Prettig shoppen

of ik nu een accu voor de boot nodig heb, goede zeilkleding of dure plotter, bij Dekker Watersport ben ik verzekerd van goed advies en goede prijs. Ook het inspelen op de voorbereiding en advisering voorafgaand aan de YSY race speelt bij mij een rol om de winkel te bezoeken al moet ik er een tochtje van ca. 40 km. voor rijden (mits geen pandemie).

Snel, behulpzaam en meedenkend

Meerdere keren aan de telefoon voor informatie en uiteindelijk kunnen leveren! Vasthoudend op een erg prettige manier!

Praktische web pagina, snelle levering en kwaliteit conform verwachtingen

Prettige en snelle afhandeling, overzichtetelijke site

Prima !

De bestelde artikelen zijn volgens afspraak, goed verpakt en zeer snel geleverd.

Prima, geen verbeteringen te bedenken

Ruim assortiment, prima producten, goede communicatie en houdt zich aan de afspraken.

Top service!

Kundige medewerkers en snelle levering.

Perfecte service.

Het is altijd weer een beetje Kerstmis, als de bestelling van Dekker binnen 1 dag wordt bezorgd!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Op zaterdag drie RVS-kikkers besteld via de site. Deze zijn op maandag verstuurd via PostNL /DPD en woensdag netjes afgeleverd in Normandië Frankrijk. Enige verbeterpunt is dat de leestekens in de naam van geadresseerde en het adres niet netjes zijn verwerkt en daardoor twee keer een e was weggevallen. Dit heeft voor de bezorging geen probleem / vertraging opgeleverd.

Goede snelle service

Producten snel verzonden, goede kwaliteit. Goede service ook bij een retourzending.

vriendelijk personeel goede uitleg en tips personeel neemt de tijd voor je

zeer goede ervaring

Goede website, zeer snelle verzending, bijna alles op voorraad

Duidelijke en complete website, goede productinformatie met maatvoering. Vaak zijn productinformatiebladen ook direct te downloaden, dus ik kan eigenlijk bijna alles vinden hier wat ik nodig heb. Daarnaast is alles ook op voorraad en meestal de volgende dag al in huis.

prima webshop,prima levering!

Snelle levering van bestelde producten, keurig verpakt ook.

Boven verwachting

Zeer vlotte service,prima telefonisch advies en gunstig prijs

Het product voldoet aan alle verwachtingen en de service is prima

Met inachtneming van alle voorschriften weet Dekker Watersport goede service te leveren. Mijn online bestelde producten lagen klaar om op te halen en ik was binnen een mum van tijd weer de winkel uit met mijn epoxyhars en polyester matjes. De producten zijn daarbij ook een groot succes en *****proof; ik heb de mengverhouding zo goed ik kon gevoelsmatig gedaan en het spul hardde perfect uit en heeft mij een mooie solide reparatie opgeleverd.

Goed, beter, best in service en levering

Toegankelijke site, snelle levering en goed te volgen via track and trace.

snelle service en compleet

heel fijn

100% perfect

In korte tijd 2 bestellingen geplaatst, deze zijn razendsnel tot volle tevredenheid ontvangen. Solide verpakt en binnen 2 dagen bezorgd.

Superlevering, topkwaliteit!

Fijne leverancier, verschillende keren gebruik van gemaakt.

Snel en compleet geleverd, dus prima!

Snel en compleet geleverd, dus prima!

Een verademing op de botenmarkt

Ik ben al langer dan 40 jaar klant bij Dekker. Alle produkten zijn dik in orde. De medewerkers zijn altijd behulpzaam om uitleg te geven. De garantie is prima. De prijzen billijk. Er is eigenlijk niets negatiefs te melden. Ga zo door, Dekker !!!

Kompas was goed te vinden online, voorzien van duidelijke foto’s en afmetingen. Fijn dat het afleveradres kan afwijken van factuuradres. In dit geval was het een cadeautje en was de optie geschenkpapier leuk geweest.

Snelle service en groot aanbod

Ik wilde een tafeltje in mijn sloep bouwen. Voor de bevestiging van de voet de nodige schroeven nodig. Alles goed te vinden op de site en heel snel geleverd zodat ik het weekend nog de tafel kon inbouwen. Ik kende de winkel al van fysieke bezoeken, maar in deze tijd wat lastig. Daar waren mijn ervaringen ook al positief. Veel kennis aanwezig. Maar ook online bestellen is prima in orde.

Snel en eenvoudig de perfecte marifoon uitzoeken en kopen

Door omstandigheden was ik -sneller dan gedacht- aan een nieuwe (moderne) vaste marifoon toe. Via Dekker Watersport kreeg ik de juiste marifoon in het vizier. Daarnaast was er nog een mooie seizoen-actie ook waardoor ik een stapje hoger qua model kon uitzoeken voor minder geld dan het instapmodel. Aangezien het aanschafbedrag hoger was dan 50,- werd de marifoon een dag later gratis thuisbezorgd. Makkelijker kunnen ze het niet maken. Kortom: aanrader!

Uitstekend!

Ik ben geweldig geholpen bij Dekker Watersport. Had een bestelling geplaatst, deze werd al ingepakt toen ik erachter kwam dat ik nog wat was vergeten. 1 telefoontje verder werd het artikel erbij geplaatst en had ik alles de andere dag in huis. Top service!

direct actie bij problemen

Er was een artikel lek aangekomen, binnen een dag had ik het vervangende artikel. Strakke service

Pieter Ghijsenlaan 4

1506PV Zaandam

Over Dekker Watersport

Alles voor de boot behalve de boot zelf. Wij verkopen alle watersportartikelen en bootaccessoires voor uw motorboot of zeilboot. Dekker Watersport is dé watersport specialist in de randstad en al sinds jaar en dag een begrip in de Zaanstreek. Dekker Watersport bestaat al 152 jaar en is sinds 2 jaar ook bij koninklijke beschikking hofleverancier geworden. Bent u op zoek naar bootaccu's, rubberboten, ankers, scheepsklokken, epifans jachtlak, international bootlak, international micron antifouling, reddingsvlotten, reddingsvesten of andere bootonderdelen.