Heeft Dekker watesport nog een waardering nodig?

Makkelijk zoeken in de webshop, vinden, aanklikken, bestellen en afrekenen. Geen enkel probleem een ook de levering was prima op tijd. Hulde!

Perfect en op tijd geleverd

Ze maken hun belofte waar bestel vaker iets en elke keer is het een feest.

goede watersportwinkel met enorm assortiment

Zowel de internetshop als de fysieke winkel zijn goed georganiseerd. Vragen via de chat worden snel en adequaat beantwoord door specialisten en in de winkel wordt je vriendelijk en bekwaam geholpen. Bestelling was op tijd binnen; voila!

Snelle levering, maar door zelf gemaakte fout in adres is mijn pakket voor de tweede keer als nog heel snel geleverd door Dekker Watersport. Daarnaast zijn de producten van mooie kwaliteit.

Zeer corect

Zoals afgesproken

groot assortiment, voor redelijke prijzen en snel geleverd

altijd stipt met de bestelling zowel met de bevestiging als het verzenden.

klasse en deskundigheid

na een probleempje met mijn marifoon, prima, snel en deskundig geholpen zo hoort het.

webshop met goede info

Info op website is helder en correct. Versturing ging probleemloos. Product (Musto jas) van uiteraard onbetwistte kwaliteit.

Deskundig en servicegericht

Deskundig advies en in hoge mate oplossingsgerichte aanbevelingen waarbij kostenaspect steeds in ogenschouw genomen wordt.

Dekker watersport heeft verstand van zaken.

De door mij online bestelde artikelen werden snel geleverd en voldeden aan mijn verwachtingen. De website is overzichtelijk en je komt zonder al te veel omwegen bij het gezochte artikel. De afhandeling van de bestelling en betaling gaat vlot en is duidelijk. Het was voor mij een positieve ervaring.

Zeer correcte snelle afhandeling van de order

Geheel tevreden over afhandeling van de order.

ik wacht nog op info over levering van bestelling 4-5 dagen geleden

matig

Snel, scherpe prijs en vertrouwt.

Bij een bedrijf als Dekker hoef ik me geen zorgen te maken of het spul wel geleverd wordt. De prijzen zijn veelal goed en mijn bestelling wordt snel verzonden.

Laaste bestelling was NIET op de andere dag op afleveradress

Laaste bestelling was NIET op de andere dag op afleveradress

Erg goede service

Super snel verzonden, goede communicatie, zeer attent, ruim assortiment, vriendelijk personeel.

Een hele goede winkel

Ik heb er zeer goede ervaringen met deze winkel al meerdere keren iets besteld en altijd een goede service en super advies

vaklui

Voor dat ik iets uitbreid of moet vernieuwen aan boord ga ik altijd eerst voor een kundig advies naar Dekker Watersport en ze kunnen het altijd leveren.

Vakkundig en vriendelijk

Nu al meerdere malen iets besteld. Als ik vragen had was men snel bereikbaar en wist men mij altijd goed advies te geven. Ook doen ze niet moeilijk als er een probleem is achteraf met verkeerd bestelde spullen. Fijne zaak.

Snel en conform verwachting.

Snelle levering tegen goede prijs

Duidelijke site en snelle levering

Ik had het besteld van de makkelijke en duidelijke site en het werd de volgende dag geleverd! Super snel en goed verpakt!

Zeer ruim assortiment, vriendelijke mensen en zelfs afmeermogelijkheid voor de winkel

Ik heb veel watersportwinkels mogen bezoeken maar Dekker watersport is toch op de meeste punten koploper in deze branche. Veel technisch kennis, aardig personeel, zeer ruim assortiment, mooie webshop ook waarbij bestelling vaak andere dag geleverd is. En niet te vergeten een bijhorende zeilmakerij waar wij onze nieuwe zeilen hebben besteld. Afmeermogelijkheid voor de wal.

Kennis van zaken, topservice, snelle levering, goed advies, groot assortiment.

Kennis van zaken, topservice, snelle levering, goed advies, groot assortiment. Zeer betrouwbaar.

Zeer ruim assortiment

Hier vind je ontzettend veel voor je boot.

Snelle levering, deskundig, groot assortiment.

Gebeld om dat mijn pakje er niet was en is gelijk opgelost!

Heel fijn ben ik te woord gestaan en hebben ze mij netjes geholpen en te woord gestaan

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.