrouwbaar

Komen afspraken na, ben een tevreden klant en zal zeker meer bestellingen plaatsen

prima service levering op tijd zonder gedoe. een dikke 10

dikke 10

Kleine bestelling

Ondanks dat het om een kleine bestelling ging, toch de zorgvuldigheid die je mag verwachten.

Altijd perfecte service en op een keer na altijd snel bezorgd.

Alleen op mijn lopende bestelling zit ik wat lang te wachten. Verder topservice van Dekker. Ook de leuke Instagram reacties en acties kan ik zeer waarderen. Mijn complimenten!

Watervlugge levering en prima product

Mijn helmstok verlenger was afgebroken, maar dankzij Dekker ben er in 15 minuten ik nu niet meer stuurloos!

Uitstekend geoutilleerd

Vanwege de enorme verscheidenheid is er geen nee te koop. Daar komt de snelle levering en klantvriendelijkheid nog eens bovenop. Welk watersport bedrijf kan dit evenaren?

Really good

I bought the tableware and glassware stuff for my boat and I’m really happy with my shopping. Good selection of products, good quality brands, good prices and good service, delivery included!!!

Goede prijs kwaliteit en snelle verzending. Prettige communicatie en een duidelijke en overzichtelijke website. TOP

Uistekende service.

Dekker Watersport is al jarenlang een begrip in de watersport wereld, waar service zowel in de winkel en on-line op een hoog niveau staat. Bij vragen wordt je snel geholpen en zijn de adviesen professioneel.

uitstekende verwerking, levering en kwaliteit

zie mijn zinnetje !

Keurige service en een goede advies.

Goede en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levering zeer tevreden.!

Ik had een complete fun tube besteld op donderdag om zondag met de buurkinderen te varen. Vrijdag kwam helaas enkel de fun tube binnen. Gelijk gebeld met Dekker, ze hebben het na gekeken en de missende dingen gelijk opgestuurd zodat het er zaterdag was!! Zondag een hele leuke dag gehad. Bedankt en de groeten.

Zeer tevreden en snelle levering

Correcte levering

Dekker levert strak volgens afspraak. En vraagt ook nog een nette prijs!

Geeft telefonisch normaal en zijn behulpzaam.

Ik had een aankoop van ca. 3200 euro en na telefonisch overleg en advies bij Dekker besteld. Goed geholpen. Dit wordt mijn vaste leverancier. Bij sommige anderen heb ik wat mindere ervaringen. Daarom bij Dekker Watersport terecht gekomen.

Snel in huis

Tevreden klant

Snelle levering van de bestelling, en uitermate vriendelijke en correcte afhandeling van verkeerd geleverde lengte landvast. Ga in het vervolg direct naar deze leverancier ipv op zoek naar de beste prijs op internet.

Snelle afhandeling prima artikel en duidelijke webshop

Al eerder gebruik gemaakt van de webshop. Snelle afhandeling en levering. Prima dus !

Makkelijk te bestellen, maar ik vind verzendkosten inmiddels wel achterhaald. De prijzen liegen er niet om, voor een kaartkussen betaal je 4 tientjes, plus nog verzendkosten, duur kussentje.

Zeer positief

Dekker is voor mij een betrouwbare leverancier. Kennis van zaken. Marifoon gekocht, goede uitleg gehad. Nog wat diverse andere spullen gekocht via de webshop. De levering vanuit de webshop duurde een paar dagen langer. Maar dat heeft denk ik te maken met de drukte door de Corona.

Perfecte service

Na een verkeerd geleverd product had ik de volgende dag het goede al gekregen. Snelle service

Waar voor je geld!!

Door de duidelijke omschrijving van het product heb ik geen minuut getwijfeld. Zéér blij met de aankoop, ik kan het ten zeerste aanbevelen, een echt must have luxe product waar we hopelijk jaren gebruik van kunnen maken.

Non nonsense en klant vriendelijk!

Goed contact en snelle service

Bestelling snel geleverd. Vraag die ik had naar aanleiding van de levering werd ook snel beantwoord en afgehandeld.

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.