Svar fra virksomhedsejeren
Beste klant,
dank voor je review. Het klopt inderdaad dat de provider uiteindelijk verantwoordelijk is voor de technische oplevering van het abonnement. Samen met de installatiepartij kijkt de provider wat haalbaar is qua leverdatum op basis van je opgegeven wensdatum.
Uiteindelijk ontvangen wij hier wel bevestiging van, maar wij hebben geen directe inzage in welke afspraken er ingepland worden voor de monteur.
Door via Breedbandwinkel te bestellen ontvang je overigens niet alleen een Pathé film, maar betaal je de eerste 6 maanden ook € 7,50 minder per maand (€ 27,50 t.o.v. € 35,00 per maand bij KPN zelf), ontvang je € 20,00 cashback op je rekening, heb je een laagste prijsgarantie en kun je gebruikmaken van onze internetgarantie. Dus ook al mocht het misgaan bij KPN, kun je alsnog op ons rekenen!
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ik wens je uiteraard alvast veel plezier van je nieuwe KPN abonnement.
Mocht je de review enigszins bij willen stellen, dan zien wij dat uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,
Breedbandwinkel.nl klantenservice