Ik doe al vele jaren al mijn watersportinkopen tot volle tevredenheid bij Dekker ,dat iksteeds terugkom zegt genoeg

Goedkoop en makkelijk te gebruiken

Niet te duur en makkelijk te gebruiken

Levering snel geleverd tegen aantrekkelijke prijs.

In de middag 5 liter antifouling besteld, tegen een zeer scherpe prijs, die de volgende dag al werd geleverd. Prima service!

Perfect en betrouwbaar!

Onderdeel besteld voor een nette prijs. En je word netjes op de hoogte gebracht hoe de status is van verzenden.

Prima verzorgd

Netjes, snel en conform de bestelling geleverd.

Prima website en snel en keurig geleverd.

Navigatie driekleur gekocht voor in de top van de mast. Merk Hella. Gebruiksaanwijzing prima. Kabel 3 aderig elders gekocht en nu nog de connectors 3 aderig male/ female en een T tbv naar het schakelpaneel. Waarom niet alles in één.

snelle levering en netjes verpakt

kort na mijn bestelling belde ze omdat er iets niet was en of het accoord was dat ze de iets duurdere variant mee mochten sturen voor dezelfde prijs. Bestelling was zeer snel geleverd en netjes ingepakt incl. een gratis blad zeilen.... erg leuk

Snel en probleemloos geleverd

De spullen die we nodig hadden voor het nieuwe seizoen, waren goed te vinden op de website en voor een goede prijs. Leveren gebeurde snel en was prima.

Zeer goede service

Zondag middag verf, antifouling en verdere schilder benodigdheden on line besteld. Maandag werd ik gebeld dat een artikel niet voorradig was, een vervangend door gegeven en dinsdag alles via Post.NL in hius.

Snel en goed geholpen!

DekkerWatersport heeft op voorraad wat ik nodig heb waardoor ik altijd snek geholpen ben!

Kompleet 3 groepen laadstation eenvoudig te installeren

Snel geleverd. Eenvoudige installatie. Werkt prima.

Ruim assortiment en super personeel!

Dekker levert wat je van een speciaalzaak mag verwachten. Goede producten en de ondersteuning en advies van het personeel sluit daar helemaal op aan.

Dekker heeft een enorm assortiment, lage prijzen en een goede service.

Zowel artikelen bij Dekker besteld om te bezorgen, artikelen afgehaald als geboekt voor 30 minuten winkelen. Elke service werkt goed. Artikelen werden snel bezorgd, geen verzendkosten. Afhalen van bestelde artikelen ging ook vlekkeloos. Een half uur winkelen is te boeken tot 4 uur van te voren, je naam staat op een display als je de winkel binnenkomt. Dit werkt ook uitstekend. Het assortiment is buitengewoon groot, goede merken en vaak de laagste prijzen. Een topper.

goede afhandeling bij leverproblemen

Tijdige communicatie over leverproblemen. Keurig afgehandeld, nl. aanbod storneren bestelling en referentie naar concurrent waar onderdeel eventueel wel beschikbaar was.

Snel, complete levering

Professioneel

Mijn ervaring met Dekker watersport is uitstekend. Voor advies omtrent een marifoon aankoop tot het aanbieden van webinars geven zij een rondom pakket dat niet veel andere kunnen bieden in deze branche. Daarom koop ik al mijn boot producten bij Dekker.

Snel, goed en goede prijs

Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel.

Prima geholpen

Fijne zaak en kundige mensen. Ik kom liever in de winkel om dingen te zien en vast te houden, maar online doen ze het ook prima!

Altijd perfecte service en goede prijs

Nooit problemen Altijd bereid om te helpen

Vertrouwd adres, eerlijke prijzen

Dekker watersport is al sinds jaar en dag een van de vaste adressen voor uitrusting van onze boten. Ook als ik voor mijn werk iets in de yachting sfeer nodig heb kunnen zij in een aantal gevallen concurrerend leveren. Dat zegt toch wel iets.

Goede service en snelle verzending

Goed geholpen door Dekker watersport. Via internet een bestelling gedaan, bleek een artikel niet op voorraad maar eventueel wel een alternatief. Er werd netjes gebeld om te checken of het (iets duurdere) alternatief ook goed was.

Altijd deskundig advies.

Ik word altijd goed geholpen.

Simpel besteld, voordeligste prijs en snel geleverd

Eenvoudig besteld op artikel nummer en met prijsvergelijk. Goedwerkende website met simpele bestel- en betaalmogelijkheden. Snel geleverd in degelijke verpakking.

Correct, keurig verpakt en supersnel geleverd

Pomp jabsco toilet was aan vervanging toe, daags na bestellen al keurig verpakt geleverd

Goed geholpen, personeel dacht mee.

Ik was dit voorjaar bezig met een epoxylaag aanbrengen op het onderwaterschip. Dit in een twee kleuren systeem om te zien waar al geschilderd is. Helaas was de grijze kleur uitverkocht, omwille van de tijd in overleg heeft een medewerker van Dekker de groene kleur verstuurd zodat ik toch op tijd klaar was voor de tewaterlating! Top!

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.